arkadaşça tanınmıyormuş!!

başta öyle düşünmedim çünkü belli bir yaşta evliliği arıyormuş ..

ama sonradan dediğin gibi düşünmeye başladım ben de..neyse uzak dursun yeter..benim derdim bana yetiyor zaten:((

ne derdın var tatlım anlat belkı yardımcı oluruz

ne derdın var tatlım anlat belkı yardımcı oluruz

teşekkür ederim canım cok kafa şişirdim burda zamannında

eski sevgilim bitti terk etti aynı yerde çalışıyoruz onun sıkıntısı var yılllarca yüzyüze olma ihtimalimiz var..

seviyorken ayrılınca zor gececek günleri düşünüyorum dert ediyorum işte :(

teşekkür ederim canım cok kafa şişirdim burda zamannında

eski sevgilim bitti terk etti aynı yerde çalışıyoruz onun sıkıntısı var yılllarca yüzyüze olma ihtimalimiz var..

seviyorken ayrılınca zor gececek günleri düşünüyorum dert ediyorum işte :(

neden ayrıldızın pekı ,

benim unutmak istediğim eski nişanlımla yaşadığım bir şeyi demedğim için.utandım unutmuştum bile diyememiştim 3 kez sormuştu ilkinde aklıma bile gelmedi ikincisinde söyleyemedim cekindim daha yeniydik yanlış anlar diye korktum.3.sordu gizlediğin bir şey var söyle dedi söyledim biliyordum sen de yalancıydın falan dedi bitirdi. sadece bunun için..

kendisi de sadece bu olay için bitirmiş beni nefret etmiş..

ama bunun önceside vardı soğuktu bana karşı belirsizlikteyim dedi.sence ayrılmalımıyız dedi..bana olan duygularında bir değişme var mı dediğim de cevap bile vermedi..

sonra öğrendim ki benle flört ederken başkasıylada görüşmüş biz cıkınca o kızı bırakmış falan...

Son düzenleme:
benim unutmak istediğim eski nişanlımla yaşadığım bir şeyi demedğim için.utandım unutmuştum bile diyememiştim 3 kez sormuştu ilkinde aklıma bile gelmedi ikincisinde söyleyemedim cekindim daha yeniydik yanlış anlar diye korktum.3.sordu gizlediğin bir şey var söyle dedi söyledim biliyordum sen de yalancıydın falan dedi bitirdi. sadece bunun için..

kendisi de sadece bu olay için bitirmiş beni nefret etmiş..

ama bunun önceside vardı soğuktu bana karşı belirsizlikteyim dedi.sence ayrılmalımıyız dedi..bana olan duygularında bir değişme var mı dediğim de cevap bile vermedi..

sonra öğrendim ki benle flört ederken başkasıylada görüşmüş biz cıkınca o kızı bırakmış falan...

anlamadım ben ya:44:
cok mu onemlı bı mevzuydu soleyemedıgın seyyy

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/545028-gizledim.html bak burda yazıyor canım..

ona göre önemli değilmiş olay sadece ondan gizlememmiş hata olan..hala da diyemem herkese benim için hoş değildi
hani bakireyim deyipte bakire değilim demek falan değil bu kadar önemli değil..küçük çocukca yaşanmış bir şeydi..bilmiyordum neyse ama hala utanıyorum ki diyemiyorum..anla artık.

hiç dinlemedi beni de eski sevgilileriyle aynı kefeye koydu yalancısın dedi
..

neyı gızledgını oradada yazmamıssın ama bosver bı nedenın vardır sanırım gızlemek ıcın ınsanız sonucta gıden gıtmıstır onune bak kımın ne dedıgınıde umursama

öyle olmuyor işte

ben yalan söylemedim hiç bir zaman bu gizledğim şeyi ben bile unutmuştum ya iki kişi arasında yaşanmış bitmiştir.

bilerek isteyerek bir şey yaşasaydım arkasında da dururdum ama benim istemediğim bilmediğim bir şeydi diyebilirim.bunu anlatmaya calşıtım ama dinlemedi bile..

çok kız arkadaşıyla barışmış ama biz de tek bir eşyden dolayı bitirmiş beni bu kadar değersiz hissettirmesi ayrı kötü.

ben varken bir başkasıda hayatında olması o daha da iğrenç..

ne diyim ne yapayım bilmiyorum okulda.görmesem yüzünü daha kolay ama dediğim gibi aynı yerde olmanın verdiği dert de başka bir şey..

öyle olmuyor işte

ben yalan söylemedim hiç bir zaman bu gizledğim şeyi ben bile unutmuştum ya iki kişi arasında yaşanmış bitmiştir.

bilerek isteyerek bir şey yaşasaydım arkasında da dururdum ama benim istemediğim bilmediğim bir şeydi diyebilirim.bunu anlatmaya calşıtım ama dinlemedi bile..

çok kız arkadaşıyla barışmış ama biz de tek bir eşyden dolayı bitirmiş beni bu kadar değersiz hissettirmesi ayrı kötü.

ben varken bir başkasıda hayatında olması o daha da iğrenç..

ne diyim ne yapayım bilmiyorum okulda.görmesem yüzünü daha kolay ama dediğim gibi aynı yerde olmanın verdiği dert de başka bir şey..
bu kadar onemsızse takıpta kendını hasta etme bosver dıyorum bak benı dınle pısman olmazsın

Back
X