- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ayy benim annemde aynı özellikle çay içerken erkek kardeşim hatta 1200 w elektrk süpürgesi gbisin derSürekli çorba içerken hüuup diye ses çıkararak içen arkadaşımı uyardım.
Çorbası hava ile içine çekerek içmeye çalışıyor ve inanılmaz bi hopurdetme sesi çıkıyor. Çay icisi de aynı. Neyse kibarca uyardım ama çok bozuldu.
Sizde rahatsız olur musunuz bu yemek yerken ağız sapirdatma , corbayi hopurdeterek icme , parmak Yalama hareketleri karşınızda yapılsa ???
Tek rahatsız olan ben miyim ?
Kendim dikkat ettiğim için mi duyuyorum bu sesleri . Yani anlamıyorum o kaşığı ağzına götürüp koysan ses çıkarmana gerek kalmayacak neden böyle yapıyor. SöylediğiM de benim hoşuma gidiyor dedi.
Asla sevmem. Uyarmıyım ayıp olmasın diye kendimi tutmak istediğim zzamanda sinirim bozuluyor gülme tutuyor beniSürekli çorba içerken hüuup diye ses çıkararak içen arkadaşımı uyardım.
Çorbayı hava ile içine çekerek içmeye çalışıyor ve inanılmaz bi hopurdetme sesi çıkıyor. Çay icisi de aynı. Neyse kibarca uyardım ama çok bozuldu.
Sizde rahatsız olur musunuz bu yemek yerken ağız sapirdatma , corbayi hopurdeterek icme , parmak Yalama hareketleri karşınızda yapılsa ???
Kendim dikkat ettiğim için mi duyuyorum bu sesleri . Yani anlamıyorum o kaşığı ağzına götürüp koysan ses çıkarmana gerek kalmayacak neden böyle yapıyor. SöylediğiM de benim hoşuma gidiyor dedi.
Benim eşimde hapşurduğu zaman fazla çıkıyor sesi.Geçen gün hapşurunca diğer odadan telefonu getirdim.10 dk uzaklıktaki ablan aradı dedim.(esasında aramadı)Ne diyormuş dedi.Hapşuruğunun sesi oraya kadar gitmiş,çok yaşa diyor dedimAyy benim annemde aynı özellikle çay içerken erkek kardeşim hatta 1200 w elektrk süpürgesi gbisin derbirde hapşururken aşırı ses çıkartıyo resmen çıglık atıyo ama neyazıkki etrafı rahatsz etmesine ragmen yaş 55 hala aynı degşmedi
Sürekli çorba içerken hüuup diye ses çıkararak içen arkadaşımı uyardım.
Çorbayı hava ile içine çekerek içmeye çalışıyor ve inanılmaz bi hopurdetme sesi çıkıyor. Çay icisi de aynı. Neyse kibarca uyardım ama çok bozuldu.
bundan hemen hemen herkes rahatsız olur ki.Sürekli çorba içerken hüuup diye ses çıkararak içen arkadaşımı uyardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?