Arkadas

Hiç anlamadım tavrınızı onca yerden engelleyıp durmuşşunuz ıkı kelime etseydınız ya madem istemıyorum yazma gorusmeyelim dıye... Bu kadar basıtken uzatmışsınız haliyle neden sorusu sorulmuş.. İstemedıgınız halde tekrr baslamışşınız dıyelim o yuzsüz sız nıye net olamadınız .. Cok tuhaf

Yazmak istemedim suratina karsi seni istemiyorum diye . O yuzden boyle oldu

Yazmak istemedim suratina karsi seni istemiyorum diye . O yuzden boyle oldu

Numarayı veremem dıyemıyorsunuz istemıyorum dıyemıyorsunuz ... İnsanların yuzune bambaska gorundugunuz ıcın sıze arkadasca yaklasıordur.. Kendınız bıle olamıyorsunuz baskasını sıkayet edıyor olmanız sızcede anlamsz degılmı

Keske Bastan cvp bile vermeseydim neyse artik olan oldu
Boşverin sıkmayın canınızı.Sanki size ne yapmış ki hakkını helal etmiyormuş? Ekmeğinizi mi vermiş suyunuzu mu vermiş Allah aşkına.Yaptığı tamamen çıkar ilişkisi.Zamanında yüzünüze bakmamış,yalnız kalınca aramaya başlamış.Gereksiz bir insanmış yani.

Yazdim en sonunda istemiyorum diye . Yani arada nbr demiycek telefonumu vermiycek kadarda degildi bi kenarda durur ne olacakki dedim ama hhergun yazip durdu sonuctada böyle oldu

Aynen ne hakki var da sanki helal etmiyor .

ergen zamanlarındaki hareketlerinden dolayı şimdi intikam almak falan ne kadar saçma, görüşmek istemiyorsan söyleyebilirsin,engelleme nedir ya bişey söylemeden ergen ergen hareketler kusura bakma arkadaşını eleştirmişsin ama sen arkadaşından daha anormalsin

arkadaşınızın yaptığının adı taciz.
cevap vermemenizden anlaması gerekirdi.
hak hukuk olması söz konusu değil bu durumda öyle olsa kimseye hakkımızı savunamaz ya da hayır diyemezdik.

onunla alakalı onu tanıyan baska insanlarla konusmussan bile hakkı vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…