Arkadas

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Merhaba kizlar .
Lise yillarindan ayni sinifta okudugum bir kiz vardi o zmnda sevmezdim zaten bi kere bile gelip bana naslsin demedi . Arada 6 yil gecmis baska sehirde evlenmis tek evli yasiti benim diye hergun 7 24 yazmaya basladi . bir de kocasiyla olan cinsel hayatini anlatiyordu arada sorularda soruyordu lisedede bi gun onla bi gun baskasiylaydi o yuzden sevmiyordum hic .Gunde 3 kere nbr diyip duruyordu Ben De kirilmasin diye hep yazdim ama artik biktim sevmedigim icin konusmakda istemiyordum . En son hic cvp vermemeye basladim bu seferde whatsaptan yazmaya basladi neden gorup yazmiyorsun falan diye whatsaptan engelledim faceden yazmaya basladi niye engelledin neden neden diye ordan da engelledim bu seferde instagramdan yazdi ndn engelliyorsun diye ordan da engelledim ve bu sefer de telefondan aramaya devam etti en sonunda telefondanda engelledim ve uzulup faceden engeli kaldirip anlattim lise yillarinda yanima bi kere bile gelmeyip simdi yaziyorum yeni mi aklina geldim diye . O da iste hakkimi helal etmiyorum falan dedi . Boyle olsun istemezdim ona soylememek icin sildim ama illa Israr etti . Ya hadi kirilmasin diye konustum bu sefer de Surekli yazip durdu. Anlasin diye iki uc gun cvp vermediim bu ssefer de niye yazmiyorsun diye baski uygulayip durdu . Baska yolu kalmadi . Hakki falanda yok . Ama aklim takildi onun yuzunden oteki tarafta hesap sorulurmuyum ki .

Son düzenleme:
ya sen diyemiyor musun asıl ben hakkımı helal etmiyorum diye? iyi niyet görmedim bu arkadaştan. nispetçi gibi.

Fena bocalatmış sizi :)
Durun hele ne hakkı? Bu sizin hakkınız, yani görüşmeyi istememek.
İstediği kadar helal etmesin, boyle saçmalık mı olur?
Engeli yediği halde ulaşmaya çalışmak onun yüzsüzlüğü.
Biri bana basacak engeli, dönüp de sümüğümü atmam yeminle.

E yuh yani.
Bu kadın herkese eşiyle cinsel hayatını mı anlatıyor?
İşi gücü yok mu da sizi sürekli taciz edecek zaman buluyor?
Muhatap almayın nerden,ne şekilde yazarsa yazsın uzak durun

Ne
hesabi sorulcakmis sizden napmissinizda..rahat olun ii yapmssnz

Arkadaşlıkları çoğu böyle oldu ne yazık ki...Onun yaptığı doğru değil.
Ama insan anlamalı,her yerden engelleyip size ulaşmaya çalışması garip...
Fakat konuşmadan sizin engellemeniz saçma olmuş.En başından konuşmak istemediğinizi belirtseydiniz bu kadar kafanıza takılmazdı.

Bence tuhaf davranışlar sergilemis.
O hakkini almak icin gelince sizde durumu izah edersiniz.

Lisedeykende pek haz etmediginiz, belki ortak bir noktaniz olmayan bu arkadasi keske en bastan kabul etmeseydiniz.
Diyelim kabul ettiniz arkadasligini, hergun konusmak durumunda degildiniz, mesafenizi koyabilirdiniz.
Karsi tarafin ozel hayatina kadar onunla konusup sonra biranda her yerden engellemek pek hos olmamis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…