Arkadaşı olmayanlar buraya.

olabılır canım nasıl ıstersen,anlaşamadık evetgerçek yuzunu gordum 2 aylık bir evlılıktı.Yolun başındayken gördum anladım..Hayırlısı... Meğer Herkesın ne cok derdı varmış...

Sen bilirsin tabi dogrusunu boyle bir kara aldiysan elbetteki haklisindir sonucta kim bosanir ki durduk yere ya aldatma olur ya siddet Allah guzel kaderler versin herkese bundada vardir bir hayir uzulme

iki ay gibi kısa bi süre... çok üzüldüm..
şansın varmışki eşin gerçek yüzünü çabuk göstermiş...
bu erkekler hiçbişeyin kıymetini bilmiyolar...çok çabuk tüketiyolar....

hiç bişeyin kıymetini bilmeme gibi bir hastalık vardı onda..herşeyı tuketti,daha 2 ayda dunyayı dar ettı bana...Evlenılecek kapasıtede değilmiş..Başı nasıl giderse sonu da öyle gider..O bu yolu seçmiş yanlış yapmayı..Hayırlısı olsun..

daha önce flört döneminiz olmuşmuydu peki_????

flört ve tanışma dönemimiz çok kısaydı işte..çok acele ettıde kendısınıde hep iyi gösterdı ne zaman iş ciddiye bındı bazı sınyallerı aldım ama düzelir diye düşündüm evlendık daha beter oldu.duzelemıycek boyuta getırdı herşeyı hep ailesını soktu araya.. onunla ilişkimiz ıyı olmadı duzelmedıkı..sorunlu bırsey oldu çıktı.. mucadele ettım tekbasına mucadele olmuyor,ınsan tek başına evlenmıyor,artık şiddete başvuruyordu sözuyle hareketlerıyle sormayın kızlar yalanmı dersınız iftiramı neler yoldan çıktı artık..inceldiği yerden koptu işte...bitti..

Yatacamda 9 gün sonra sınava gireceğim için onuda layığıyla yapamıyorum.İki arada bir derede kalmışım of off

allah hakıında hayırlısını versin...
umarım ailen arkandadır...çalışıyor musun==????

Ailem arkamda tabıkı..Ama keşke yaşanmasaydı.Yıprandık üzüldük çok.Çalışıyorum yenı başlıcam bıyere..Şimdı mahkemede yalancı şahitlik yapıcaklar.Ben o an ne yapmalıyım bılmıyorum

kim yalancı şahitlik yapacak......ne diyecekler

onlar öyle..boyle bıaıle oldugu ıcın bıttı zaten.bızımkıler dogruyu konustu hep ınkar etmısler..sanıyorumkı bıdhakıne onlarınkı dınlencek muhtemelen atıp tutcaklar.bıde bızden tazmınat ıstemısler yuzsuzler

allah allah çok ilginç....

Allah biran önce kurtarsın seni önlardan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…