Arkadaşı olmayanlar buraya.

yok ya valla bu erkekler bazen! cok mankafa oluyo
takma kafanı canım ve görüselim fln deme bırk o istesin biraz

rüzgargülüm benim hosbuldum cok tesekkür ederim

yahu basit sade siradan dediler moralimi bozdular bende avatrimi bilene degistim ya

two che canim hosbuldum sanada tesekkür ederim

begendiginiz gecelikler konusu vardi da bi bak istersen

benim sectigim ic camasirlarini begenmediler

nasilsiniz kizlar bu arada?

Bende tlfnlarına fln cevap vermiyodum benim saftiriğin
cok acil bsey konusmamız lazım dye msj atmıs
güya bni keklicek
yemiş gibi ypalım bkalım

senin sectiklerin gunluk giyilecek olanlar digerleride fantazi tarzi canim gunluk giyimde benimde giydiklerim o tarz yani

Bende tlfnlarına fln cevap vermiyodum benim saftiriğin
cok acil bsey konusmamız lazım dye msj atmıs
güya bni keklicek
yemiş gibi ypalım bkalım

ya kizlar sizin icin gercekten dogru kisiyi bulmanizi cok istiyorum.. zaten belli eder karsidaki insan sizi onemsiyosa sizde hissedersiniz dogru kisiyi buldugnuzu anlarsiniz yani

jartiyer nedir

ruzgargülü yani dimi henüz evli degilim günlük olarak ben ne giyeyim yani transparan gecelikler filan mi giyeyim

evlenince aldim bende ztn canim bekarken kime giyincem sanki zaten evlenincede pek giymeye gerek kalmiyo giysen bile ustunde durmuyo

ya kizlar sizin icin gercekten dogru kisiyi bulmanizi cok istiyorum.. zaten belli eder karsidaki insan sizi onemsiyosa sizde hissedersiniz dogru kisiyi buldugnuzu anlarsiniz yani

saol canım benim
evlenmeden bilemeyiz tabi ama kalbim onun doğru kişi olduğnu söylüyo

şakasınamı sordun ciddimi anlamadım kız:26::26:

konu ve sorun nedir bilmiyorum ama ruzgargulune kesinlikle katiliyorum..

karsimda ki insan dogru insan olup olmadigini nasil anlicam diye bende cok düsünürdüm..

ama bunu insan hiss ediyor iste.. baska bir aciklamasi yok bunun..

yüreginde hissedeceksin o kadar :))

şakasınamı sordun ciddimi anlamadım kız:26::26:

kizlar ben yurt disinda yasiyorum cok sükür türkcem cok iyi yani ama bazi kelimeleri duyunca anlamiyorum

yani jartiyerin ne oldugunu kelimeyi tanimadigimdan bilmiyorum

straplez gibi onunda ne oldugunu uzun süre anlayamamistim

birde hayatina bi kac kisi girmistir illaki bir kizin karsilastirma yapar ve anlar kimin deger verdigni birak karsilastirmayi yani deger veriyorsa ciddi dusunuyorsa karsilastirma bile yapmaya gerek kalmaz :97: benim hayatima kimse girmedi gerci esim benim ilkim yirim onu ben

kizlar ben yurt disinda yasiyorum cok sükür türkcem cok iyi yani ama bazi kelimeleri duyunca anlamiyorum

yani jartiyerin ne oldugunu kelimeyi tanimadigimdan bilmiyorum

straplez gibi onunda ne oldugunu uzun süre anlayamamistim

nerde yasiyosun canim sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…