olabılır canım nasıl ıstersen,anlaşamadık evetgerçek yuzunu gordum 2 aylık bir evlılıktı.Yolun başındayken gördum anladım..Hayırlısı... Meğer Herkesın ne cok derdı varmış...
hiç bişeyin kıymetini bilmeme gibi bir hastalık vardı onda..herşeyı tuketti,daha 2 ayda dunyayı dar ettı bana...Evlenılecek kapasıtede değilmiş..Başı nasıl giderse sonu da öyle gider..O bu yolu seçmiş yanlış yapmayı..Hayırlısı olsun..
İçinden hiçbir şey yapmak gelmeyen bir insana önerileriniz ne olabilir?
flört ve tanışma dönemimiz çok kısaydı işte..çok acele ettıde kendısınıde hep iyi gösterdı ne zaman iş ciddiye bındı bazı sınyallerı aldım ama düzelir diye düşündüm evlendık daha beter oldu.duzelemıycek boyuta getırdı herşeyı hep ailesını soktu araya.. onunla ilişkimiz ıyı olmadı duzelmedıkı..sorunlu bırsey oldu çıktı.. mucadele ettım tekbasına mucadele olmuyor,ınsan tek başına evlenmıyor,artık şiddete başvuruyordu sözuyle hareketlerıyle sormayın kızlar yalanmı dersınız iftiramı neler yoldan çıktı artık..inceldiği yerden koptu işte...bitti..
Yatacamda 9 gün sonra sınava gireceğim için onuda layığıyla yapamıyorum.İki arada bir derede kalmışım of off
YGS sınavı,ama lütfen burada ne işin git ders çalış falan demeyin
Ailem arkamda tabıkı..Ama keşke yaşanmasaydı.Yıprandık üzüldük çok.Çalışıyorum yenı başlıcam bıyere..Şimdı mahkemede yalancı şahitlik yapıcaklar.Ben o an ne yapmalıyım bılmıyorum
zaten bu zamana kadar çalıştıysan çalışmışındır.....birazda dinlen ...motive ol....
ilk defa mı gireceksin....
Eveet ilk kez.İnşallah iyi olur amma ben kendimden pek umutlu değilim.Teşekkür ederim iyi temennilerin için.
onlar öyle..boyle bıaıle oldugu ıcın bıttı zaten.bızımkıler dogruyu konustu hep ınkar etmısler..sanıyorumkı bıdhakıne onlarınkı dınlencek muhtemelen atıp tutcaklar.bıde bızden tazmınat ıstemısler yuzsuzler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?