Arkadaş sitesi

bu bayan arkadaş sohbet filan yazan sitelerden medet uman erkek bitmiştir iflastır bence sefillik yani zaten çoğu da para tuzağı gerçek bayan tek tüktür oralarda olanlar da para yemek isteyen ya da zaten mesleği malum olanlardır.
düzgün kaliteli erkeğin öyle sitelerde işi olmaz zaten evli erkeğin hiç olmamalı.

Lütfen akıl verin saçma sapan yazabilirim düşünmekten başım çatlıyor eşimin telefonu kurcaladım yükleyip silinen uygulamalarına baktım en az 10 tane arkadaş bulma sitesi indirip silmiş canlı sohbet bayan arkadaş azar vs aklım almıyor neden yükleme ihtiyacı duydu merak mı acaba diyorum ama 10 tanesini de merak mı etti konduramiyorum sanırım ama içim içimi yiyor :KK43:(
Benımkı de öyleydi arayış içindeler yeni birileri arıyorlar heyecan sohbet arıyorlar egolarını şişirecek bulaşık kadınların peşindeler özgü en pompalıyorlar kendı çağlarında bıze gelse ağızlarını bıcak açmaz....

Sabahı bekliyorum kesinlikle konusucam bu kafa ile sağlıklı konuşamam ve şuan bile evden çıkıp gitmemek için kendimi zor tutuyorum
Sakın ol canm... Klasik erkekler işte o siteler ful evlı adam kadın dolu benımkı de gırmıstı gırdım baktım evlı olduklarını saklamamışlar maşallah.. Sorunca inkar ederler.. Hepsi duygusal değil aşağılık komplekslerinin ilacını alıyorlar kendı çağlarında işte..

Sanırım konu sahibinin evinde ya kıyamet koptu ya da hiç konusu açılmadı konu sahibi pusuya yattı.Ancak sadece merak olamaz sonuçta adam on tane program yüklemiş.Belki de ev dışında olduğu zamanlarda yüklüyor konuşuyor başka şeyler de yapıyor olabilir.Eve gelmeden Programları siliyor.Dala önce burda yine bir arkadaşin başına aynı böyle bir olay gelmişti

Önce yalanlar sonra gösterirsiniz ya ''arkadaşım indirmiş,kız arkadaşı/karısı bakar diye benim telefonu kullandı'' der ya da ''merak ettim bir kez baktım çıktım aşkım'' der,ikisinden biri.İnanır mısınız bunlara orası size kalmış artık.

Lütfen akıl verin saçma sapan yazabilirim düşünmekten başım çatlıyor eşimin telefonu kurcaladım yükleyip silinen uygulamalarına baktım en az 10 tane arkadaş bulma sitesi indirip silmiş canlı sohbet bayan arkadaş azar vs aklım almıyor neden yükleme ihtiyacı duydu merak mı acaba diyorum ama 10 tanesini de merak mı etti konduramiyorum sanırım ama içim içimi yiyor :KK43:(

uygulamalardaki sistemsel açıkları aramıyosa 10'unu da merak etmiş olamaz hanzo, aranıyo belli

Yükleyip sildiklerine nasıl baktınız?Valla kk üyelerinin ajanlık konusundaki profluğuna hayranım

Merhaba, denemek için kendi Google play imden baktım. Bende de sizin için önerilenler kısmında bir sürü sohbet uygulaması çıktı ve hepsinde yükle yazıyor. Ama çoğu u ilk kez gördüm azar Who falan diye. Fakat ben hiç indirmedim telefonumda oyun dahi yoktur o kadar boştur yani telefonum. Sizce niye görünüyor?
Cevap aldınız mı bilmiyorum telefondan girdiğim için sayfaları okumadım da, sizin için onerilenler kısmı başka.
Uygulamalarım'a tıkladığınızda yukarıda kitaplık yazması lazım. Android 10da böyle en azından. Kitaplıkta sadece eski uygulamalarınız görünür. Android 6 olan telefondan kontrol ettiğimde kitaplık falan yok direk uygulamalarım kısmında.gozukuyor

Ne amaçla indirildiği gayet net.Boşanacaksanız yüzleşin,boşanmayacaksanız yüz göz olmayın

Cevap aldınız mı bilmiyorum telefondan girdiğim için sayfaları okumadım da, sizin için onerilenler kısmı başka.
Uygulamalarım'a tıkladığınızda yukarıda kitaplık yazması lazım. Android 10da böyle en azından. Kitaplıkta sadece eski uygulamalarınız görünür. Android 6 olan telefondan kontrol ettiğimde kitaplık falan yok direk uygulamalarım kısmında.gozukuyor
Bende kitaplık görünmüyor. Nasıl bakacağım bulamadım Bi türlü nereye baktıysam😒

Back
X