Arkadaş problemi

Y_klbk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.124
89
113
Arkadaşlarım beni dışlıyor bu durumdan çok sıkıldım her seferinde beni aşalamalarından çok sıkıldım millet önüne çıkarken acaba yine mi birşey diyecekler diye çok tedirgin oluyorum sizce ne yapmalıyım lütfen bAna bir çare bulun yorumlarınızı bekliyorum

arkadaş cevrenı degıstırıceksın ve o ınsanlarla baglarını koparıcaksın bu kadar basıt

Yıllardır konuştuğum arkadaşlarımla bir dakikada kopamam bu hem onlar için hem de benim zor olur

Son düzenleme:
dış görünüş fizik olarak güzel sen kıskanıyolardır eğer absürd davranışların yoksa bunun başka bir açıklaması olamaz kadın kıskançlığı her yaşta her ruh da komik bi okadar da aptal ça birşey

Yorumların için teşekkürler :) evet gerçekten haklı olabilirsin çok güzelim :)

Yıllardır konuştuğum arkadaşlarımla bir dakikada kopamam bu hem onlar için hem de benim zor olur

Daha iyi işte birden arkadaşlığını bitirdi onlarda hatalarını anlasınlar.onlar için zor olsunki pişman olsunlar.benim bir arkadaşım vardı..beni hem kıskanırdı hemde kimselen paylaşamazdı.başka arkadaşlıklar kurmamı istemezdi küserdi.ama o istediği arkadaşlıklar yapar.kısaca bana az yapmadı.arkadaşlığımı biranda bitirdim ondan.niye onunla bu konuları konuşmadığıma pişman oldum.keşke yüzüne haykırsaydım hatalarını.sende söyle sonradan söylemdiğin pişman olabilirsin benim gibi.

seni dışlayan kimselen işin olmasın.görüşme başka arkadaşlıklar kur.

keşke onu yapabilecek gücüm olsa ama ben arkadaşlıklarımda hemem bi insana bağlanabiliyorum bu yüzden zatan çok üzülüyorum ama sen söylediklerinse haklısın .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…