• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşım 3 aydır regl olmuyor

Iphone unuz varsa karnının üstüne koysun, "acaba neyim var?" Uygulamasını açsın, 2-3 dakika içinde cevap gelir.. maalesef uygulama androide daha gelmedi.. iphone olması şart..

Diğer bir seçenek doktora gidebilir...

Bazı konular da sırf konu açmak için mi var anlamıyorum kii. Biz amaaan bir şeyi yoktur desek doktora gitmeyecek misiniz? Maşallah KK doktorları bile solladı.

doktor doktor doktor
doktordan çekinmek de neymiş
bir an evvel gitsin yazık etmesin kendisne kötü bir şeydir olur da ilerler çocuğu olmaz bile Allah korusun
bir an evvel gitsin..

bugünde hep destekci yardım sever arkidişler popüler :KK59:
3 ay olmuyor ve arkadaşınız size netten kkya yazında bi danışın diyo dimi.
doktorun yolunu tutmak cok zor olsa gerek. yada yaşadıgı ilde kesin doktor yok.:KK69:

Canım arkadaşın da yumurta tembelliği olabilir, yani polikistik over sendromu 3 senedir bende bunun tedavisini görüyorum. Mutlaka kadın doğum uzmanına gitsin, çekinmesin zaten ultrasonda bakıp kan tahlilleri yapıyorlar o kadar. Çok geçmiş olsun

doktora gitsin.eğer bakireyse sadece ultrasonla bakıyorlar merak etmeyin.bende geçen yıl 2 ay olmamıştım.doktor ultrasonla baktı tahlil yaptı bi problem olmayınca stres üzünntü falan yaptıysan gecikebilir dedi.adet söktürücü ilaç verdi.acilen doktora gitmesi lazım.

tek çare doktor..
bakireyse USG ile karından bakar..
hormon tahlilleri ister.. kan verecek bu kadar basit..

bakire değilse zaten alttan baktırabilir..
gene aynı tahliller..

ve sonuç...

çok sebebi olabilir, stres, hormonal dengesizlik, kist, miyom vs.....

Canım arkadaşın da yumurta tembelliği olabilir, yani polikistik over sendromu 3 senedir bende bunun tedavisini görüyorum. Mutlaka kadın doğum uzmanına gitsin, çekinmesin zaten ultrasonda bakıp kan tahlilleri yapıyorlar o kadar. Çok geçmiş olsun
Bu konuya kötü yorum yapmafan olumla bir yorum yazan tek kişi sizsiniz çok teşekkürler bende doktora gitmesi için onunla konuşacağım :)

Hamile olabilir... Hmmm cinsiyet icin bi ay daha beklemeliyiz o zaman söyleye biliriz... Allah askina ya kacinci yüz yildayiz hala doktora degilde sagdan soldan duyduklariyla tedavi arayan insanlar var...:ssz:

3 yıl nasıl gitmez doktora :O arkadaşın bakireyse zaten elle muayene etmeyecek.sadece anlatacak arkadaşın. yapmayın arkadaşlar bi sorun var ve 3 yil gecmis.... mutlaka gitsin. hormonal problemi olabilir..

noldu gıttı mı arkadasın doktora ne ne cıktıı :KK16::KK16:

Back
X