- 12 Nisan 2017
- 73
- 60
- 3
- Konu Sahibi Yorgunhoca
-
Icimdecocuguma bile bir heyecan kalmadi durmadan agliyorum ailem zamaninda hic istemedi bu evliligi dinlemedimAllah yardımcın olsun . evet hayat müşterek ama asla sizin olmayan borçlar için değil ! Çocuğunuzu hayırlısıyla sağsalim kucağınıza alın ve onun geleceği için planlamalar yapın ! Eşinizlede bu durumu konuşun güzellikle anlatmaya çalışın en azından sabırla deneyin . Herşey olacağına varır ve inşallah sizin için en hayırlısı neyse o olur . Ne yazıkki başkasının alın terini çabasını emeğini sömürmeye çalışan ve bu şekilde yaşayan asalaklar var Allah ıslah etsin onları .
Gercekten oyleymis ailesine duskun olsun sevsin istedim hep ama bununki ailesini sevmekten cikti artik . Bir insanin iyi niyeti boyle mi kullanilirSen niye soz verdim her seyi odeyecegim diye boynunun borcu mu sanki.Bi de gelip seni kucumsuyorlar.Kendine gel lutfen ama esin degisir mi bilmem aileci erkek cok zor
Iste sen bi sey desen hemen yanlis anlar boyle tipler.Ailemi istemiyor ,ailemi istmeyeni bende istemem vs.Seni anliyorum ama artik kendi parani cocugun icin biriktirdigini soyle vermeGercekten oyleymis ailesine duskun olsun sevsin istedim hep ama bununki ailesini sevmekten cikti artik . Bir insanin iyi niyeti boyle mi kullanilir
Inan parayi zerre kadar dert etmedim bugune kadar.ama simdi bu hamile halimle bana oyle seyler yasattilar ki doguma gelmicez lohusaligina gelmicez yalniz kalcaksin bunlarla tehdit ediyolar :)Iste sen bi sey desen hemen yanlis anlar boyle tipler.Ailemi istemiyor ,ailemi istmeyeni bende istemem vs.Seni anliyorum ama artik kendi parani cocugun icin biriktirdigini soyle verme
Ben sana ayrıl ayrılma gibi bir akıl veremem bu yükün altına girmek bana ağır gelir arkadaşım ancak nacizane derim ki senin hergün mutsuz olman herşeyi içine atman Ailenin ileride daha çok üzüleceği durumlarla karşılaşmanıza neden olabilir . Ailemiz herkoşulda ve iyi kötü her günümüzde bizim arkamızda dururlar. Bunu birde böyle düşün . Ailen istememiş ve bir hata yaptığını düşünüyorsun (ki bence bu senin tecruben ve sınavın) hata yapmış dahi olsan sana ait olmayan yük ve borcun altıma girmen daha büyük bir hata . Ve içinde atan o minicik kalp onu daha fazla strese sokma heyecanını yaşa ve ona iyi bak O herşeyden önce senin bir parçan günahsız bir melek onun için daha da güçlü olmalısın . Hayatta ölüm dışında herşeyin illaki bir çaresi vardır . Çaresiz değilsin Bol bol dua ve sabırIcimdecocuguma bile bir heyecan kalmadi durmadan agliyorum ailem zamaninda hic istemedi bu evliligi dinlemedimsimdi bir sey anlatmaya bile yuzum yok onlara oyle kiymetliler ki insanin baba evindeki huzursuzluga benzemiyomus kocadaki mutsuzlugu . Resmen yalniz yasiyorum ve cocuk dogduktan sonra neler olcak bilmiyorum
Cocugum daha anne karninda oyle seylerle karsilasti ki oyle seyler duydu ki sinir hastasi dogsa niye boyle dogdu diyemicegz.Cok uzuluyorum oyle daraliyorum ki kadin doguma bile gelmicem diyo herkes sorcak laf dolasacsk beni en cok korkutan o lohusa halimle o dedikodularla nasil ugrascamBen sana ayrıl ayrılma gibi bir akıl veremem bu yükün altına girmek bana ağır gelir arkadaşım ancak nacizane derim ki senin hergün mutsuz olman herşeyi içine atman Ailenin ileride daha çok üzüleceği durumlarla karşılaşmanıza neden olabilir . Ailemiz herkoşulda ve iyi kötü her günümüzde bizim arkamızda dururlar. Bunu birde böyle düşün . Ailen istememiş ve bir hata yaptığını düşünüyorsun (ki bence bu senin tecruben ve sınavın) hata yapmış dahi olsan sana ait olmayan yük ve borcun altıma girmen daha büyük bir hata . Ve içinde atan o minicik kalp onu daha fazla strese sokma heyecanını yaşa ve ona iyi bak O herşeyden önce senin bir parçan günahsız bir melek onun için daha da güçlü olmalısın . Hayatta ölüm dışında herşeyin illaki bir çaresi vardır . Çaresiz değilsin Bol bol dua ve sabır
Gorumce calisiyo ama o da buldugunu kiyafete veriyo nasilsa geliyo diye. :) nankor kediler asla bir tesekkur etmezler ustune bi de bebegi istemiyolarmis boyle bir seyle heralde bi ben karsilastimSiz mevcut borçlara destek olacağınızı söylemişsiniz, olmuşsunuz. Onlar sürekli yenilerini eklediler diyorsunuz.
Eşinizle bu şekilde konuşun, evet ben destek olurum dedim ama borcun sonu gelmiyor, hayatımız boyunca böyle mi devam edecek deyin. Çocuğunuzun geleceği için aile bütçesi oluşturmanızın öneminden bahsedin. Kızmadan, suçlamadan mantığa davet edin. Gelmiyorsa kusura bakma ben böyle devam edemem dersiniz.
Nereye gidiyormuş onca para ? Hiç mi gelirleri yok ?
Tehdit değil,mükafat ki bunlar.Inan parayi zerre kadar dert etmedim bugune kadar.ama simdi bu hamile halimle bana oyle seyler yasattilar ki doguma gelmicez lohusaligina gelmicez yalniz kalcaksin bunlarla tehdit ediyolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?