- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.747
- 598
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Merhaba hanımlar, ben evliyim. Bekar bir kiz arkadasim var beni olur olmaz saatlerde arayan. Cok sık yapmiyor ama ara ara gece 10 11 gibi aradigi oluyor. Cogunda kapatiyorum. Musait olmuyorum. Evimdeyim sonucta esimle vakit geçirmek istiyorum. Birkaç kere bu sekilde reddettim aramayi. Gecenlerde saat 7de pat diye görüntülü aradi. Esim izinliydi. Aksam saat 7ydi. Pat diye görüntülü aradi. Öncesinde musait misin diye sormadan. Yani kizlar evliyiz siz de bilirsiniz. Her zaman her an herkesle konusabilecek sekilde olamiyoruz evde. Esimle yatıyorduk üstümüz de musait degildi. Direkt reddettim aramayi. Telefon elimdeyken aradi. O halde yanlislikla açabilirdim de. Yani dusunmesi gerekir boyle seyleri. Onceden sormasi gerekir musait miyiz diye. Kapattiktan sonra mesaj attim musait degilim esim evde diye. Ozur diledi. Gunleri unutmus saatin farkinda degilmis falan. Sonra hic konusmadik. Bayram tebriği yazdim. Cevap vermedi. Görmedi hala. Instagrama da ara ara giriyor. Sokaga cikma yasagi var misafirleri gelemez. Yani bu bayram yogun olamaz bu yüzden cevap vermiyor desem degil yani. Sizce bana küsmüş müdür? Kotu bir insan kesinlikle degil. Hayati biraz gece yasiyor. Ogleden sonra uyanıyor. Gece ayakta. Oyle olunca o saatler onun icin normal geliyor.