Arkadaşım aldatılıyor

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.060
133
Herkese merhaba.

Konuya gireyim direk.
Arkadaşım Bir kaç yıllık evli. 2 çocukları var biri yeni doğdu.
Eşinden bir süredir şüphesi vardı. Şüpheler sağlam diyebilirim. Ama ispat edemiyor.
Telefonu sürekli yanında. Tuvalete girerken bile. Normalde dışarı çıkmayan adam dışarı çıkıyor, geç saatlere kadar duruyor. Normalde dışarda hemen cevap verirken vermiyor. Onla buluştum şunlara takıldık gibi havadan bahaneler.
Ben Özet geçiyorum ama anlattığı şeylerle aldatıldığı belli.
Ama eline bişey geçiremiyor.
Şuan eşine bişey dese elinde ispat yok saçmalama diyecek. Birine bişey dese hani ispatın diyecekler. Ama ben inanıyorum bir kadın durduk yere şüphelenmez. Varsa o şüphe altı doludur.

Bir kaç gündür konuşuyoruz biz bitek bana bahsetti. Ama işin içinden çıkamadık.
Buraya soralım dedik. Onun arkadaşları hesabını biliyor o yüzden ben soruyorum onun adına. Mesajları okuyacak. Ne yapabilir nasıl ortaya çıkarabilir.

Belki de eşi aldatmıyordur. Arkadaşınız 1 i yeni doğan , 2 küçük çocukla eşiyle fazla özgür zamanları olmadığı için ; adamın her hareketine şüpheyle yaklaşıyordur.

Buna kim hazırım diyebilir ki?
Ama bu şüpheyle nasıl yaşasın. Böyle yaşamaktansa ortaya çıksın bassın tekmeyi. İllaki zorluklar olacak ama böyle de yaşanmaz. Empati yapıyorum bende yaşayamazdım
En azından sonuçlarına psikolojikman hazır olmalı. Yenidoğan bebeği var , göreceği şeylerden sonra kendini kaybetmemeli. Bu ancak ona zarar verir. Boşanmak politik bir eylemdir, ne kadar soğukkanlı ve hazır olursa o kadar kazanır.

Belki de eşi aldatmıyordur. Arkadaşınız 1 i yeni doğan , 2 küçük çocukla eşiyle fazla özgür zamanları olmadığı için ; adamın her hareketine şüpheyle yaklaşıyordur.

Çok detaylara girmedim ama başlarda bende sizin gibi düşündüm. Belki öyle değildir diye ama şüpheler ciddi malesef. İnşallah yanılır tabi duamız o yönde

Çok detaylara girmedim ama başlarda bende sizin gibi düşündüm. Belki öyle değildir diye ama şüpheler ciddi malesef. İnşallah yanılır tabi duamız o yönde

Şüphesi nedir ? Arkadaşınızın salt şüpheleri nedeniyle evde esen huzursuzluk rüzgarları nedeniyle , eşiyle ayrılık aşamasına gelirlerse ne olacak ?

Arkadaşınız eşini çocuk bakımına dahil etmeye çalışsın , çocuklarla hep beraber zaman geçirsinler ; dışarı beraber çıksınlar.

Umarım şüpheleri asılsızdır.

burada böyle konular çok oluyor yol gösteriyoruz adamı yakalıyor kavga ediyor en fazla annesinin yanına gidip 2 hafta sonra adamın iknasıyla geri eve dönüyorlar genelde... yüz göz olduklarıyla kalıyorlar bizde boşa nefes tükettiğimizle kalıyoruz okuya okuya o kadar alıştık ki gerçekten yüzde 80 böyle...

eşiyle sorunları varsa önce konuşarak çözmeyi düşünmeli sonra yapamıyorsa kararını verir bence dedektifliğe gerek yok

açıkcası şöyle düşünüyorum benim kocam böyle yapsa, beni aldattığını düşünüyorsam hislerim bu yöndeyse ,güvenim kalmamışssa anlatılanlara bakılırsa güven sorunuda var yani ...kafamda aldatıldığımı oturtmuşsam zaten ayrılırım ...

Arkadaşınız eşi evden çıktığında haber edecek tanıdığınız biri de takip edecek uzaktan.

Uyurken whatsap webi bağlasın normalde kullanmıyorsa asla anlamaz ben böyle 2 ay takip etmistim
Ben kendi telefonumu bağladığımda telefona bildirim geliyor ama. Mesela whatsapp web kapandı falan diye (kendi kendine gidiyor birden). O yüzden zor. Zaten telefonu ele geçirse bir şeyler bulacaktır, varsa tabi.

Evde yapabileceği anca adama uyku hapı verip derin uyumasını sağlamak sonra da telefonunu karıştırmak
Takip programı yükler telefona
Adam nerdeyse konumunu öğrenir gider oraya kimleymiş öğrenir
Uyku hapı çok mantıklı. Uyanma ihtimali oluyor mu acaba erken

Peki ispatladı aldatıldı ne olacak ondan sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…