Arkadaşı olmayanlar buraya.

Merhaba arkadaşlar benmde eşim dışında hiç arkadaşım yok halbuki aynı yerde doğup büyüdüm evlendim yine aynı muhitteyim ama olmayınca olmuyor işte dobrayıö sahteliklere tahammülğm yok çocukluk arkadaşlarım çocukluktaki saflıkta kalmıyor malesef kıskançlık bencillik vefasızlık diz boyu

Gerçek bir arkadaş arıyorum yok mu izmirde benim gibi evli ve çocuksuz ve tek başına takılan ince düşünceli eylenceli bir derttaş ..

Bende izmirdeyimmm kafa dengi arkadas yok etraftakiler degistiii kimse kimseyi anlamiyooor coook bunaliyoruummm

Merhaba kızlar
Benimde hiç arkadaşım yok.

Aslında istanbullular bi kahvaltı gibi bişey düzenleyelim eğlenceli olur ayda bir gorusuruz

Herkes arkadaş bulmuş anlaşılan bir ben kalmışım sap gibi.

Arkadaş yok.
İş yok.
Sevgili hiç yok.

Mission completed.

Cam bardakta can dostlarıma çayım var icmezmisiniz,suyuna sevgimi kattim rengini güllerden caldim dostlarıma afiyet seker olsun mutlu pazarlar.

Hani bir selam beklersiniz ya uzaklardan Kimden olursa olsun unutulmamışım dersiniz ya O selam size olsun.Günaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…