Arkadaş sorunu

Hayatmavisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
202
100
53
32
merhabalar
Kaç aydır kafamı kurcalayan bir durum var. 7 senedir en yakın arkadaşım olan şahış 1 senedir bana karşı bayağı bir uzak. Samimiyetsiz şekilde beni dinlemesi hatta dinlememesi, başıma gelen olaylarla tepkisiz kalması, keyfi geldiği gibi yanımda olması galiba biraz da kıskançlık söz konusu nefret ediyorum bu durumdan çünkü bu arkadaşım için ben çok çaba gösterdim ve çoğu kişiyi onun için es geçtim. Şuan içinde bulunduğum durum ise beni gerçekten geriyor. Özellikle son Zamanlar da ben hiç olmamışım gibi davranıyor. Arayıp sormuyor. Ne zaman istesem yanında oldum. Sevgili yaptı unuttu geldi omzuma tekrar yine ses çıkartmadım daha bir çok şey ve inanın bu durum Canımı çok sıkıyor çünkü haketmedim. Yani bir erkek için bu kadar üzülmedim resmen ihanete uğramış gibi hissediyorum.
Teşekkür ediyorum şimdiden size.

bu hayattta hiç kimseye bağlanmıycaksın kendınden başka arkadaşlıklarda eskıyor şu ömürlük dostluklar falan hep filmlerde kıtaplarda size verdiği değer kadar değer vermeye çalışın yada tamamen unutun gitsin

yapcak bi şey yok. zorla eskisi gıbı olamazsınız.zorla kendınızı aratttıramazsınız. sıze böyle davranıyor ıse sız de ona öyle davranın görüşmeyın hatta. bundan da bır ders çıkarın kendınıze.

Ya olabilir sonucta yaslar ilerlemis hayatlar degismis illa ölene kadar kanka olmaniz geremiyo demek ki yakinlik kurmak istemiyo seninle artik bunda abartilacak bir sey gormuyorum

Ya olabilir sonucta yaslar ilerlemis hayatlar degismis illa ölene kadar kanka olmaniz geremiyo demek ki yakinlik kurmak istemiyo seninle artik bunda abartilacak bir sey gormuyorum
Tabi ki öyle ama beni çok sevdiğini biliyorum ortada değişik bir durum var konuşsam mı diyorum bilemedim

Sanırım bu konuyu onunla konuşamazsam çünkü eskiden olsa gayet söylerdim şuan nedense dile gelmiyor. Yapmam gereken galiba onun gibi davranmak

Bu kadar yakın arkassa ona,size neden böyle davrandığını sorabilirsiniz.
Yakın ark olmasaydı asla sormayın derdim.
Cünku kendini bisey sanacak ve triplere girecek.
Ve bu ark size nasıl davraniyorsa sizde aynı şekilde davranin.
Benden biri uzaklasirsa onun daha fazla uzaklaşmasına fırsat vermeden ben silerim.gelemem öyle şeylere .

Teşekkürler Şuanlık ses çıkarmıcam bu duruma bakalım nereye gidecek durum e artık inceldiği yerden kopar

Çok fazla abartmışsınız bence.O sizinle görüşmek istemiyorsa,yakın davranmıyorsa siz neden yakın olmaya çalışıyorsunuz? Beni istemeyeni ben hiç istemem yani,siz de istemeyin ne gerek var?

Çok fazla abartmışsınız bence.O sizinle görüşmek istemiyorsa,yakın davranmıyorsa siz neden yakın olmaya çalışıyorsunuz? Beni istemeyeni ben hiç istemem yani,siz de istemeyin ne gerek var?
Ben beni istemiyor diyemiyorum sonuçta pek çok ortak arkadaşımız var ve illa ki aynı ortamlara gelicez ortada anlamadığım şeyler var ne yazık ki şuan hiç yapmadığım şeyi yapıyorum oluruna bırakıyorum. Bir de ne bileyim o kadar yaşanmışlıklar varken pat diye kenara atamıyorum ne yazık ki

Ama sana bu şekilde davranması,istemediğini gösteriyor arkadaş ortamında bir araya gelmenizin bir önemi yok ki.Önemli olan kendi isteğiyle seni araması,seninle zaman geçirmek istemesi.Ee bunu yapmıyorsa da zorla yaptıramazsın,kafana takmayacaksın o yüzden.

Elbet öyle zaten ç
Samimi oldugunuz dönemden farkli olarak ne oldu hayatinizda
İyi seyler olduysa kiskanclik olabilir
Yani açıkcası hayatımda baya ilerleme kaydettim çünkü ergenlikten bu yana baya iyi yönde gelişmelerim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…