- 2 Ekim 2015
- 202
- 100
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayatmavisi
-
Teşekkürler inanın bunu yapmaya çalışıyorum artık umarım başarırımHiiiç umursamayacaksın, hele seni umursamayanı hiiiiiççççç
Tabi ki öyle ama beni çok sevdiğini biliyorum ortada değişik bir durum var konuşsam mı diyorum bilemedimYa olabilir sonucta yaslar ilerlemis hayatlar degismis illa ölene kadar kanka olmaniz geremiyo demek ki yakinlik kurmak istemiyo seninle artik bunda abartilacak bir sey gormuyorum
İnsanları çok fazla hayatın merkezine almamak lazım. Sonra böyle oluyor. Sana ilgi göstereni seni seveni sende sev daha çok sev ama böyle umursanmadığın an taviz verme.Teşekkürler inanın bunu yapmaya çalışıyorum artık umarım başarırım
Sanırım bu konuyu onunla konuşamazsam çünkü eskiden olsa gayet söylerdim şuan nedense dile gelmiyor. Yapmam gereken galiba onun gibi davranmakyapcak bi şey yok. zorla eskisi gıbı olamazsınız.zorla kendınızı aratttıramazsınız. sıze böyle davranıyor ıse sız de ona öyle davranın görüşmeyın hatta. bundan da bır ders çıkarın kendınıze.
Teşekkürler Şuanlık ses çıkarmıcam bu duruma bakalım nereye gidecek durum e artık inceldiği yerden koparBu kadar yakın arkassa ona,size neden böyle davrandığını sorabilirsiniz.
Yakın ark olmasaydı asla sormayın derdim.
Cünku kendini bisey sanacak ve triplere girecek.
Ve bu ark size nasıl davraniyorsa sizde aynı şekilde davranin.
Benden biri uzaklasirsa onun daha fazla uzaklaşmasına fırsat vermeden ben silerim.gelemem öyle şeylere .
Ben beni istemiyor diyemiyorum sonuçta pek çok ortak arkadaşımız var ve illa ki aynı ortamlara gelicez ortada anlamadığım şeyler var ne yazık ki şuan hiç yapmadığım şeyi yapıyorum oluruna bırakıyorum. Bir de ne bileyim o kadar yaşanmışlıklar varken pat diye kenara atamıyorum ne yazık kiÇok fazla abartmışsınız bence.O sizinle görüşmek istemiyorsa,yakın davranmıyorsa siz neden yakın olmaya çalışıyorsunuz? Beni istemeyeni ben hiç istemem yani,siz de istemeyin ne gerek var?
Ama sana bu şekilde davranması,istemediğini gösteriyor arkadaş ortamında bir araya gelmenizin bir önemi yok ki.Önemli olan kendi isteğiyle seni araması,seninle zaman geçirmek istemesi.Ee bunu yapmıyorsa da zorla yaptıramazsın,kafana takmayacaksın o yüzden.Ben beni istemiyor diyemiyorum sonuçta pek çok ortak arkadaşımız var ve illa ki aynı ortamlara gelicez ortada anlamadığım şeyler var ne yazık ki şuan hiç yapmadığım şeyi yapıyorum oluruna bırakıyorum. Bir de ne bileyim o kadar yaşanmışlıklar varken pat diye kenara atamıyorum ne yazık ki
Elbet öyle zaten çAma sana bu şekilde davranması,istemediğini gösteriyor arkadaş ortamında bir araya gelmenizin bir önemi yok ki.Önemli olan kendi isteğiyle seni araması,seninle zaman geçirmek istemesi.Ee bunu yapmıyorsa da zorla yaptıramazsın,kafana takmayacaksın o yüzden.
Yani açıkcası hayatımda baya ilerleme kaydettim çünkü ergenlikten bu yana baya iyi yönde gelişmelerim olduSamimi oldugunuz dönemden farkli olarak ne oldu hayatinizda
İyi seyler olduysa kiskanclik olabilir
Elbet öyle zaten ç
Yani açıkcası hayatımda baya ilerleme kaydettim çünkü ergenlikten bu yana baya iyi yönde gelişmelerim oldu[/QUOT
İste kiskaniyor demekki cnm yani bu kadar basit kendin vermisin cvbini zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?