arkadashlar lutfen bi bakin

Lyam Aliyeva

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
126
39
13
31
kizlar adetime 5 gun var bu gun idrar testi yapdim ama ilk idrarla degil, az once yapdim 15 -20 dak sonra 2ci cizgi cok silik gozukdu acaba hamile ola bilirmiyim???

bak canim

Eklentiler

• 20160728_125339.webp
    20160728_125339.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 333
10 dakikadan sonra çıkan çizgilere pek önem vermeyin der genelde testler. En iyisi yarın sabah ilk idrarla bir tane daha yapın ve ilk 5 dk içindeki sonuca bakın. Bir de malum bat'a daha var. Hassas test alın mümkünse.

Silikse hamileliğiniz henüz çok yeni demektir:) bazen hata da çıkabilir tabi bi test yaptırıp garantilemekte fayda var. Hadi hayırlı olsun :)

Silikde olsa ikinci cizginin cikmasi cok büyük ihtimal hamilesin demektir ;) yerinde olsam bugün gider kan verirdim :halay: ama diğer arkadaşların dediği gibi yarın ilk idrarinla testi tekrarlayabilirsin.

yarın sabah ilk idrarla mutlaka yap hatta ilk biraz idrarı yapıp ortasında al demişti bana hemşire arkadaşım o şekilde yap ama bence de ihtimal yüksek inşallah hamilesinde canım :)

Hamilesin canım aynı benimkisi gibi çıkmış benimde adetme 5 gün kala böyle çıkmıştı kan tahlili yaptrdm hanileymişim daha 3 haftalık inşallah sende hamilesindirr :))
inshAllah canim benim sen de bebeyini sag salim kucagina alirsin inshAllah, 1 tane testim kaldi kesin sonuc almak icin yarin yok obur gun tekrar yapicam testi inshAllah gercekden hamileyim, sende adete 5 gun kala kac dakkada cikdi cizgi?

Back
X