selam kizlar...
bende ankaraliyim, serefli kochisarli :) ama almanyada yasiyorum... Bende size katilmak isterim...
ben geldim olurmu
olmaz miarkadasim yok kim gelse kabulumdur :116:
teşekkür ederim bende yeniyim formda kimseyi tanımıyorum
bende yeniyim bi kac katildim burda biraz sohbet ettik.. Nerelisin kendinden bahsetsene :97:
ben GuL 20 yasindayim 7 aylik evliyim 8 oldu hatta :) pariste yasiyrm ankaraliyim
ben de ebru 28 yasındayım aslında mersinliyim ama ankara yasıyorum okul bittiğinden beri yılın 6 ayı
mersindeyim 6 ayı ankarada
hayırlı olsun buarada
çalışmıyorum malesef biyologum aslında
temmuz ayında bende senin gibi yurt dısına gitcem onu bekliyorum viyanaya sen napıyosun pariste evlenincemi gittin
beklerim burayada :) evet evlenip geldim
çok zor oluyomu sonucta yepyeni bi ortam
aslında bi yandan cok mutluyum gitcem için bi yandanda korkuyorum bende beklerim viyanaya
evet basta zordu ama alistim arkadas cevrem genisledikce daha guzel oluyor.. yeni bir ulke yeni bir ortam farkli insanlar :)
umarım benimde öle olur ben yuksek lisans için gitcem viyanaya
sende kendinde bahset biraz yani neleri seversin falan
kitap okumak ve müzik dinlemekten asla vazgecemem ayrıca yeni seyler ögrenmeyi cok seviyorum hem meslegimle ilgili hemde meslegim dısında fotografcılıgı bende cok istiyorum ya aslında ankarada kursa gitcektim ama zaman uymadı kaldı en nefret ettiğim sey insanlarda vefasızlık bu ne alaka diceksin ama suan bu konudan dolayı 16 yıllık dostlugumu bitirdiğim için cok rahatsız ediyo beni :)
slmm kızlarrr kimse var mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?