Arkadaşım aldatılıyor bunu ona nasıl söylerim??

silacaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
203
1
96
40
İstanbul
mrb kızlar benim çok samimi oldugum sürekli görüştüğüm çok iyi anlatştıgım bir arkadaşım var o şuanda aldatılıyor kendisi küçük bir şehirde oturuyor biz düğüne gittik düğün salonunda yer yoktu balkon kısmına çıktık yani yukarda butun düğünü rahatlıkla izledik arkdaşımın eşini gördüm aşagıda kenarda biyerde yanında kadın vardı arkdşm kapalı oldugundan hemen anladım o olmadığını düğün salonunda gösteriler vardı ışıklar sürekli kapalı kmse kmseyi göremiyodu disko ısıgı gbydi o kadını süreklii elliyodu sarılıyolar çok kötü hissettm sonra arkdşma hep bu konuyu ona açmaya çalışıyordum bigun bana sılacım biliyomusun bizi eşimle çok kıskannıyolar herkes bzm hakkımızda asılsız haberler çıkarıyor dedi yok mustafabeni aldatıyomuş falan filan hiçbşey diyemedim sıla sen düşnebiliomusu mustafanın benden başkasına bakablcegni
hc aldırmıyorum mustafa bni çok seviyor dedii hiçbişi diyemedim
bugun de şu oldu eşim aradı dediki mustafaya kefil oldum 3milyarlık oturma grubu aldıı taksitlerini ödemiyomuş dedii mustafayı arıyo ama cvp vermio bnde hmen arkadaşımı aradım canım mustafaya sölermiisn dedimm arkdşm şok oldu biz otrma grbu almadıkki dedii alla alla dedi şimdi noldu bilmiyorum akşam adam kmbilir ne yalan atcakkk o kadına almışş o otrma grubunu biz öle tahmn ediyoıruzz sizce napayım ben bide bu arkdşm ordan taşııyorr yani belkide adam pişman oldu off ya

offf noluyo bu erkeklere yahuu
zor bir durum sizin işinizde
çok zor valla yapıcak tek şey
doğruyu söylmek baksanıza her kes biliyormuş sanırım
bir arkadaşınız bilmiyor zaten şimdi 3milyarlık kefil işi
de ortaya çıkmış anlatın bir an önce arkadaşınıza onun iyiliği için

çok zor bir durum ama bence söyleyin size ister inansın arkadaşınız ister inanmasın
ama siz size düşen görevi yapın gerini ona bırakın..

Bence eşiniz kefil olmuş,Mustafa parayı söylemezse eşini aldattığını arkadaşıma söylerim deyip tehdit edin paranızı kopartırsınız buda çok mu acımsız oldu sempatiksalakcinni yalan söyleyen insandan hersey beklerim karısına sadık kalamayan borcuna mı sadık kalacak kaydirigubbakcemile2

kocası şimdi borcu ve koltukları nasıl açıklayacak acaba.işiniz zor arkadaşınızı uyaranlar olmuş ama nafile,sizde söyleseniz ne olacak acaba? arkadaşınızın kocası düğün salonunda bile o kadınla birlikteyse,demekki adam biliyor karısının kimseye inanmayacağını.

Söyleseniz , büyük olasılıkla arkadaşınız size inanmayacak we aranız açılacak lmaz:

Bence arkadaşınız da bu durumun farkında ; ancak görmemezlikten , duymamazlıktan gelmeye çalışıyor .
Hangi kadın , eşi hakkında böyle bir duyum alacak da , aklına kurt düşmeyecek , araştırmayacak :1no2:

Hiç birşey söylemeyin bence . Zaman gelir de biliyor muydun diye sorarsa size , ' senin gibi bende böyle yapacağını hiç düşünmedim ' dersiniz .

"Kocan seni aldatıyor" deyin ve bu gördüklerinizi söyleyin derim.Ha zaten inanmazsa arkadaşınız değil demektir.Özellikle "Sen de herkes gibi bizi kıskanıyorsun" gibi bi tavır alırsa zaten tüm muhabbetinizi kesersiniz.

konu sahibi gelsende yorumlara bir cvp yazsan nedense bu konuya ilgi pek az olmuş naptınız söyleyebildinizmi arkadaşınıza

piskin bir adam olmayan paralarini sevgilisine harciyor
allahhhh diyorum yani bu kadar olur yani.......
ben arkadas olarak bile kabullenmezdim böyle kisiligi
foyasini meydana cikarmak en iyisi
kadin gerci inanamadigina göre affetmeye hazir bence gözünü yummus herseye
ama en azindan siz arkadasliginizi bittirin bu adamla
hayri yok zarari olmasin bari

geldim kızlar bn bu konuyu bir derdim var yazdığımı sanmıştım yanlışlk yapmışım orda arıyorum bir saatir kusura bakmayın. şöyle kızlar bu arkadaşım benim en yakın arkadaşım yalansız dolansız öyle hoş muhabbet biridir bana böle bi tepki vermez yuvayı yıkan ben olmak istemiyorum . en son aradım onu dedim eşim eşine kefil olmş koltuk takımmı almışsınız cnm dedm tatlı dile nası ya dedi bizim koltıkla iişimiz yokki dedii tamam bn hemen arıcam mustaafayı dedi ve kapadı ve akşam eşim eve geldi aramamış 2gun fln oldu hala aramamş . bilmiyorm ne yaptılar borcuna sadık insanlardır öle paramız kalmaz onlarda kzlar bn eşime bu konuyu anlatmadım oda onla arkdş sonuçta şmdi çok kızar eşim onları ayıran biz olalım istemiyorum biyandanda arkadşıma kıyamıyorum çıldırıcam gerçekten aramasını bekliyorum knşmadık 2gundur.. eşime şey demiş buarada bi bankaya vercem ben o koltukları rüşvet fln diye saçma sapan bi açıklama yapmş sonradan çok kızdı eşim. bşey var bu iişte dedi

peki siz böyle yaparak ona iyilikmi etmiş oluyorsunuz? eninde sonunda öğrenicektir arkadaşınız bu durumu neden daha fazla kullanılmasına aptal yerine konmasına izin veriyosunuzki ben olsam eşimede anşlatırım arkadaşımada hemen söylerim yazık değilmi kadına aldatılıyor resmen hangi kadın aldatıldığını öğrendikten sonra evliliğini devam ettirir kaldıki arkadaşınızın ailesi zengin miş hiç minneti yok eşine tabi bu benim fikrim ama arkadaşınızın bu olayı kabul edeceğine evliliğini sürdüreceğine inanıyorsanız boş verin bulaşmayın haa birde eşinizi o adamdan uzak tutun öyle insanla arkadaşlık falan olmaz baksanıza her şey var adamda altatmak yalan kesinlilkle uzaktutun eşinizden

Lütfen doğruyu söyleyin. Bunu sizden duymak hakkı. Gözünüzle gördünüz ve elinizde başka bir kanıt daha var. Arkadaşınızdan gizlerseniz bildiğinizi ama söylemediğinizi öğrenirse aranız açılır

eğer söylediğinde sana inanacak kadar samimiyseniz söyleyin derim ben
ama sende bizi kıskanıyorsun gibi bir tepki verecekse hiç karışma:hulya:

Canım,senin yaşadığın şu durumun aynısını 10 yıl önce yaşadım.Çocukluk arkadaşımın eşini bir restoranda gördüm.Samimi bir şekilde değildi,karşılıklı oturuyorlardı ama kadının normal bir görüntüsü ve duruşu yoktu.Detaya girmeyeyim ama kim olsa masum bulmazdı.Ne yapmam gerektiğimi bilemedim.Söylesem;benim fesatlıkla yuva yıktığımı da düşünebilirdi.Aramızda soğukluk olabilirdi.Söylemesem,doğru ise arkadaşım keriz yerine konabilirdi.Söylemedim.
10 yıl sonra arkadaşım boşanma davası açtı.Meğer adam evlendiği günden bu yana sayısız kişiyle aldatılmış.O kadar ki iflas edene kadar...Belgelerle tespit edildi.Meğer gören sadece ben değilmişim.
Bunu boşanma sürecinde söylediğimde bana çok gücendi.Neden söylemedin dedi.Kör gibi yaşamışım,hiç aklıma bile getirmedim.Senden duysaydım gözümü açardım dedi.
Sen görmüşsün...Gördüklerini anlat.Eğer seni suçlayıcı falan davranırsa o kişiyle iletişimini kes derim.Demekki sana güveni yok.Bu durumda arkadaş kalmak saçma.

örnek teşkil etmesi amacıyla yazıyorum
ben de aldatıldım,üstelik de bunu çok samimi bir arkadaşımdan öğrendim
öğrendiğim andan şu ana kadar ona ne kadar minnettar olduğumu anlatamam
aşağılanmaktan ve çok sevdiğim insanın adice hareketlerinden kurtardı beni
ayrıca olayı bilen bir diğer arkadaşımın olduğunu da sonradan öğrendim
ortak arkadaşımızdı ve ona da çok güveniyordum
meğerse o sevgili arkadaşına yaltakçılık yapmakla meşgulmüş
onu da o günden beri hayatımdan sildim
size 2 yönünden de görebilmeniz için daha çok taze olan yaşanmışlığımı anlattım
şimdi elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün
ya da Allah korusun ama aynı durumda olduğunuzda hangi kefeye konulmayı isterdiniz
bunu bir düşünün derim

kızlar çok zor ben bunu nasıl yparım uykularım kaçtı .ona söyleyenler olmuş inanmamış allahım çok zor bi durum. kendimi onun yerine koyuyorum bana sölemesini kesinlikle isterdim...
beni arar aramaz ona sölicem ama en son ne konuştular koltugu nası açıkladıı ona göre davranıcam

Kendisinin öğrenmesine aracı olun ipucu söyleyin ama siz direk söylemeyin,
sana mı inanayım kocama mı diyip geçebilir aldatıldığına inanmak istemediği için. iyilik yaparken iyilikten olmak da var,

çok kötü bir durum ama arkadaşınızın yerine kendinizi bir koyun derim
böyle bir şeyi öğrenmek istermiydiniz?
kendi fikrim; ne olursa olsun ben kesinlikle öğrenmek isterdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…