Arkadaşı ile maça gidecekmis...

Ah yok işte. Olsa ordan gireceğim kanala..yokmu bir strateji planın baska
Iki gune neler yapilmaz ki ucakla her yer yarim saat bir saat. Yakindaki gormedigin bir sehir de olabilir otobusle trenle ulasabilecegin. Simdi bebekle yapamiyorum da onceden netten arastirip gunu birlik falan geziyordum ben. Ulkeler arasi da geziyordum. Tavsiye ederim. Yanliz gezmek de zevklidir.

Acaba bende izmirde ki kız arkadaşıma falan mı desem.. é sen gidebiliyorsun bende giderim diye..

Haklısınız ama bence hemen kısasa kısas yapmayın. Bu misillemeyi siz de zaman geçtikten sonra aynı onun yaptığı gibi planladım gidiyorum şeklinde yapın ve onun dahil olamayacağı kız kıza bir plan olsun

Her hafta veya haftanın bilmem kaç günü arkadaşlarıyla çıkan, kafasına göre plan yapan adamlar bana çok tuhaf geliyor. Ha çift olarak böyledirler ve iki tarafta memnundur birşey diyemem ama bu durumdan rahatsız olan birini haksız bulamam. Bende istemiyorum derdim. İlla gidecekse sizde alın başınızı gidin.

Valla aslında kulağa hoş geliyor neden olmasın. Ben çok severim yanliz gezmeyi.. ben gezerim gönlümce oda içi içini yesin banane ehehr

Kizkiza çok zor herkes iştirak edemiyor işte..ama ben 2 günlük kısa bir tur yapabiliirm o hafta sonu

Amaaaan benimki de gidecekmiş Beşiktaş maçına.. Beşiktaş olmadan nefes alamaz oldu, sapıttı iyice. Bıraktım ben de ne hali varsa görsün, boşver onlar için bu adeta bir ana baba eş olmuş..

nişanlıyken beraber mi gidiyordunuz maçlara ,sizin hiç kadın arkadaşınız yok mu farklı etkinlikler yaptığınız ,

Bence bırakın gitsin.. sıkıntı yapmayın.. ilerde tatile gidelim demek için koz olur elinizde... sonra sıkıldım boğdun beni dicek.. iyisi mi pusuya yatın bekleyin tatil planı yapmayı

Kek börek yemeyi seviyor diye komşu teyzenin gününe götürür musunuz mesela?

Aynı mantık çünkü.

Ha ileride koz olarak tutmak mantıklı ama.

Bağlayın adamları eve en iyisi . Ne var sanki adam arkadaşıyla futbol maçına gitmek istemiş bi gün kafa dağıtıp gelecek belki . Sizle gitse sahada küfür falan edecekler rahat edemeyecek demek ki . Arada bir sizde kendinize özel zaman ayırın . Yapışık ikiz gibi beraber gezmenize gerek yok bence

Konu sahibi bna vakit ayirmiyor ama gidip arkadsyla gezmye vakit bulabiliyor diyr hemen tepeleme ne var sanki deyip durmayin yaa Allah askina off bi bitin artik

adam zaten yogunmus kırk yılın başı arkisi ile maça gidecekmiş ne var bunda?

Hayır öyle bi konuşuyorsun ki adam kiraathaneye gitse bensiz gidiyor diye trip atacaksın o derece

Git sende arkadaslarinla plan yap. Kari-kocasiniz diye sürekli yapışık ikiz gibi gezmek zorunda degilsiniz yani

Ama bana ayırmadı o kadar vakit.. neden birlikte gitmiyoruz onun kadar bende fanatigim
Hayatınız boyunca maça gitmemişsiniz stadyum ortamını da bilmiyorsunuz bu nasıl fanatiktik? Bence siz gezmek için gitmek istiyorsunuz maç falan bahane. Ama gezmeye de hakkınız var bence. Amma lakin ben gezemiyorum eşim de gezemesine bağlamışsınız en sonunda

ben olsam ya bende gelırım ya da gıdemezsın derdım azıcık laf soylemeyı bılın susup oturmayın...

Alt tarafı bir maç çok büyütmüyor musunuz? arkadaşıyla gidecekmiş arkadaşı siz varken rahat edemez kendisi rahat edemez coşarlar onlar orada ayrıca bu beşiktaşın önemli bir maçı karışır yani oralar. Tamam tatile gidememişsiniz ama hiç mi bir yere gitmediniz sanki beraber bırakın bir kere maça gitsin ne var bunda? kendine ait arkadaşlarıyla bir hayatı olabilir ha başka yere gider sizi götürmez size hak verirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…