Arkadaş sitesi

Sakin olun , ne günler oldu nice güneşler doğdu buda geçer gider su akar yolunu bulur

kendinizi yıpratmayın yarın ola hayrola nasılsa tercihinize göre şekillendireceksiniz geleceğinizi bu süreçte sakin kalın mantığınızla hareket edin duygulara kapılmayın keskin sirke küre zarardır.
Eğer içinizde şüpheyle yaşamak istemiyorsanız herzaman bitirip kendi yolunuza gitme imkanınız var hiçbirşey sona ermiş olmayacak ama herşeyi kabullenip devam etmeyi seçersenizde sizin tercihiniz.

İkna olmam mümkün değil kendimi çok iyi tanıyorum eğer ki didiklemez ve konusmazsam bu şüphe beni öldürür en önemlisi kendime olan saygım biter onun bana saygı göstermesi çok önemli değil
Ben saygı göremiyorum bu ilişkide en azından o devgillenin açısından, üzgünüm

İkna olmam mümkün değil kendimi çok iyi tanıyorum eğer ki didiklemez ve konusmazsam bu şüphe beni öldürür en önemlisi kendime olan saygım biter onun bana saygı göstermesi çok önemli değil
Ortada supheye mahal verecek bir sey yok aslında, net.

Bekarım ve hayatımda bırı olsun istemiyorum.
Hal boyle olunca ne arkadas sitesi ne de canlı sohbet aklımın ucundan gecmedı. Kaldı ki internetten bırıyle yazısmak zaten hıc aklımın ucundan gecmedı omru hayatımda.

Ama birileriyle vakıt gecırmek isteseydim heralde aklima gelirdi, evde tek basıma sıkılmaktansa dıye dusunurdum.
Kendimden yola cıktıgımda ortada ben suphelenecek bi sey gormuyorum.
Neden indirdiği asıkar.

Oyuzden ya dıdıklemeyın ya da net sekılde sorun.

Lütfen akıl verin saçma sapan yazabilirim düşünmekten başım çatlıyor eşimin telefonu kurcaladım yükleyip silinen uygulamalarına baktım en az 10 tane arkadaş bulma sitesi indirip silmiş canlı sohbet bayan arkadaş azar vs aklım almıyor neden yükleme ihtiyacı duydu merak mı acaba diyorum ama 10 tanesini de merak mı etti konduramiyorum sanırım ama içim içimi yiyor :KK43:(
Cok merak ettim yukleyip sildigi uygulamalara nasil baktiniz ?
Ayrica bence uyandirip sormanizin bir manasi yok su an. Uyandirsaniz bile merak ettm baktm der gecrr buyuk ihtimalle. Sonra tekrar sordugunzds da gece kinusmustuk ya diye hödöler uste cikmaya calisir:işsiz: yarin sakin bir zamanda yukledigi birkac uygulama hakkinda soru sorun bence. Yaa azar dye bi uygulama varmis falan falan sen biliyor musun ne uygulamasi o oyun falan mi vs diye. Yoo bilmem dedigi an agzina saplagi vurabilecek bir kozunuz olur. Sonra da direkt sorun,net olun. Erkeklerin kafasi ince sozlerden anlamiyor😒 yine de caninizi sıkmayn belki hepsini gercekten merak edip yukleyip bakip sonra ne oldugunu anlayip geri silmistir

Cok merak ettim yukleyip sildigi uygulamalara nasil baktiniz ?
iosu bilmiyorum ama android için google play hesabında uygulamalarım diye bir yer var
en başından bu yana yüklenen bütün uygulamalar orda bulunur

uygulamanın yanında" Aç" yazar, veya güncel değilse "güncelle" yazar. Bunlar hala yüklü olan uygulamalardır

eğer bir uygulamanın yanında "Yükle" yazıyorsa o uygulama daha önceden yüklenmiş ve silinmiştir.

iosu bilmiyorum ama android için google play hesabında uygulamalarım diye bir yer var

uygulamanın yanında" Aç" yazar, veya güncel değilse "güncelle" yazar. Bunlar hala yüklü olan uygulamalardır

eğer bir uygulamanın yanında "Yükle" yazıyorsa o uygulama daha önceden yüklenmiş ve silinmiştir.
Helal, ben usendım yazmaya uzun dıye. 😂

Tesekkur ederim bilgilendirme icin 🥰

Merak etse açıklamalar-yorumlar kısmında tüm uygulamaların ne olduğu alenen belli, bu yüzden bu ihtimali zaten eliyoruz. Yapacağı açıklama seni geçiştirmek ve yatıştırmak için olacaktır bu nedenle bildiğini belli etmek önemli mi, bilmiyorum. Ama ben olsam didiklemeye devam ederdim. Eğer bir pisliği varsa illa ki karşına çıkar. Yükleme-silme tarihleri önemli bu arada. Çünkü akıllı telefonlar ilk çıktığından beri aynı hesabı kullanıyorsa geçmişi değişmez, eski telefonlarında yüklediği sildiği uygulamalar hala listede durur diye biliyorum. Şimdi sen bu konuyu açarsan geçmişinden bu uygulamaların nasıl silineceğini araştırır bulur ilerde daha dikkatli yapar yapacağını malesef...

Lütfen akıl verin saçma sapan yazabilirim düşünmekten başım çatlıyor eşimin telefonu kurcaladım yükleyip silinen uygulamalarına baktım en az 10 tane arkadaş bulma sitesi indirip silmiş canlı sohbet bayan arkadaş azar vs aklım almıyor neden yükleme ihtiyacı duydu merak mı acaba diyorum ama 10 tanesini de merak mı etti konduramiyorum sanırım ama içim içimi yiyor :KK43:(
İphone sa indirlen uygulamayı yükle çoğu otomatik Oturum açıyor belki bir şey çıkar

Şapka olaydı çıkaraydım 🤣

Valla koca herkeste var, sor bakalım kaç kişinin kocası böyle uygulamalar indiriyor🤔 Kocanız pek iyi niyetli durmuyor, kondurabilirsiniz her şeyi.

Helal, ben usendım yazmaya uzun dıye. 😂
Merhaba, denemek için kendi Google play imden baktım. Bende de sizin için önerilenler kısmında bir sürü sohbet uygulaması çıktı ve hepsinde yükle yazıyor. Ama çoğu u ilk kez gördüm azar Who falan diye. Fakat ben hiç indirmedim telefonumda oyun dahi yoktur o kadar boştur yani telefonum. Sizce niye görünüyor?

Benim mal da aynısını yaptı. Önceden yüklemiştim dedi. Pp yeni resim dedi. Bana güvenmiyor musun dedi . Tabi ki güvenmiyorum .

Merhaba, denemek için kendi Google play imden baktım. Bende de sizin için önerilenler kısmında bir sürü sohbet uygulaması çıktı ve hepsinde yükle yazıyor. Ama çoğu u ilk kez gördüm azar Who falan diye. Fakat ben hiç indirmedim telefonumda oyun dahi yoktur o kadar boştur yani telefonum. Sizce niye görünüyor?
Önerilenler kısmında genelde çok indirilen uygulamalar çıkar. Eğer çok uygulamanız olsaydı sizin indirdiğiniz diğer uygulamaların benzerleri çıkardı. Boş olduğu için ilinizde çok kullanılanlar ya da tamamen rasgele uygulama gösteriyordur.

Benim tabletimde sanki “kütüphane” diye bir bölümde çıkıyordu eski uygulamalar ama tam hatırlamıyorum 😅

Önerilenler kısmında genelde çok indirilen uygulamalar çıkar. Eğer çok uygulamanız olsaydı sizin indirdiğiniz diğer uygulamaların benzerleri çıkardı. Boş olduğu için ilinizde çok kullanılanlar ya da tamamen rasgele uygulama gösteriyordur.

Benim tabletimde sanki “kütüphane” diye bir bölümde çıkıyordu eski uygulamalar ama tam hatırlamıyorum 😅
Çok teşekkür ederim 😊

Hic bilmiyordum silinen uygulamalarin gozuktugunu. Bir arkadas tarif etmis baktim telefonumdan ve bugune kadar yukledigim tum uygulamalari gordum😶 esiminkine bakma meraki sardi beni karar veremiyorum😥

Bu konusmanın sonucunda ikna olacaksanız ve hayatınıza kaldığınız yerden devam edecekseniz hıc dıdıklemeyın.
Cunku sonra size duydugu saygıyla beraber kaybetme korkusu da gidecek.
Ben onu canlı sohbet konusunda ikna ettim affetti diyip yuzsuzluge vuracak belki de ilerleyen zamanlarda.
Evet aynen böyle oluyor affedecekseniz hiç kurcalamayın ilk duyduğumda nasıl yani saçmalama hesap sormayacak miyim diyordum sorduğunuz hesap hiç bir b.ka yaramıyor aman beni yakaladı bir daha yapmayayım demiyor tam tersine bir kere affetti yine eder diyor

Back
X