Arkadaşım başını yakıyor

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Merhabalar kızlar çok samimi olduğum benim en yakınım arkadaşım canım.. Biriyle evleniyor aileler tanıyor zaten birbirini yakın çevreden bir insan onların oturduğu mahalleden, yakın zaman da istemesi 2-3 ay sonra da nişanı var ayrıl barış ayrıl barış en sonunda tekrar birleştiler ve evlilik kararı aldılar ama arkadaşım adına çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor.
Neden diyecek olacaksanız bu insan arkadaşımı defalarca aldattı ne 1 ne 2 ne 3 ... defalarca.... arkadaşım da biliyor bunu ayrıldı kaç defa ama tekrar kandı ona aldattı derken hani sadece başkalarıyla görüşme de değil birlikte olmuş .. neler dediysem dinlemedi , değişti diyor başka bir şey demiyor.
hadi değişti ama nasıl miden alıyor ki o insan çok zor değişir. arkadaşımın yanında resmen bana sarkıntılık yaptı, seni yerler bilmem ne abuk sabuk laflar zaten orada haddini bildirdim kavga ettim onunla. arkadaşım da diyor şakasına söyledi benim eşim şakasına arkadaşıma seni yerler diyecek adamı mahvederim. arkadaşımı vazgeçiremiyorum ,sanane diyeceksiniz belki ama arkadaşım iyi niyetli hemen inanıyor aklını kullanmıyor. ailecek tanışıyoruz zaten ailesiyle aram iyi beni de çok severler ailesiyle mi konuşsam çünkü ileride çok üzülecek biliyorum karışma diyebilirsiniz ama insanın en yakın arkadaşının kendini bile bile ateşe atması üzüyor.

Acaba birlikte oldu da kendini evlenmek zorunda mı hissediyor? Kesin öyledir bak demedi deme.
Güzelce anlat ailesi anlayışla karşılar sakın evlenmesin falan de.
Bilmiyorum birlikte olduğunu düşünmüyorum. kararsız kaldım bazı arkadaşlar da anlatma demiş.

Hakkaten yakiyormus. Ayirmaya calissaniz iyi olur tabi ama sonunda kotu siz olmayin. Fake hesapla bi gercek yuzunu gosterin dicem de zaten gordugu hali bu. Ne diyim onun midesi onun karari.

Arkadaşınıza Allah'ın vermiş olduğu büyük nimet '' kafatasının üst bölümünde bulunan ve beyinzarı ile örtülü olan, iki yarım yuvar biçiminde sinir kütlesinden oluşan, organizmanın işlevlerini denetleyen, duyum ve bilinç merkezi olan organı '' yani beynini çalıştırmasını öğretin, gerisi hallolur zaten.

Insanin çekecek sıkıntısı görecek derdi varsa bir sey yapamazsınız yaşar bunu.
Sizin yapmaniz gereken tek sey karsiliksiz arkadasinin yaninda ol.
Evlenmesine evleniyor çocuk yapma fikrinden uzak durmasini işle beynine.
Hamilelikte senden uzak kalır 2 yil hayatini yaşa vs gibi. En az zararla stlatmasini saglamaya calis

Bazıların kafasına dank etmesi için bi şeyler yaşaması lazım, kendi istemiş, bundan sonrasına karışma, yaşasın ve görsün.

Arkadaşım biliyor beni onu da çok iyi biliyor zaten evliyim.
Evliysen sen iyi biliyosun sevgili olmakla evli olmak arasinda daglar var. Toz pembe hayaller aci gercege donusuyor. Oysa arkadasin bunu bilmiyor. Inan tecrube etmeden de asla anlamayacak boyle bir adamla sevgili olmakla evli olmak arasindaki ucurumu. Vazgecmeyecek gibi...

Ne derseniz deyin arkadaşınız bile bile lades diyecek,çok ustelerseniz arkadasliginizi bile bitirebilir
Siz elinizden geleni yapmışsıniz bırakın bundan sonrasını o yaşayarak tecrübe etsin

Belliki arkadaşınızin aldatılma ve bundan zevk alma gibi değişik zevkleri var. Böyle adamla mutlu oluyor anlaşıldığı üzere. Bence karışmayın adam gibi biri ile zaten mutlu olamazdi arkadaşınız.. bırakın ne hali varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…