• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım başını yakıyor

Merhabalar kızlar çok samimi olduğum benim en yakınım arkadaşım canım.. Biriyle evleniyor aileler tanıyor zaten birbirini yakın çevreden bir insan onların oturduğu mahalleden, yakın zaman da istemesi 2-3 ay sonra da nişanı var ayrıl barış ayrıl barış en sonunda tekrar birleştiler ve evlilik kararı aldılar ama arkadaşım adına çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor.
Neden diyecek olacaksanız bu insan arkadaşımı defalarca aldattı ne 1 ne 2 ne 3 ... defalarca.... arkadaşım da biliyor bunu ayrıldı kaç defa ama tekrar kandı ona aldattı derken hani sadece başkalarıyla görüşme de değil birlikte olmuş .. neler dediysem dinlemedi , değişti diyor başka bir şey demiyor.
hadi değişti ama nasıl miden alıyor ki o insan çok zor değişir. arkadaşımın yanında resmen bana sarkıntılık yaptı, seni yerler bilmem ne abuk sabuk laflar zaten orada haddini bildirdim kavga ettim onunla. arkadaşım da diyor şakasına söyledi benim eşim şakasına arkadaşıma seni yerler diyecek adamı mahvederim. arkadaşımı vazgeçiremiyorum ,sanane diyeceksiniz belki ama arkadaşım iyi niyetli hemen inanıyor aklını kullanmıyor. ailecek tanışıyoruz zaten ailesiyle aram iyi beni de çok severler ailesiyle mi konuşsam çünkü ileride çok üzülecek biliyorum karışma diyebilirsiniz ama insanın en yakın arkadaşının kendini bile bile ateşe atması üzüyor.
Ben olsam kesinlikle ailesi ile konuşurdum. Nasıl olsa sonunun felaket olduğu belli. Anlattığınız şeyler akıl alacak şeyler değil , korkunc

Ah benim arkadaş da böyleydi sanırım zannediyolar ki evlenince adam değişecek kendilerin olacak tapu alacaklar.Neler söyldedim yapma etme sana uygun değil diye ama dinlemedi aynen değişti dedi hatta evlenmeyi inat haline getirdi guya herkez karsıymış evliligine halbuki kendini düşünüyorduk sonunda evlendi defalarca aldatıldı daha bir sürü olay şimdi bin pişman ama çok geç

Evet karışma diyeceğim ve karışma. Herkes mutlu mesut ayrılır bu hikayeden siz ara bozmaya çalışan kötü kadın olarak anılırsınız..

Yakın arkadaşında olsa böyle konulara karışma. Bu kadar olaya rağmen karar verdiyse yapacak birşey yok, yaşayıp görecek.

Sen elinden geleni yaptıysan ama hala bildiğini okuyorsa bırak yasasın görsün. Hemen değiştim diyince değişiyormuymus insan yahu? Bide hamileyken veya bebek varken boyle büyük sorun yaşamaz inşallah arkadaşın. Çocuk çok etkilenir hem de çocuğa yazık oluyor erken boşanmalara sebep olur bu gibi ilişkiler ama inşallah biz yanılırız.

Merhabalar kızlar çok samimi olduğum benim en yakınım arkadaşım canım.. Biriyle evleniyor aileler tanıyor zaten birbirini yakın çevreden bir insan onların oturduğu mahalleden, yakın zaman da istemesi 2-3 ay sonra da nişanı var ayrıl barış ayrıl barış en sonunda tekrar birleştiler ve evlilik kararı aldılar ama arkadaşım adına çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor.
Neden diyecek olacaksanız bu insan arkadaşımı defalarca aldattı ne 1 ne 2 ne 3 ... defalarca.... arkadaşım da biliyor bunu ayrıldı kaç defa ama tekrar kandı ona aldattı derken hani sadece başkalarıyla görüşme de değil birlikte olmuş .. neler dediysem dinlemedi , değişti diyor başka bir şey demiyor.
hadi değişti ama nasıl miden alıyor ki o insan çok zor değişir. arkadaşımın yanında resmen bana sarkıntılık yaptı, seni yerler bilmem ne abuk sabuk laflar zaten orada haddini bildirdim kavga ettim onunla. arkadaşım da diyor şakasına söyledi benim eşim şakasına arkadaşıma seni yerler diyecek adamı mahvederim. arkadaşımı vazgeçiremiyorum ,sanane diyeceksiniz belki ama arkadaşım iyi niyetli hemen inanıyor aklını kullanmıyor. ailecek tanışıyoruz zaten ailesiyle aram iyi beni de çok severler ailesiyle mi konuşsam çünkü ileride çok üzülecek biliyorum karışma diyebilirsiniz ama insanın en yakın arkadaşının kendini bile bile ateşe atması üzüyor.
Aşkın gözü kördür. Ne dersen de, fayda etmez. Şu anda gerçekleri görmek arkadaşının işine gelmiyor. Gerçekler başka, hormonlar başka şeyler söylüyor. İş işten geçtikten sonra uyanacak!

ka-rış-ma.

evlendiği kişi arkadaşını inandırırsa 'seni kıskanıyor' diye her türlü arkadaşından olursun.

yaşamadan görmeyecek. e konuştum diyosun arkadaşınla. yapcak başka bişey yok

Akılsız başın cezası çekilir ne diyelim.
Israr etmeye devam ederseniz bir sonraki adımda alacağınız tepki, 'yoksa senin mi gözün var bu adamda' olur, bence işler çirkinleşmeden kendi haline bırakın.

Benim en yakın arkadasım böyle bir şey yapsa elimden geleni yaparım doğrusu niye karışmayayı. Ailesine de anlatırım ama cocugu araştırıp baskasından öğrenmiş gibi yapsınlar diye de tembihlerim.

Yapacak birşey yok. Cekmesi gerekirse cekecek. Siz elinizden geleni yapmışsınız

sen diyeceğini demişsin,
bu kadar çok uğraşırsan aman kocamda gözün mü var bizi ayırmaya çalışıyosun falan diye ters teper haberin olsun
bu kadar gereksiz müdahaleci olmayın, herkes seçimlerinden kendisi sorumlu.

Soyle dusunun, herkes icin iyi koca farklidir, kimisi bana sadik olsun der, kimisi beni seviyor ya ben mutluyum arada bir kacamaklarina goz yumarim der, kimisi evine ilgili olsun yeter der...
Benim de kizdigim bir arkadasim vardi konustuk ettik kizdik kustuk olmadi sonra dusundum de herseyi biliyor ve ona ramen onla olmak istiyor ve mutlu demek ki her insanin kriteri farkli. Eger ailesine soylerseniz ve ailesi cocugu istemezse hem cocuk kiz arkadasinizin gozunde daha da buyuyecek belki de bir omur boyu sizi suclayacak.
Siz arkadaslik gorevinizi yapip elinizden gelen her turlu konusmayi yaptiysaniz karar vermek ona dusuyor. İyi gunde kotu gununde yaninda olmaktan baska birsey gelmez elinizden...

Karışma uzak dur

Demek ki bin nasihat yetmemis, bir musibetle her seyi anlar.

Olacakları söyleyim.o arkadaşınız evlenecek ve sizinle iletişimi kesecek.zarara rızasıyla gidene merhamet edilmez

Annesine söyleyin vijdan yapacaksanız eger .ama aileyide dinler i ki ?

Buraya uye mi arkadasiniz? Bence burayi biraz okusa su anki iyimserliginin gelecekte nerelere kadar varacagini gorebilir :( insanlar degisir mi degisir ama cok azi degisir. Degistigine inanmak istiyor bence cunku obur turlusu bile bile lades olacak... Sonra da degisti sandim diye aglayacagi gunler de gelebilir. Ama kendisi kafaya koyduysa sizin elinizden bsey gelmez. Bu hep boyledir. Kimse kimseyi dinlemez eger isine gelmeyen bsey diyorsa :( uzmeyin kendinizi bence. Eminim yapilacaklari yaoip soylenecekleri soylediniz coktan. Gerisi kendi kararidir artik.

Back
X