Arkadaşı ile maça gidecekmis...

Ben de Beşiktaşlıyım o maç kaçmaz kardeşim.
Beni götürmese bende çok bozulurdum, bence beraber maç izliyorsanız sana demesi lazım "maça gidelim" diye eğer arkadaşı bileti hediye etmediyse. Ya da arkadaşı ile görüşüyorsanız üçünüz de gidebilirsiniz/gidebilirdiniz. Ben de bozulurdum canım sana söz versin bir dahaki maça götürsün seni de.

Not: Şampiyon Beşiktaaaaş!

Kapıdan çıkamaz benimki böyle bir durumda.

O arkadaşı bunun dükkanına gelmiş o söylemiş gidelim diye.. ben tanımıyorum çok samimi bir arkadaşı da değil.sadece daha önce gitmişler maça.. ben hala kırgınım yaaa..dün akşam eve gelirken bir demet çiçek almış gelmiş..ama geçmiyor kirginligim..az evvel yine ise gitti..yine yalnızım..yine tüm gün instagtamda bütün çiftlerin pazar gezmelerini izler dururum

ben böyle şeylere takılmadım hiç evliliğimde beni götürsün götürmesin birde maç ortamı ben kendi adıma rahat edemem.ben benimki evden gitsin diye bakarım bide adam ev iş ev iş hep dibimden ayrılmaz fenalıklar basar banada.

Siz yeterince vakit gecirmissinizde ondan..

Benim sevgilimde fenerbahceli .. artik fenerbahcenin maclarini takip eder oldum.. cunku adam mac oynanirken bana hic mesaj atmaz, su an ne yaptigini cok iyi biliyorum, mac izliyosun degilmi derim, nerden biliyorsun ya der, sasirir..ilk yarinin sonunda iki uc mesaj atar Sonra tekrar sessizlige burunur, oda ikinci yari sessizligi mac bittikten sonra fabrika ayarlarina geri doner, ve hic susmaz, durmadan mesaj ustune mesaj atar mac bittimi derim, bitti der.. ve macla ilgilide konusmaz.. uyuzzzz

Oohh ne alaa başka bir isteğide varmıymış? Sizinle hiçbir aktivitede bulunmasın fakat arkadaşlarıyla şehir dışına maça gitsin ilginç doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…