• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş toplayamıyorum..

Böyle cevresine sürekli sürekli arkadas toplayan insanlar cok menfaatci geliyo. Gereksiz gereksiz samimiyetler, havalar sonları belli. Gerek yok, 1 adet yeter.

Böyle cevresine sürekli sürekli arkadas toplayan insanlar cok menfaatci geliyo. Gereksiz gereksiz samimiyetler, havalar sonları belli. Gerek yok, 1 adet yeter.
1 tane de çok az değil mi?benim aile üyelerim haricinde 4 5 dost diyebileceğim arkadaşım var.bir kaç tane de sık görüşmediklerim var.ha burada tanıştıklarımda var.1 adet ha vayy canınaaa.ya başına bir şey gelirse diye uyuyamam geceleri ayoll :KK45:

1 tane de çok az değil mi?benim aile üyelerim haricinde 4 5 dost diyebileceğim arkadaşım var.bir kaç tane de sık görüşmediklerim var.ha burada tanıştıklarımda var.1 adet ha vayy canınaaa.ya başına bir şey gelirse diye uyuyamam geceleri ayoll :KK45:
Hatta 1 bile cok geliyomus gibi hissediyorum böyle en en en yakın dediklerimden 1 adet yetiyo. Burdan tanıstıgım arkadasım var 7 yıl oldu tanışalı 7 yıldır 7/24 konusuruz. Ama aile üyelerinin icinden falan allah korusun zaten buz torbasıyım insan seven bi canlı değilim ağır geliyo😂

Ben de sizin gibiyim. Arkadaş edinemiyorum, çevreme insan toplayamıyorum. Bazı insanların da o kadar çok arkadaş çevresi var ki şaşırıyorum. Bir de sevilip sayılıyorlar. ''Yahu bu kadar çevre edinmeyi kendini sevdirmeyi nasıl becerdin?'' diye sormak istiyorum onlara.

benım ınsanlara tahammulum yok ya yas ılerledıkce ınsan yalnızlıgı daha cok sevıyor ...
az insan cok huzur dıyenlerdenım

eskıden cok arkadasım vardı ben kendımı gerı cektım
kafam kaldırmıyor eskı samımıyet yok sankı ne bılım...

Back
X