• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım bana küstü mü?

pamuk musun nesin

Şimdiden başka zaman yok
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
21.328
En iyi cevaplar
1
64.747
598
Merhaba hanımlar, ben evliyim. Bekar bir kiz arkadasim var beni olur olmaz saatlerde arayan. Cok sık yapmiyor ama ara ara gece 10 11 gibi aradigi oluyor. Cogunda kapatiyorum. Musait olmuyorum. Evimdeyim sonucta esimle vakit geçirmek istiyorum. Birkaç kere bu sekilde reddettim aramayi. Gecenlerde saat 7de pat diye görüntülü aradi. Esim izinliydi. Aksam saat 7ydi. Pat diye görüntülü aradi. Öncesinde musait misin diye sormadan. Yani kizlar evliyiz siz de bilirsiniz. Her zaman her an herkesle konusabilecek sekilde olamiyoruz evde. Esimle yatıyorduk üstümüz de musait degildi. Direkt reddettim aramayi. Telefon elimdeyken aradi. O halde yanlislikla açabilirdim de. Yani dusunmesi gerekir boyle seyleri. Onceden sormasi gerekir musait miyiz diye. Kapattiktan sonra mesaj attim musait degilim esim evde diye. Ozur diledi. Gunleri unutmus saatin farkinda degilmis falan. Sonra hic konusmadik. Bayram tebriği yazdim. Cevap vermedi. Görmedi hala. Instagrama da ara ara giriyor. Sokaga cikma yasagi var misafirleri gelemez. Yani bu bayram yogun olamaz bu yüzden cevap vermiyor desem degil yani. Sizce bana küsmüş müdür? Kotu bir insan kesinlikle degil. Hayati biraz gece yasiyor. Ogleden sonra uyanıyor. Gece ayakta. Oyle olunca o saatler onun icin normal geliyor.

Merhaba hanımlar, ben evliyim. Bekar bir kiz arkadasim var beni olur olmaz saatlerde arayan. Cok sık yapmiyor ama ara ara gece 10 11 gibi aradigi oluyor. Cogunda kapatiyorum. Musait olmuyorum. Evimdeyim sonucta esimle vakit geçirmek istiyorum. Birkaç kere bu sekilde reddettim aramayi. Gecenlerde saat 7de pat diye görüntülü aradi. Esim izinliydi. Aksam saat 7ydi. Pat diye görüntülü aradi. Öncesinde musait misin diye sormadan. Yani kizlar evliyiz siz de bilirsiniz. Her zaman her an herkesle konusabilecek sekilde olamiyoruz evde. Esimle yatıyorduk üstümüz de musait degildi. Direkt reddettim aramayi. Telefon elimdeyken aradi. O halde yanlislikla açabilirdim de. Yani dusunmesi gerekir boyle seyleri. Onceden sormasi gerekir musait miyiz diye. Kapattiktan sonra mesaj attim musait degilim esim evde diye. Ozur diledi. Gunleri unutmus saatin farkinda degilmis falan. Sonra hic konusmadik. Bayram tebriği yazdim. Cevap vermedi. Görmedi hala. Instagrama da ara ara giriyor. Sokaga cikma yasagi var misafirleri gelemez. Yani bu bayram yogun olamaz bu yüzden cevap vermiyor desem degil yani. Sizce bana küsmüş müdür? Kotu bir insan kesinlikle degil. Hayati biraz gece yasiyor. Ogleden sonra uyanıyor. Gece ayakta. Oyle olunca o saatler onun icin normal geliyor.
Bekar arkadaslarımı önceden haber vermeden görüntülü aramam her zaman önceden sözleşiriz. Yada o an telde konusuyorsak görüntülüye dönebiliyorz. Evlı arkadaslarle eşler evde olmadıgında görüşüyoruz daha rahat oluyor. Kimse kimseyi pat diye aramıyor acil bi durum bile olsa uzun uzun çaldırmıyorum. Kısa çaldırıp mesaj atıyrm zaten karsıdaki görünce dönüyor. Arkadasınız düşüncesizce davranmış. Ha sizdr sonrasında dönüp eşim evde yokken görüşelim rahat olmuyor vs dersenız bi iki aramayıda açmayınca oda müsait olacagınız saatlere göre arar.

kusura bakmayın da biraz buldumcuk olmuşsunuz 7 de eşim evdeydi aranır mı cümlesine çok güldüm kusura bakmayın
ben olsam bir daha asla sizi aramazdım.
gece ikide de arar arkadaşlarım -kız erkek fark etmez- sabah beşte de
müsaitsem açarm müsait değilsem reddederim ve alınmazlar çünkü sonrasında mutlaka dönerim.

En nefret ettiğim şey şu görüntülü arama olur olmadık anda bazen çalıyor bende öyle durumlarda açmıyorum sen gerekeni yapmışsın oda eğer bilerek cevap vermiyorsa gereksiz tavır yapmış

Müsait olmayabilirsiniz ama müsait olduğunuzda donmeliydiniz
Musait oldugumda mesaj attim iste bayram mesaji yazdim. Aramasiyla bayram arasinda 24 saat bile yok. O da musait olmayabiliyor pat diye aramiyorum. Bu cok saygisizca geliyor. Oncesinde mesaj atarim. Ben bunu görgü kurali olarak sayiyorum.

kusura bakmayın da biraz buldumcuk olmuşsunuz 7 de eşim evdeydi aranır mı cümlesine çok güldüm kusura bakmayın
ben olsam bir daha asla sizi aramazdım.
gece ikide de arar arkadaşlarım -kız erkek fark etmez- sabah beşte de
müsaitsem açarm müsait değilsem reddederim ve alınmazlar çünkü sonrasında mutlaka dönerim.
Buldumcuk mu😁 7de aranir. Ama görüntülü aranmaz. Yanlislikla elim degebilirdi. Kimseyle görüntülü konusmadigim icin alisik oldugum bir durum degil aniden araniyor ve nereye basacağımı bilemiyorum. Yanlislikla acsaydim hoş muydu? Esimi de beni de o halde görseydi. Ayrica kendisi de kapali biri buyuk ihtimalle bası acik ev halindeydi o sekilde esimin onu gormesini de istemezdi. Bu sebeple esimin evde olmadığı saatleri tercih etmeli. Bunlari benim degil onun dusunmesi lazim. Kiz erkek gece ikide sabah beste sizi arayabilirmiş beni kimse arayamaz. Ozel alana saygısızlıktır. Ilerde cok basiniz agrir. Birinin kapisini keyfiyetten o saatlerde çalamazsanız telefonunu da arayamazsiniz. Illa yatak odasi icin degil birlikte film izleniyor sohbet ediliyor olabilir. Bunun bolunmesi hoş degil. Neyse sizin bileceginiz is tabi o.

En nefret ettiğim şey şu görüntülü arama olur olmadık anda bazen çalıyor bende öyle durumlarda açmıyorum sen gerekeni yapmışsın oda eğer bilerek cevap vermiyorsa gereksiz tavır yapmış
Olmadik anlar olmasa bile oncesinde sormak gerekmez mi musait misin diye. Ben belki agliyorum cok ozel bir durum yasiyorum. Belki o an kozama kapali olmak istiyorum. Zar zar zar calan telefonu duymak istiyor muyum? Zaten bu karantina surecinde trend haline geldi görüntülü konusmak. Ondan once hic teklif etmezdi konuşmayı. Simdi herkes yapiyor ben de yapmaliyim kafasındalar ha bire ariyorlar zırt pırt.

Olmadik anlar olmasa bile oncesinde sormak gerekmez mi musait misin diye. Ben belki agliyorum cok ozel bir durum yasiyorum. Belki o an kozama kapali olmak istiyorum. Zar zar zar calan telefonu duymak istiyor muyum? Zaten bu karantina surecinde trend haline geldi görüntülü konusmak. Ondan once hic teklif etmezdi konuşmayı. Simdi herkes yapiyor ben de yapmaliyim kafasındalar ha bire ariyorlar zırt pırt.
Tabiki haklısın müsait misin diye sorulması gerekiyor sadece bu konuda değil her konuda öyle olmalı bence

Sürekli ya elim deyseydi demissiniz. Anladığım kadarıyla yatakta kocanızlaydınız ee o zaman elinizde telefon ne arıyordu? Yok değilse açmazsınız olur biter, car car duymak istemezseniz sesini kısarsınız ya da telefonu kapatırsınız. Hakkaten buldumcuk olmuşsunuz. Sizin hassas oldugunuz konularda insanlar hassas olmak zorunda değil.

Ben evli arkaasimi gece 7 de ararim sonucta erken bi saat insanlari aramak icinde surekli izin alacak degiliz acarsa konusurum acmazsa acmaz. Goruntulu saat 7 de ararim ama gece 11 de aramam ama genelde insanlar kamerali konusmayi cok sevmiyolar. Gece aricaksa sormasi lazim goruntulu konusalim mi diye. Kozaniza kapanmak istiyosaniz aglamak istiyosanizda yazarsiniz wp tan sonra konusalim diye yani kocayla basbasa olmaya cokta baglamamak lazim kocayla 7/24 gtgote oluyoruz zaten bikiliyo ama siz yeni evli ciftseniz balayindasinizdir tabi iş farkli

evliyim ama bekarken de böyleydi, bazen konuşmak istemiyorum, akşam yorgunsam açmadığım oluyor yani. cep telefonumuz var diye 7/24 ulaşılır olmak zorun değiliz.
sadece nezaket gereği reddetmişsem o sırada elim kanda değilse bi mesaj atarım, "tatlım seni sonra arayacağım" ya da "acil değilse sonra konuşalım mı yorgunum" diye acilse mesaj atar zaten. sizin arkadaşınız size kırılmış, belki bi şeyleri yanlış aradı belki de onunla iletişimi kesmek istediğinizi düşündü bilemeiyorum. bence kendinizi ifade edin, konuşun anlaşın.
yalnız görüntülü arama konusunda size katılıyorum. ben ailemle de arkadaşlarımla da çok görüntülü konuşurum ama mutlaka öncesinde mesajla ayarlarız bunu. öbür türlüsü bana çok kaba geliyor.

Cidden merak ediyorum benim içim geçmiş galiba. Özel anlar yaşıyorsunuz her akşam mumlar falan 3 saat ön sevişme çıplaksınız tabii yarı çıplak ya da . Sonra sevişme sonra sevişme sonrası 1-2 saatte öyle geçiyor hala yarı çıplaksınız. müsait değilsiniz çünkü evlisiniz gece gündüz her vakit sevişme. bana cidden inandırıcı gelmiyor. bu kadın gündüz 3 de de arasa yine müsait olmayacaktınız. çünkü evlisiniz , o değil sanırım. görüntülü aradığına göre ilk kez aramıyor , demek ki yakın arkadaşınız. konuda haklısınız haksızsınız tartışılır ama evliyiz evliyiz özel hallerimiz halleri bana komik geliyor.

Neden yanlışlıkla değsin ki eliniz. Tek tuşla açılan bir şey değil ki artık telefonlar .

Görüntülü aramıyorum kimseyi ama arayana da saygısızlık yaptı gözüyle bakmıyorum.

Ne var ki bunda, müsait değilseniz acmazsiniz hepsi bu. Sonra dönersiniz uygunsaniz.

Büyük ekran görmüyor zaten açan kişi. Kamerayı parmak ucuyla bile kapatabilirsiniz yanlışlıkla açılsa.

Ben olsam bende keswrim arkadasligi seninle. Sanirsin cat kapi eve gelmis. Aramis acmamissin ee daha ne. Yanlislikla Acabilirdim ne yav. Saat de 7 hani.

Bende evliyim. Ama pat diye aranmaz, yok ben evliyim kocam var nasıl arar bu insan diye hiç düşünmedim. Arkadaşlar arar beni hep direk görüntülü. Müsait olduğumu da açarım. Değilsemde meşgule atıp daha sonra arayacağım diye mesaj atarım. Ama mutlaka dönerim. Bencede birazcık buldumcuk olmuşsunuz. Arkadaşınızın dönmemesi çok normal. Hadi müsait değildiniz meşgule attınız mesaj yazın, yazamadınız daha sonra dönün.

Ben evli değilim sanırım. 😀
Sürekli 7/24 sevişmediğimiz içim cinsel hayatımız da nanay diye düşünüyorum. 😀
Abartmayın bu kadar ya. Arkadaşlarım 11de de arayabilir benim için sorun olmaz. Arkadaşım yani, alakasız biri değil ki. Alayıyla da görüntülü konuşuruz. Bence çok kasıyorsunuz.

Back
X