alıştın mı peki oaralara ankara fena soğuk hava değişimine dikkat et canım
allah her isteyene versin inşallah tabi tamamınada erdirsin canlarım
ayy ben de sendenim. bir gününü tam tutturamıyorum geçen gün 2 ay geciktiinşallah en kısa sürede bebik gelir o zaman sana canım
valla bekarlığın tadını çıkar bekarlık bir yanda sultanlık evlenince dertler çok oluyorr var mı damat adayı
aslında canım benim çok büyük cesaret seninkisi çok takdir ettim seni ben.yeni bir yaşam,yeni bir ülke,yeni insanlar her riski göze alıp gitmen her iinsan yapamaz yaptığını. hep mutlu olursunuz inşallah orda
bendeki polikistik over 3 ayda oluyorum ilk oldugumdan beri oyle duzene girsinde oyle dusunucem bebegi.. ama girmesede deniycem yinede :97:
valla var bu hafta yıldönümümüz bir süpriz beklemiyor da değilim inşallah o süpriz aklına gelir de gerçekleşir hayallerim kızlarr
sevdigim insanla olunca gozum hicbirseyi gormuyor tabiAllah herkesi mesut etsin hayirli bir yuva hayirli evlatlar nasip etsin ins.. darisida bana hayirli bir evlat nasip eder ins Rabbim..
bende şüphelendim canım.ama kontrole gidemedim de bu ayda gecikirse doktor yolu görüncek bana
doğru doğru haklısın vala şimdi beniki bana dese gel gidelim giderim ben de senin gibiaşk her şeye kadir
ihmal etme ama ben hap kullandim 2 sene fln birakinca yine duzensiz oldu hapa guvenim kalmadi biraktim kendi haline Allah buyuk dedim napiyim
kızlar çok çok ufacık bir şey istiyorum bir halka yani sadece ( yüzük):84:onu da çok görmesin bana yaa :97::90::90: inşallah böyle bir şey düşünür bakalım
evet ask herseye deger :) burda anam babam bacim gardasimm herseyim esim su andabi yandan da dil ogreniyorum iste ayak uyduruyoruz yavas yavas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?