Arkadaşa aşık olmak

Dinlediği şarkıları gönderir bana hep :) Bir dahakine bunu göndereyim ben de. Alttan alttan mesaj vermiş olurum :)

Ahahah iyi olur zaten sarkilarla siirlerle olur bu isler


~~~•~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~•~~~
 
ikimizde 30 yaşına kadar birini bulamazsak evleniriz demiş.. Hiç bir erkek herkese bu şakayı yapmaz. Bellki size duyguları var.. Aşkın temelleri atılmış bile çoktan :))
 
Evliliğin şakası olmaz sana ufaktan sinyal vermiş bence
hem devamlı birliktesiniz hem de herşeyi paylaşıyorsunuz adına sadece arkadaşız diyorsunz ama hiçbir erkek bu kadar yakın davranmaz bence
Ya biriyle iddiaya girdi onu kendime aşık ederim diye ki bu küçük bir ihtimal gibi anlattıklarına bakarak ya da o da sana karşı boş değil ama belki sen reddedersin diye çekindiğinden susuyor
 
Ay canım çok güzeel. Ben de lisede en yakın arkadaşıma aşık olmuştum. Deli gibi sevmiştim valla şimdi düşünüyorum da 3 yıl tek bir kişiye bile söylemedim. Onun da davranışları benden hoşlanıyor gibiydi. Sonra itiraf ettim arkadaşıma her şeyi göze alarak. O beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi. O kadar sarsıldım ki anlatamam. Olaydan aylar sonra olanları titreyerek anlatıyordum. Yemeden içmeden kesilmiştim ey gidi . Ama iyiki itiraf etmişim diyorum. İtiraf etmesen de bir arkadaşını araya sokup onun ev arkadaşı ile konuşmasını sağlaman işe yarayacaktır. Bence çocuğun da sende gönlü var.
 
cok güzel ask

umutlandirmayayim diyorum ama bence seni seviyor. sakalasirken elini tutnus gibi yap bakalim ne yapacak?

Ben de umutlanmak istemiyorum ama inşallah öyledir :)

Elini tutsam yadırgamaz. Hiç şaşırmaz öyle şeylere :) Kendi de durup dururken , tutar öper elimi zaten :)
 
Ben de umutlanmak istemiyorum ama inşallah öyledir :)

Elini tutsam yadırgamaz. Hiç şaşırmaz öyle şeylere :) Kendi de durup dururken , tutar öper elimi zaten :)


canım benim seninki arkadaşlık değil yalnız :) yani benim de arkadaşlarım var da öyle el ele tutup, öpmeyiz birbirimizi bence sen git konuş, çünkü zaten herşey apaçık ortada sizinki kesinlikle arkadaşlık değil artık
 

o da sana aşık direk bu his uyandı canım bende
 

Öyle mi dersin ? Ya o kadar cesaretsizim ki bu konuda :)
"Ben sana arkadaşça davrandım, sen neler düşünmüşsün" derse, o zaman nasıl bakarım bir daha suratına :)
 
Öyle mi dersin ? Ya o kadar cesaretsizim ki bu konuda :)
"Ben sana arkadaşça davrandım, sen neler düşünmüşsün" derse, o zaman nasıl bakarım bir daha suratına :)

ya şöyle düşün, bu kadar sevdiğin birinin nişanını, düğününü görmek ister misin? ben istemezdim mesela. içim acıya acıya onun sevgilisiyle yaşadıklarını izleyeceğime, çatır çatır itirafımı yapar olmadı kader derdim :)
 

Ayy yok düşüncesi bile kötü
Söyleyeceğim aslında ama bir sene bekleyip mezuniyete denk mi getirsem diyorum :)
Çünkü hep bir arada olduğumuz biri. Eğer ki olmazsa illa yüz yüze bakmamız gerekecek. O an reddedilsem bile her gün görüp de yerin dibine girmek zorunda olmıcam :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…