Arkadaşı olmayanlar buraya.

selam kizlar...

bende ankaraliyim, serefli kochisarli :) ama almanyada yasiyorum... Bende size katilmak isterim...

teşekkür ederim bende yeniyim formda kimseyi tanımıyorum

bende yeniyim bi kac katildim burda biraz sohbet ettik.. Nerelisin kendinden bahsetsene :97:
ben GuL 20 yasindayim 7 aylik evliyim 8 oldu hatta :) pariste yasiyrm ankaraliyim

bende yeniyim bi kac katildim burda biraz sohbet ettik.. Nerelisin kendinden bahsetsene :97:
ben GuL 20 yasindayim 7 aylik evliyim 8 oldu hatta :) pariste yasiyrm ankaraliyim

ben de ebru 28 yasındayım aslında mersinliyim ama ankara yasıyorum okul bittiğinden beri yılın 6 ayı
mersindeyim 6 ayı ankarada
hayırlı olsun buarada

çalışmıyorum malesef biyologum aslında
temmuz ayında bende senin gibi yurt dısına gitcem onu bekliyorum viyanaya sen napıyosun pariste evlenincemi gittin

çok zor oluyomu sonucta yepyeni bi ortam
aslında bi yandan cok mutluyum gitcem için bi yandanda korkuyorum bende beklerim viyanaya

evet basta zordu ama alistim arkadas cevrem genisledikce daha guzel oluyor.. yeni bir ulke yeni bir ortam farkli insanlar :)

umarım benimde öle olur ben yuksek lisans için gitcem viyanaya
sende kendinde bahset biraz yani neleri seversin falan

ev isleri yemek disinda ztn onlar illaki oalcak seyler de :) muzik dinlemeyi alisverisi gezmeyi kitap okumayi fotograf cekmeyi :) sen ?

kitap okumak ve müzik dinlemekten asla vazgecemem ayrıca yeni seyler ögrenmeyi cok seviyorum hem meslegimle ilgili hemde meslegim dısında fotografcılıgı bende cok istiyorum ya aslında ankarada kursa gitcektim ama zaman uymadı kaldı en nefret ettiğim sey insanlarda vefasızlık bu ne alaka diceksin ama suan bu konudan dolayı 16 yıllık dostlugumu bitirdiğim için cok rahatsız ediyo beni :)

vefasiz insanlari kim sever ki :) ben sakaci insanlari cok severim espriyi kaldiramayan saka dan anlamayan insanlari hic sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…