- 25 Temmuz 2016
- 126
- 39
- 13
- 31
- Konu Sahibi Lyam Aliyeva
ne gozel) hamilesen?? Hardansan?Bi wey olmadi bende azeriyim o yuzden sordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gozel) hamilesen?? Hardansan?Bi wey olmadi bende azeriyim o yuzden sordum
He hamileyem mende 9heftelik ozum eslen celilabaddanam ama rusiyada yawayiram sen?ne gozel) hamilesen?? Hardansan?
men Gurcustanliyam, Zerdabda yashayiram saq salamat qucaqina alarsan inshAllahHe hamileyem mende 9heftelik ozum eslen celilabaddanam ama rusiyada yawayiram sen?
Sagol seninle bahem he normaldi axintinin olmasi nece yawin var?kizlarrr akintim var normal bi sheymi???
22 yashim var 8 aydi aileliyemSagol seninle bahem he normaldi axintinin olmasi nece yawin var?
bes senin?22 yashim var 8 aydi aileliyem
Menimde 22yawim var sentyabrda 2il olacaq aileliyembes senin?
ilk ushaqindi?Menimde 22yawim var sentyabrda 2il olacaq aileliyem
Bir defe 4heftelikde duwdu ikincisi 11-12heftelik idi inkiwafdan qaldi kurtaj elediler bu ucuncudur senin bes?ilk ushaqindi?
vaxtimdan 1 hefte kecmishdi acildi indi 5 ay sonra qaldim, acilishin sebebi ne idi sende?Bir defe 4heftelikde duwdu ikincisi 11-12heftelik idi inkiwafdan qaldi kurtaj elediler bu ucuncudur senin bes?
canim 1 hafta gecsin tekrar gidersin korkma iyi dushun iyi olsun panik yapma hemenArkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 2 hafta önce cuma günü beta testi 8120 çıktı ama kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel 6 haftalık hamile olmalısın dedi ama sat tarihime göre 7.5 hafta olması gerekiyor. Beni endişendiren evet geç döllenme olabilir ama beta testi bu kadar yüksek olup kese görünmeyen varmı? Bu durum bana hiç normal gözükmedi. Doktor kontrolüm bu akşam ve çok korkuyorum bu arada yaşım 39
Ilk hamileliyimde uzide hewne gorsenmedi bow hamilelik idi aciliw olduvaxtimdan 1 hefte kecmishdi acildi indi 5 ay sonra qaldim, acilishin sebebi ne idi sende?
Belli olmaz farklı doktora da gidersin en son ihtimal. Bana da 6+6. haftada kese var bebek yok dediler başka doktora gittim aynı gün hem bebeği hem kalp atışını gördük çok şükür. İçini ferah tut dua et canım..Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 2 hafta önce cuma günü beta testi 8120 çıktı ama kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel 6 haftalık hamile olmalısın dedi ama sat tarihime göre 7.5 hafta olması gerekiyor. Beni endişendiren evet geç döllenme olabilir ama beta testi bu kadar yüksek olup kese görünmeyen varmı? Bu durum bana hiç normal gözükmedi. Doktor kontrolüm bu akşam ve çok korkuyorum bu arada yaşım 39