Merhaba herkese , burayı öyle çok seviyorum ki cnku çok iyi yorumlar geliyor insan ister istemez kendini iyi hissediyor hele ki yalnız olduğunu düşünen biruyse.. sorunum şu ki ben üniversitedeyim sinifimiz çok kalabalık değil ama yurdumda anlaştığını biri vardı aynı sinftayiz sonra ben sınıftan bir kızla aram biraz kötü oldu diye (cnku onun konuşmadığı kisuyel konuştum diye )sınıftaki 5 6 kız ve o yurdundaki yakın arkadaşımda okulda çok soğuk ama yurtta yakınız cnku yurtta o sınıftaki kızlar yok , aram o kızlarla da iyi selam veriyoruz fln ama kafeye fln gidiyorlar bana haber vermiyorlar sadece kendi grupları . Başka kimse yok mu diyeceksiniz herkesin bir grubu var zaten 2 3 kisi var benim gibi onlarla okulda takiliyorum ama onlarında yurdu fln bana çok uzak kolay kolay bulusamiyoruz . Kendimi çok yalnız hissediyorum zaten istemediğim sehirdeyim ailemden uzaktayım , önce açtığım konulara da bakarsanız zaten sıkıntılarım var . Çok mutsuzum . Bir yandanda diyorum ki onlar snaa böyle mesafeli ise sende öyle dur kim ki onlar ya ? Ama yinede zoruma gidiyor işte , dert ediyorum . Ablalarim mesela sizin hiç üniversitedeyken böyle şeyler yasadiniz mi ? Koskoca yıl nasıl bitecek diye düşünmekten kafayı yedim
3. Sınıfım bu arada