arkadaşım bana küstü

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Sürekli çorba içerken hüuup diye ses çıkararak içen arkadaşımı uyardım.
Çorbayı hava ile içine çekerek içmeye çalışıyor ve inanılmaz bi hopurdetme sesi çıkıyor. Çay icisi de aynı. Neyse kibarca uyardım ama çok bozuldu.
Sizde rahatsız olur musunuz bu yemek yerken ağız sapirdatma , corbayi hopurdeterek icme , parmak Yalama hareketleri karşınızda yapılsa ???
Tek rahatsız olan ben miyim ?
Kendim dikkat ettiğim için mi duyuyorum bu sesleri . Yani anlamıyorum o kaşığı ağzına götürüp koysan ses çıkarmana gerek kalmayacak neden böyle yapıyor. SöylediğiM de benim hoşuma gidiyor dedi.

Bende hoslanmam acikcasi, ayrica kibar bir dille uyardiysaniz eger alinmak gereksiz samimi arkadaslar arasinda.

O zaman benim arkadaslarimla katil olmam gerekir

Bende rahatsız oluyorum , uyarmanız da bir sakınca yok çünkü gerçekten çok sinir bozucu bir his
gereksiz alınganlık yapmış

Ayy benim annemde aynı özellikle çay içerken erkek kardeşim hatta 1200 w elektrk süpürgesi gbisin der birde hapşururken aşırı ses çıkartıyo resmen çıglık atıyo ama neyazıkki etrafı rahatsz etmesine ragmen yaş 55 hala aynı degşmedi

nasıl uyardınız ne dediniz?

bir arkadaşım da sakızı çok fena çiğniyordu cak cak en son bir gün kızım çamura saplanmış da çıkamıyo gibisin o nasıl ses öyle dedim bir daha benimle konuşmadı.

uyarmak güzel de benim gibi usül bilmeden yaptıysanız küsmüş olabilir

Asla sevmem. Uyarmıyım ayıp olmasın diye kendimi tutmak istediğim zzamanda sinirim bozuluyor gülme tutuyor beni ısırarak elma yenmesi ve çekirdek çitlemesi de aynı sinir bozuculukta kendimde yersem rahatsız olmuyorum ama tek başına o sesi duymak tam bir ölüm.

takıldığı zaman insanı rahatsız eden birses. ben buna sakız çiğneme sesinide ekliyorum.dehşet geriliyorum. uygun uslupla uyardıysanız kızmasını gerektirecek birşey yok

Valla hoşuma gidiyor dediyse bariz kasıtlı çıkarıyor o sesi.
Toplum içinde niye yapıyor herkes çekmek zorunda mı gitsin evinde höpürdetsin.
Bende sakızı cak cak çiğnemeyi severim o yüzden asla dışarıda çiğnemem.
Bozulursa da bozulsun yani çocuk değil ya.

ev arkadaşım aşırı şapırdatıyor. deli oluyorz diğerleriyle ama acaba onların kültüründe normal mi diye bişey demiyoruz.

nasıl söylenir bilmiyorum.

siz sonuçta arkadaşınıza söylediniz. bırakın küserse küssün. toplum içinde rezil olmasını önleyecektiniz sadece

Arkadaşlar arası ufak tefek şeylerde alınganlık olmamalı
Yani hakaret vari kırıcı şeyler olmadıktan sonra...
Küsen de küssün ya valla uğraşamıyorum nazlı insanlarla!

Benim eşimde hapşurduğu zaman fazla çıkıyor sesi.Geçen gün hapşurunca diğer odadan telefonu getirdim.10 dk uzaklıktaki ablan aradı dedim.(esasında aramadı)Ne diyormuş dedi.Hapşuruğunun sesi oraya kadar gitmiş,çok yaşa diyor dedim

Bende çok rahatsız olurum iştahım kaçar hemen öyle durumda. İyi yapmışsınız arkadaşınızı uyarmakla size küsmüş olabilir ama eminim artık dikkat edicektir.

Hiçte alınmasın doğru düzgün yesin icsin o ne öyle... Benim yanımda biri yapsa midem bulanır yanından ayrilirim...

iyi yapmışsınız valla bende pek gelemem
anma söyleme tarzınız önemli..
nasıl söylediniz.. kızarak mı?

bundan hemen hemen herkes rahatsız olur ki.
görgüsüzlük adapsızlıktır bu başka bişey değil.
böyle hoşuma gidiyor demesi de çok çok kaba ayrıca.
küserse küssün aman boşver ya.
azıcık görgü kuralı öğreneyim demiyor da üste çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…