Arkadasca mi yoksa baska niyetle mi?

Proudmoree

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
5
0
1
29
Merhaba.

Istanbul'da yasiyorum ve uc yillik bir kiz arkadasimla eve ciktim. Uc yildir cok yakiniz, birbirimizin her seyini en detayina kadar biliyoruz ve cok sevdigim biri. Erkek arkadaslari da oldu, hatta bir sure son erkek arkadasiyla 2-3 hafta bizim evde de kaldilar. Benim de erkek arkadaslarimin hepsini tanidi bu zamana kadar. Son erkek arkadasindan ayrilali bir aydan fazla oldu. Ve bu son bir ayda bana karsi cok fazla yakin davranmaya basladi. Yani hemcins yakin arkadaslarimin hepsiyle cok yakinimdir fakat bu bahsettigim yakinlik fiziksel olarak. Mesela; film izlerken elimi tutmaya, bacaklarima dokunmaya, yatarken arada yanima gelip ''canim sikildi tek basima, gel beraber yatalim'' demeye basladi. Beraber yattigimiz tabii ki olmustu bu zamana kadar fakat gecen sabah yasadigim sey artik bu iste degisik bir seyler oldugunu anlamami sagladi. Sabah normal saatten biraz gec uyanmisim ve bir baktim basimda bekliyor. Gunaydin dedim o da gunaydin dedi ve geldi dudagimin kenarindan optu. Hicbir sey demedim cok utandim kipkirmizi oldum o da guldu hafif hafif. Simdi ben utanctan guldum ama sanirim o hosuma gittignden falan kipkirmizi oldum zanneti.

Simdi, uzun lafin kisasi hemcins en yakin arkadasim bana yakin ilgi gosteriyor son bir aydir ve ayni evde kaliyoruz. Sizce ben mi abartiyorum, boyle seyler normal midir? Ona nasil yaklasmam gerek? Asla arkadasligimi bitirmek istemiyorum, cevremdekilerden bu zamana kadar beni en cok anlayan o.

Dudağımın kenarından öpen bir hemcinsime normal demem pek.Konuş diycem ama bu da nasıl konuşulur bilemedim.Eğilimi varmıydı daha önce başka kadınlara.Farkettin mi hiç?

Dudağımın kenarından öpen bir hemcinsime normal demem pek.Konuş diycem ama bu da nasıl konuşulur bilemedim.Eğilimi varmıydı daha önce başka kadınlara.Farkettin mi hiç?

Dedigim gibi daha once sadece erkek arkadaslari oldu ve boyle bir seyden hic bahsetmedi ki biz her konuyu konusuruz normal yakin arkadaslar gibi.

Homofobik değilim ama :oha:
Normal değil ya böyle arkadaşlık olmaz :D
Canı mı sıkılmış :D

Ve sen hala onunla aynı evde kalıyorsun? En başta erkek sandım yeminle. Baştan okudum bidaha. Hayatı anormalleştirmeyelim lütfen. Yarın öbür gün senin aklına falan girer hayatında kocaman bi pişmanlık yaşama canısı. Yok olmaz bi gün habersizce eşyalarını topla git valla bak (:

Ve sen hala onunla aynı evde kalıyorsun? En başta erkek sandım yeminle. Baştan okudum bidaha. Hayatı anormalleştirmeyelim lütfen. Yarın öbür gün senin aklına falan girer hayatında kocaman bi pişmanlık yaşama canısı. Yok olmaz bi gün habersizce eşyalarını topla git valla bak :-)

E tamam da ya yaptiklari esnasinda oyle bir amaci yoksa? En yakin arkadasimi kaybetmek var ucunda

Neden fake olsun?
Dudağına gelene kadar elini tutup, bacağına el attığında hiç birşey dememen mesela?

Niye beraber de yatıyorsun, o da ayrı bi tuhaf.

En iyi arkadaşınsa insan bir hop ne oluyoruz diyemez mi?

Gerçeksen harbi değişiksin yani

Son düzenleme:
Napıon kızaaaam deli misin yhaaaa diyemedin mi yani? :KK51:

Sorunum oldugu icin de uye olmus olabilirim belki, neden olmasin...
Evet o da bir ihtimal ama burada o kadar cok fake konuyla karsilasiyoruz ki artik ister istemez bir guvensizlik olusuyor. Illa ciddi yorum isterseniz de fiziksel temasi normal karsilayip karsilamama kisiden kisiye degisir. Mesela bana gore ne kadar yakin olursa olsun bir arkadasimin benimle uyumak istemesi fazladir ve boyle bir teklif bile yapmaz hicbirisi. Opulmekten de hoslanmam ama yakin arkadaslariyla bu sekilde selamlasanlar da var bolca. Yani arkadasinizla aranizdaki iletisimini ancak anlattiginiz kadariyla bildigimden en cok bu yorumu yapabilirim, eger bir tuhaflik hissediyorsaniz da arkadasinizla uygun bir dille konusun, soylediginiz kadar yakin arkadassaniz nasil yapacaginizi benden cok daha iyi bilirsiniz.

Back
X