eşin şanslıymış, oralarda Türk yemeklerinden mahrum kalmayacak, ne güzel..
hamile kaldığını ne kadar zamanda öğrenirsin
ben adet olmam gereken günde gebelik testinde ögrenmiştim sonra kan testi..
bu arada ben kacar kızlar kocişim geldiii.. haaa yemekleri yazdınız canım cektiiii hele çiğköfteeeeeee
görüşürüz kızlaarrr
herkes dıor yaa basın goge erdı mıı dıye ........... erdı dımıııı hatunlar bızımkıde erdııııı
ben adet olmam gereken günde gebelik testinde ögrenmiştim sonra kan testi..
bu arada ben kacar kızlar kocişim geldiii.. haaa yemekleri yazdınız canım cektiiii hele çiğköfteeeeeee
görüşürüz kızlaarrr
Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım, hep böyle neşeli mutlu olun inşallah..Ben de 5 yıllık evliyim, iyi gidiyor şükür benim de:)
oyy kıyamam keske yazmasaydık bı sey yaaa bak ıcıme dert oldu sımdı kocısınden ıstesede aldırssaaa keske.
ay kiyamam iyi aksamlar gorusuruzzz.. Kib
valla ben hamile olsam kocişin anasını ağlatırdım :))
valla ben hamile olsam kocişin anasını ağlatırdım :))
ya tüh çiğköfteyi yazmasaydım ii olurdu,eşim gelirken getirmiş...
ben tr de olsam keske diyorum o zmn konusurdum herkesle:) burda bi kac arkadasim var amaarasira gorusyrz tabi evet insanin bir derdini anlatacagi dostu olmasi ne kdr guzel
merhaba hanimlar Nasilsiniz ?? off cok skcI bir gun kimsede yok konusacakKaynanam cocuk diye diye basimin etini yiyo birakiyimda evlilignin tadini biraz yasasinlar demiyo biktim artik Allahin nasibi dedigi yok ya
merhaba hanimlar Nasilsiniz ?? off cok skcI bir gun kimsede yok konusacakKaynanam cocuk diye diye basimin etini yiyo birakiyimda evlilignin tadini biraz yasasinlar demiyo biktim artik Allahin nasibi dedigi yok ya
canım üzülme. kayınvalidenede belirt üzülüyorum dile getirmeyinde belki işe yarar .benim de bebiş yokama allaha şükür baskı yok üstümüzde ben ne zaman üzülsem konu acılsa kayınvaliden kızım allah nasip ederse inş onun taktiri diyo .. tedaviye başladım doktor bırak üzülmeyi bu konuda konuşma diyor .kimseye kulak asma rabbim bebişlerimze kavuştursun inş
ay sinir oluyorum öyle şeylere yabi susun dimiii
insanın yapacagı varsada sırf baskılar yüzünden hevesi kacıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?