- 25 Temmuz 2016
- 126
- 39
- 13
- 31
- Konu Sahibi Lyam Aliyeva
kizlar adetime 5 gun var bu gun idrar testi yapdim ama ilk idrarla degil, az once yapdim 15 -20 dak sonra 2ci cizgi cok silik gozukdu acaba hamile ola bilirmiyim???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim koyamiyorum nasil koyicam?Testi ni koyar mısın Can'ım
resimde tam da belirgin degil ama normalda bundan daha iyi gozukuyoTesti ni koyar mısın Can'ım
git gide daha da koyulashiyo canim o kadar heyacanliyim ki Allah hepimize anne duyqusu yashatsin, ve de komshularin dilinden her kez soruyo bi sheyin var mi diye bu da beni daha cok strese sokuyoBende gördüm Can'ım var bence yarın git kan ver
Hamilesin canım aynı benimkisi gibi çıkmış benimde adetme 5 gün kala böyle çıkmıştı kan tahlili yaptrdm hanileymişim daha 3 haftalık inşallah sende hamilesindirr :))bak canim
inshAllah canim benim sen de bebeyini sag salim kucagina alirsin inshAllah, 1 tane testim kaldi kesin sonuc almak icin yarin yok obur gun tekrar yapicam testi inshAllah gercekden hamileyim, sende adete 5 gun kala kac dakkada cikdi cizgi?Hamilesin canım aynı benimkisi gibi çıkmış benimde adetme 5 gün kala böyle çıkmıştı kan tahlili yaptrdm hanileymişim daha 3 haftalık inşallah sende hamilesindirr :))
testin içindeki kullanma kilavuzunu okudunuz mu ?zira genelde ilk 5 dk dan sonra çizginin koyulasmasinin bir onemi yok.kan vermeye gidemiyorum malesefama yarin yeniden yaparim inshAllah hamileyimdir ya yoksa cok uzulurum
![]()
bakalim canim 5 gun sonra zaten kesin sonuc olucaktestin içindeki kullanma kilavuzunu okudunuz mu ?zira genelde ilk 5 dk dan sonra çizginin koyulasmasinin bir onemi yok.
ıdrar testinde çıktıysa kanda kesin çıkar. 5 gun beklemeye gerek yok.bakalim canim 5 gun sonra zaten kesin sonuc olucak
biliyorum ama gidemiyorum bize yakin hastane yok en yakin hastaneye nerdeyse 1 saata gide bilirimıdrar testinde çıktıysa kanda kesin çıkar. 5 gun beklemeye gerek yok.