Arkadaşım aldatılıyor bunu ona nasıl söylerim??

bence söylemelisin
bunu bilmek en dogal hakki
ama tabi eger samimiyseniz ve bunu söylediginde kiskandigini düsünmezse

bende ögrenmek isterdim ben de arkadaşın dediği gibi aracı koycam ona destek olmakistyorum başkasından öğresinsin ona destek olayım benden duymasın ben kötü olmayayım kızlar yaapamıcam

şöyle düşünün yanı durumda siz olsanız onun söylemesini ister miydiniz? bence arkadaşınız da farkında da farkında değil gibi davranıyo

yok artık canım adam kendı dugununde daha gelınlıgı ustundekı karısınımı aldattı???ben olsam hıc bısey demem cunku adam yolunu yapmıs bıze ıftıra atıolar dıye kafalamız karısını bı kere sımdı sen ne desen ıftıra atıosun sen bıze dıcek suclu sen olucan yıne

Bir gelisme var mi?

Ben olsam söylerdim. Tabiki zor olur ama bence gercegi söylemek bir arkadaslik görevi. Eger ben aldatilsam ve arkadasim bunu bildigi halde bana söylemese, o kisiyle asla bir daha görüsmem...

bence söylemelisiniz kendinizi onun yerine koyun.İyi arkadaşız diyorsunuz o zman arkadaşınızın böyle bir adamla olmasına aldatılmasına göz yummamalısınız.İnanmaz diye düşünüyorsanız o zaman o adamı biraz takip edin resim falan çekin eşinizede antatın durumu birlikte hareket edin.Sonra o kanıtlarla birlikte söylersiniz.Öyel bir imkanınız yoksa da onunla sakin bir dinle mutlaka konuşun gerisi ona kalmış olur.Geceleri vicdan yapıp uyumazsınız keşke söylesem diyebilirsiniz.

Benim bu kadar yakın bi arkadaşım benim aldatıldığımı bilse ve bana söylemese onunla olan bütün ilişkimi keserdim sanırım. Dost acı söyler diye boşa dememişler. Eğer dostum benim bile bile enayi yerine konduğum bile bile susuyorsa dostum falan değildir zaten yolu açık olsun. Ben de olsam çok yakın dostumsa eğer söylerim, isterse konuşmasın benimle bi daha hiç sorun değil, yeter ki salak yerine de konmasın bi erkek müsveddesi tarafından.

adam koltuk meselesini bağlamış zaten rüşvet olarak aldım falan diye..eşini de öyle kandıracak işte..
söyleyince arkadaşın sana inanır mı bilinmez..
o zaman gördüklerini söyle,ama arkadaşlığınızın bitebilmesini de gözönüne almalısın..

Koltuk takımından sonra ikiz yatak alır,sonra da bankada beli rahatsız birine rüşvet der.
Sonra buzdolabı alır,bankadakiler kapağını açıp serinlesin diye der,bu böyle devam eder

senden duymasın bence...aldatılmakta hoş değil ama sen bu konulara girme..arkadaşlar söle falan demiş ama bu okadar kolay olmasa gerek sen karışma canım evliliklerine

Karismak iyi degil tabiki ama aldatildigini bile bile söylemek de bence enayi yerine koymak anlamina geliyor. Göz yummak da yanlis sonucta...

çok kötü bir durum arkadaşınız için çok fazla zaman geçmeden bunları anlatın bence. böyle okuyunca bile sinirleniyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…