Arkadaşlar iyi akşamlar.
Lütfen yargılamayın taşlamayın çünkü içten içe hatalı olduğumu yanlış düşündüğümü biliyorum ama yine de aklım karışıyor. Hani kendimi de biraz haklı görüyorum gibi

Şimdi benim bir arkadaşım var adı Ali diyelim. Üniversite başladığında tanıştık yani iki seneyi geçti. Bu çocuk çok iyi birisi. İnanılmaz kafa birisi

Çok destek oldu bana. Eski sevgilim beni tehdit ederken hep yanımda oldu. Telkin etti. Yalnız kendisiyle aramızda bayağı bir (11 yaş kadar) yaş farkı var ama kendisinde hiç böyle büyük erkek havasını görmedim. Mükemmel geçiniyoruz.
Eeee peki sorun ne ne güzel bir arkadaşın var Diyeceksiniz. Annem bu çocuğa bir türlü ısınamadı gibi

yani mesela tamam arkadaş grubu olarak görüşebilirsin ama dışarıda asla bir program kabul etmiyorum dedi. Anne aramızda hiçbir şey yok Kİ neden izin vermiyorsun dedim. Çünkü aranızda çok yaş farkı var o yaşı yüzünden seni kendi yaşına çekmeye çalışabilir sen daha o seneleri yaşayacaksın dedi. Yani arkadaşlar bir kez kahvaltıya gitmek bir kez de öğrenci eğlencesine beraber gitmekle ne alaka kendi yaşına çekmek ben onu anlamadım. Ben sana demiyorum küs konuşma görüşecekseniz grup içinde yoksa görüşme, bu yüzden de sakın yalana başvurup görüşme öğrenirim dedi. Ama yani ben size açık konuşayım, ben iki taraf da reşit olduktan sonra yaş farkını öyle çok abes bir fark olmadığı sürece önemseyen bir insan değilim. Hani mesela ben reşit olmadan önce tanışsaydık arkadaşlık etmezdim ama üniversitede her yaştan insan olabileceğini bilerek gittim. Yeni tanıştığım birisi olsa güvenmemesini de anlayabilirim ama iki seneyi de geçmiş.
Ve ben açıkçası bir kural konuyorsa bu kuralın mantığını öğrenmek isterim. Mantığını anlayamadığım bir kuralı da genelde uygulamam. Hani beni cidden zarara itebilecek şeyleri zaten yapmam ama.
Beni yalana ittiğini düşünüyorum çünkü ortada izin vermemesi için hiçbir sebep yok. Annemin güvenini kırmadım. Nerede olduğumu söylediysem orada oldum. Yanımda kimin olduğunu söylediysem gerçekten o oldu. Belki abartıyorum ama bana böyle geliyor. Kimse için annenle kötü olma diyebilirsiniz ama gerçekten mantıksız bir kural bence. Başına benzer bir durum gelen var mı?