Öyle ama ileride ben onun çok üzüleceğinden eminim inşallah üzülmez ama...O istiyor ve halinden memnun,karışmayın siz kötü olursunuz.
En iyi arkadaşımız olması maalesef bazen bize böyle haklar vermiyor.
Bilmiyorum birlikte olduğunu düşünmüyorum. kararsız kaldım bazı arkadaşlar da anlatma demiş.Acaba birlikte oldu da kendini evlenmek zorunda mı hissediyor? Kesin öyledir bak demedi deme.
Güzelce anlat ailesi anlayışla karşılar sakın evlenmesin falan de.
Valla cok israr etmeyin sonra nisanlimda gozun var ondan bozmak istiyorsun derÖyle ama ileride ben onun çok üzüleceğinden eminim inşallah üzülmez ama...
Arkadaşım biliyor beni onu da çok iyi biliyor zaten evliyim.Valla cok israr etmeyin sonra nisanlimda gozun var ondan bozmak istiyorsun der
Ona taciz gibi gelmiyor işte şakaymış o .benim taciz edilmeme göz yuman kişiyle arkadaşılığımı devam ettirmem
bu tür kadınlara her şey müstehak
Ona taciz gibi gelmiyor işte şakaymış o .
Evliysen sen iyi biliyosun sevgili olmakla evli olmak arasinda daglar var. Toz pembe hayaller aci gercege donusuyor. Oysa arkadasin bunu bilmiyor. Inan tecrube etmeden de asla anlamayacak boyle bir adamla sevgili olmakla evli olmak arasindaki ucurumu. Vazgecmeyecek gibi...Arkadaşım biliyor beni onu da çok iyi biliyor zaten evliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?