Arkadasim beni calistigi magazadan kovdumu?

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.515
7.444
83
Bilmiyorum bunun adi kovmakmi. Biz 3 kiz magazada calisiyoduk magazada avmde. Ikisi cok kotu kavga ettiler ve kustuler ama ben ikisiylede yakindim ikisinede bunu soyledim. Daha sonra 3 ay gecti ve ikiside isten ayrildi baska magazalara gectiler 3 kisi ayni avmde farkli magazalarda calisiyoruz bugun biriyle erken cikistik avmde gezelim dedik diger kiz isteydi dediki zeynepin yanina ugra ayip olmasin ben surda beklerim dedi tmm deyip gittim hosgeldin dedi sonra sohbet etmeye basladik sen erken cikismiydin dedi evet dilanda beni bekliyo dedim dediki sen onla geziyodun dimi dogru soyle evet dedim dediki tamam git o zaman burdan sok oldum oda benim arkadasim hepte oyle olucak dedim oda ben sevmiyorum ama hadi git bekletme dedi bende ona giderken yaptigin ayip yanina gelmisim o kadar dedim oda arkamdan gorusuruz diye bagirdi ama benim icin bitti... baya iyiydi aramiz cok kirildim diger arkadasa anlattim terbiyesiz ama bosver abartme kusme onunla dedi ama bitti..

Yani siz de neden Dilan bekliyor dersiniz onu anlamadım.Belki içten içe bir kıskanmıştır,ama ters bir şey de söylememiş bekletme onu demiş,sonrasında da durumu toparlamaya çalışmış bence uzatacak bir durum yok.

Hayir git burdan dedi ters ters bakarak. Konuyu uzatti bende dilan bekliyo dedi ayricada biliyo onunla arkadas oldugumu ona sormicam kiminle arkadas oldugumu

Hayir git burdan dedi ters ters bakarak. Konuyu uzatti bende dilan bekliyo dedi ayricada biliyo onunla arkadas oldugumu ona sormicam kiminle arkadas oldugumu

Ben size sorun demedim zaten.Ama belli ki kıskanmış,arası bozuk iki arkadaşımdan birine gidip de ''diğer arkadaş beni bekliyor'' demem ben,ne gerek var ?
Çok hoşlanmıyorsanız da konuşmayın ne diyeyim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…