Arkadaşı olmayanlar buraya.

eşin şanslıymış, oralarda Türk yemeklerinden mahrum kalmayacak, ne güzel..

hamile kaldığını ne kadar zamanda öğrenirsin

ben adet olmam gereken günde gebelik testinde ögrenmiştim sonra kan testi..

bu arada ben kacar kızlar kocişim geldiii.. haaa yemekleri yazdınız canım cektiiii hele çiğköfteeeeeee

görüşürüz kızlaarrr

oyy kıyamam keske yazmasaydık bı sey yaaa bak ıcıme dert oldu sımdı kocısınden ıstesede aldırssaaa keske.

herkes dıor yaa basın goge erdı mıı dıye ........... erdı dımıııı hatunlar bızımkıde erdııııı

Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım, hep böyle neşeli mutlu olun inşallah..Ben de 5 yıllık evliyim, iyi gidiyor şükür benim de:)

ay kiyamam iyi aksamlar gorusuruzzz.. Kib

Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım, hep böyle neşeli mutlu olun inşallah..Ben de 5 yıllık evliyim, iyi gidiyor şükür benim de:)

mersılerden 5 demet cnm cok saol...
iyi gıtsın tabı anlasılmayacak ne var kı ortadaa...

kıslaarrr nirdesiniizzz.. bugün kocişim izinlii, yorulduk temizlik yaptık şimdi dinleniyoruz.. öpüldünüz

merhaba hanimlar Nasilsiniz ?? off cok skcI bir gun kimsede yok konusacak Kaynanam cocuk diye diye basimin etini yiyo birakiyimda evlilignin tadini biraz yasasinlar demiyo biktim artik Allahin nasibi dedigi yok ya

ben tr de olsam keske diyorum o zmn konusurdum herkesle:) burda bi kac arkadasim var amaarasira gorusyrz tabi evet insanin bir derdini anlatacagi dostu olmasi ne kdr guzel

evet canm aynen öyle tr de degişti artık komşu komşuyu tanımıyo .eskisi gibi degil yane neyse ki sizler varsınız. burda anlatmak paylaşmak bile yetiyo eeee canımız sagolsun kızlar

merhaba hanimlar Nasilsiniz ?? off cok skcI bir gun kimsede yok konusacak Kaynanam cocuk diye diye basimin etini yiyo birakiyimda evlilignin tadini biraz yasasinlar demiyo biktim artik Allahin nasibi dedigi yok ya

canım üzülme. kayınvalidenede belirt üzülüyorum dile getirmeyinde belki işe yarar .benim de bebiş yok ama allaha şükür baskı yok üstümüzde ben ne zaman üzülsem konu acılsa kayınvaliden kızım allah nasip ederse inş onun taktiri diyo .. tedaviye başladım doktor bırak üzülmeyi bu konuda konuşma diyor .kimseye kulak asma rabbim bebişlerimze kavuştursun inş

ay sinir oluyorum öyle şeylere ya bi susun dimiii
insanın yapacagı varsada sırf baskılar yüzünden hevesi kacıyor..

esim ve ben rahatiz kaynanam bizden daha hevesli iyi hos kadin ama cocuk konusunda hic susmaz takmiyrm ben de esim daha onemli kafam dinc bu yuzden bende cocuk dusundugmuzde tedavi olurum eger olmazsa ki Rabbim nasip edecekse her sekilde eder.. INSALLAH her isteyene verir

ay sinir oluyorum öyle şeylere ya bi susun dimiii
insanın yapacagı varsada sırf baskılar yüzünden hevesi kacıyor..

evet ilk gecemizdede kapida beklediler dusunun yani hangi cagda yasiyoruz..

hhööööhh diyorum artık.. ay bu zamanda hala varmı yaa ne kadaannn ayıpp.. neyse boşver takma sen kafalarına göre takılsınlar. huyluyu huyundan vazgerimiyosun

bizimde mama vaktimiz geldi .. kociş yemek yaptı bende salata yapcam heheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…