• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım aklıma korku soktu

ceyyceyy_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
258
Puanlar
53
Bir tane erkek arkadaşım normal konuşurken aynı ölecek gibi konuşuyorsun dedi korkuyorum dedi aklıma şüphe soktu bütlerden dolayı kyk da 1 haftadır tek kalıyorum ve zaten gerginim öyle diyince içime şüphe düşürdü sizce ölür müyüm ya saçma bir soru ama anksiyete sahibi biriyim

Ne konuştunuz ki ölecek gibi konuşmuşsunuz?

Bir kavga yaşamıştık hakkını helal et ahını almak istemem dedim ona dedi
Ooo tatlım bunun için olsaydı dünyada kimse kalmazdı asıl onun ölümle derdi neymiş de seni öldürüyor belliki onun gözünde herkes ölü bı o yaşıyor

Ruhsuzsun deriz o manada demiştir. Canlan biraz demek istemiş . Ölü manasında değil takılma

Bir kavga yaşamıştık hakkını helal et ahını almak istemem dedim ona dedi
Bu yüzden mi öleceğinizi düşünüp konu açtınız? Anksiyete teşhisini kim koydu?

Bir tane erkek arkadaşım normal konuşurken aynı ölecek gibi konuşuyorsun dedi korkuyorum dedi aklıma şüphe soktu bütlerden dolayı kyk da 1 haftadır tek kalıyorum ve zaten gerginim öyle diyince içime şüphe düşürdü sizce ölür müyüm ya saçma bir soru ama anksiyete sahibi biriyim
Arkadaşınız müneccim b.ku mu yemiş. Hayatımda böyle saçma bir öngörü duymadım. Ölecek insanlar nasıl konuşuyormuş ki?

Arkadaşınız müneccim b.ku mu yemiş. Hayatımda böyle saçma bir öngörü duymadım. Ölecek insanlar nasıl konuşuyormuş ki?
Tartisma sonrasi arkadasina hakkini helal et demis konu sahibi. Arkadasi da olecek gibi konuşuyorsun demis. Olay bu.

Back
X