- 3 Ağustos 2014
- 628
- 169
Kizlar iyi aksamlar.. Benim problemim en yakin arkadasim. Kizlar oncelikle arkadasimi cok sevdigimi soylemek istiyorum. Her zaman her konuda sartlar ne olursa olsun hep yanimda olmustur. Kendisi benden 3 yas buyuk cok iyi anlasiriz. Fakat bi sorun var ve bu sorun gun gectikce kafami kurcaliyor.. Arkadasim hos bir kiz, fakat biraz sert mizacli ben ona gore biraz daha yumusagim sanirim. Bu yuzden biz yanyanayken genelde onla muhattap olmaz insanlar. Beni sakin yanlis anlamayin kesinlikle ustunluk olarak gormeyin .. Gecen gun reklam kampanyalari dersimiz icin bir model seciyoduk (reklamcilik okuyoruz ikimizde) erkekler 5 kiz sectiler ve ilk ucun icinde bende varim. Once o gun anladim arkadasimin tavirlarini. İlk ucun icinde adini goremeyince bi bozuldu sonra bakti 5 kiside de yok bu sefer erkeklerin sectikleri kizlari baya yermeye basladi. Ve buna bende dahilim. Onceleri sesimi cikarmadim konuyuda kapattim orda. Ardindan sinifimdan birilerinin benden hoslandigini duyunca veya okuldan birilerinin hepsine bi kulp buluyor ve seni iki gunluk eder diyip laflari agzima tikiyor. Zaten bi erkek arkadasim var benim. Bu yuzden ilgilenmiyorum ama arkadasimin bu tavri hic hosuma gitmiyor. Surekli ayna karsisina gecip 'ne kadar guzelim ya ' diyor ve benim en ufak kusurlarimla bile dalga geciyor. Yine de kirilmasin diye sesimi cikarmiyorum. Her ay sac rengini degistirip 'bu sac rengi bana cok yakisti yaaa herkes bayildi' diyip duruyor. Ben oyle cok abarti makyaj yapmam , sacimida
boyamadim hic bu zamana kadar. Gecen gun yine birisi beni sormus o gun giydigim kiyafetleri tarif ederek, o bana geldi 'yine beni sormuslar yaa biktim surekli surekli' dedi. Ve ayni gun bi baskasi bana o kisinin o degilde ben oldugunu soyledi zaten o gun soyledikleri kiyafetleride ben giymistim. Surekli bana ' guzelim dimi bu sac rengi gozlerimi acti dimi kiyafetim yakisti dimi ' vs gibi sorular soruyor ve ben aksi bisey dedigimde onun boyle sevdigini soyleyip geri cekiliyor. Ben mesela cok terledigim icin cok acik renk bisey giyemem o da bunu biliyor ve 'sen bunu giyemezsin senin koltukaltlarin iz yapar, iyy igrenc bi goruntu olur saclarinda hic olmamis ne bu dugunun mu var sanki' gibi cumleler kuruyor. Boy farkimiz cok olmamasina ragmen ben topuklu giyindigimde ' benimle ayni boy olmak icin mi giyindin allahtan benim bacak boyum uzun ben topuksuz senden uzunum ' gibi seyler soyluyor ve bunu soyleyen kiz 1.68 ben 1.65 im. Ve ben artik cok uzuluyorum. Kusurlarimi bile paylasmak istemiyorum onunla. Her zaman her konuda yanimda ama benimle surekli sidik yarisi halinde. Kizlar arkadasim neden boyle yapiyor ve ben bu durumdan rahatsiz oldugumu ona nasil hissettirebilirim?
boyamadim hic bu zamana kadar. Gecen gun yine birisi beni sormus o gun giydigim kiyafetleri tarif ederek, o bana geldi 'yine beni sormuslar yaa biktim surekli surekli' dedi. Ve ayni gun bi baskasi bana o kisinin o degilde ben oldugunu soyledi zaten o gun soyledikleri kiyafetleride ben giymistim. Surekli bana ' guzelim dimi bu sac rengi gozlerimi acti dimi kiyafetim yakisti dimi ' vs gibi sorular soruyor ve ben aksi bisey dedigimde onun boyle sevdigini soyleyip geri cekiliyor. Ben mesela cok terledigim icin cok acik renk bisey giyemem o da bunu biliyor ve 'sen bunu giyemezsin senin koltukaltlarin iz yapar, iyy igrenc bi goruntu olur saclarinda hic olmamis ne bu dugunun mu var sanki' gibi cumleler kuruyor. Boy farkimiz cok olmamasina ragmen ben topuklu giyindigimde ' benimle ayni boy olmak icin mi giyindin allahtan benim bacak boyum uzun ben topuksuz senden uzunum ' gibi seyler soyluyor ve bunu soyleyen kiz 1.68 ben 1.65 im. Ve ben artik cok uzuluyorum. Kusurlarimi bile paylasmak istemiyorum onunla. Her zaman her konuda yanimda ama benimle surekli sidik yarisi halinde. Kizlar arkadasim neden boyle yapiyor ve ben bu durumdan rahatsiz oldugumu ona nasil hissettirebilirim?