Arkadaşı olmayanlar buraya.

geçmişş olsun hayatım sen baya büyük temiliğe giriştin galiba 2 gündür dinşen dinlen yap kendine bir kahve ohh miss

evet sabahtan beri yapiyorum bide pasta borek o islerle ugrastim arkadasim gelecekti ama gec gelecek

Sen naaptin cnm hediye isi ne oldu :26:

Ya 3 gundur migdem bulaniyo basim donuyo bi tuhafim test yapicam hamilemiyim acep :26:

evet sabahtan beri yapiyorum bide pasta borek o islerle ugrastim arkadasim gelecekti ama gec gelecek

Sen naaptin cnm hediye isi ne oldu :26:

afiyet olsun ben de isterimmmm ala canım benim dün çarşıya gittim kalp şeklinde kırmızı kocaman peluştan bir hediye kutusu aldım içine kalpli kağıtlara seni seviyorum çünkü... ile başlayan sözler yazıyorum sonra onları kırmızı kurdeleyle baglayıp içine koyucam her gün birer tane okusun

Sana hepsi feda olsun kargoyla yollarim Aaa cok guzelll harika bi fikir :81:

ayyy süper bi haberrr kaç gün geciktii bence hemen yapmalısınnn

Benm regller duzensiz canim,3 ayda olurum bazen 2 ayda ama dusunmuodum yeni evliyim diye hemde biraz duzene girsin diye bekliycektim ama bi test yapicam bi yandanda pek ihtimal vermiyorum cunki tam bir calisma olmadi

Benm regller duzensiz canim,3 ayda olurum bazen 2 ayda ama dusunmuodum yeni evliyim diye hemde biraz duzene girsin diye bekliycektim ama bi test yapicam bi yandanda pek ihtimal vermiyorum cunki tam bir calisma olmadi

olsun canım benim belli mi olurr yap sen yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…