• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım beni rencide etti?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Melissxxs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
62
Puanlar
88
Kendisi bana 2 hafta önce sevgilimin bir arkadaşı var onunla seni yapmak istiyoruz fotonu göstereceğiz dedi bunu arkadaşlarımızla olan bir gruba yazdı fotomu istedi işte sonra da bana hiçbir geri dönüş yapmadı hani çocuğun beni beğenmediği de çok belli olmuş oldu diğer arkadaşlarımın gözünde de rencide oldum ve bundan rahatsız oldum benim hiçbir talebim olmadığı halde böyle yapmasına da sinirlendim sizce haksız mıyım? herhangi bir dönüş olmaması beğenmediği anlamına gelmez mi durduk yere sinirimi bozdu

Ben olsam noldu beğenemedi galiba başınıza kaldım puhaha filan gibi sululuk yapardım. 😌 Illa ki grupta bu durumdan haz alan art niyetliler vardır kabalık bir grupsa.

Ben olsam noldu beğenemedi galiba başınıza kaldım puhaha filan gibi sululuk yapardım. 😌 Illa ki grupta bu durumdan haz alan art niyetliler vardır kabalık bir grupsa.
Benim bir isteğim olsa içim yanmayacak durduk yere beğenilmeyen insan oldum ahah hayır kimse kimseyi beğenmek zorunda da değil de bu bana patavatsızlık gibi geldi ondan sinir oldum

Kendisi bana 2 hafta önce sevgilimin bir arkadaşı var onunla seni yapmak istiyoruz fotonu göstereceğiz dedi bunu arkadaşlarımızla olan bir gruba yazdı fotomu istedi işte sonra da bana hiçbir geri dönüş yapmadı hani çocuğun beni beğenmediği de çok belli olmuş oldu diğer arkadaşlarımın gözünde de rencide oldum ve bundan rahatsız oldum benim hiçbir talebim olmadığı halde böyle yapmasına da sinirlendim sizce haksız mıyım? herhangi bir dönüş olmaması beğenmediği anlamına gelmez mi durduk yere sinirimi bozdu
Belki de böyle birşey yok.Genelden yazmak nedir? Bilerek kötü hissetmeniz için yapılmış sanki.”Ne oldu yine mi evde kaldık, tüm hayallerim yıkıldı 😂” benzeri bir cevap yazın gülün geçin bence.

Belki de böyle birşey yok.Genelden yazmak nedir? Bilerek kötü hissetmeniz için yapılmış sanki.”Ne oldu yine mi evde kaldık, tüm hayallerim yıkıldı 😂” benzeri bir cevap yazın gülün geçin bence.
Bu konu hakkında hiç muhatap olmamayı düşünüyorum bu sefer beklenti içerisine girmiş gibi duracağım oysa durduk yere ölen lavuk oldum

Bu konu hakkında hiç muhatap olmamayı düşünüyorum bu sefer beklenti içerisine girmiş gibi duracağım oysa durduk yere ölen lavuk oldum
Sorarlarsa sessiz kalmayın önemsemiyorum gülüp geçiyorum mesajı verin, kimseyi mutlu etmeyin derim.

Böyle bir şeyi neden genele yazmış ki? Geyik peşindeymiş bence başından beri. Böyle bir şey olsa özelden konuşursun
Konu sahibi de hemen atlayıp fotoğrafını göndermiş ama. Hırsızın hiç mi suçu yok?

İki sonuçtan birinin olacağı belli bir mesele. Beğenilmeyince rencide olacaksa kabul etmemeliydi.

Konu sahibi de hemen atlayıp fotoğrafını göndermiş ama. Hırsızın hiç mi suçu yok?

İki sonuçtan birinin olacağı belli bir mesele. Beğenilmeyince rencide olacaksa kabul etmemeliydi.
O kadar haklısınız ki boşluğuma geldi ne alaka diyip asla yollamamalıydım

Sorarlarsa kesinlikle yanıt veririm tabii
Konuyu siz önemserseniz önemli hale gelir.Gülüp geçerseniz bütün kötü olasılıkları yok edersiniz.İnsanları affedin ama size hissettirdiklerini unutmayın diye bir söz var.Niyet ne olursa olsun arkadaşınız hatalı bu konuda.Sıkmayın canınızı nasılsa hergün yeni birşey oluyor 🌺

Konuyu siz önemserseniz önemli hale gelir.Gülüp geçerseniz bütün kötü olasılıkları yok edersiniz.İnsanları affedin ama size hissettirdiklerini unutmayın diye bir söz var.Niyet ne olursa olsun arkadaşınız hatalı bu konuda.Sıkmayın canınızı nasılsa hergün yeni birşey oluyor 🌺
Çok güzel bir bakış açısı teşekkür ederim öyle yapacağım

Orası öyle gruba böyle yazdığında red etmesi daha doğruymuş.

Bunu bilerek yapan haset kızlar var
Mesela böyle özelden yazmaz da grup içinde yazar, sizi sınava sokar gibi
Ya da bir araya getirir, kafasında başka biri olan ya da uygun olmadığınız profilleri
Bilerek başarısız girişimlerde bulunur

Verdiği mesaj şudur: bak ne kadar iyi niyetliyim ama seninle olmuyorlar, benim gibi uyumlu bir ilişki bulmak kolay değil
Amaç sizi incitmek, iyilik kisvesi altında

Hayatının kalanında bunları yeme
Başka bir kız arkadaşın böyle bir şey yapmak istediğinde ben geriliyorum öyle durumlarda, teşekkür ederim gerek yok de

Seni gerçekten seven bir kız arkadaşın sana haber vermeden seni düzgün adamlarla ortama sokar zaten

Ne alakası var? Belki özelden konuştunuz.zaten gruba yazması saçma başta.

Günahını almak istemem ama bana çok iyi niyetli gibi gelmedi. Belki de hiç ortada böyle bir şey yokken bütün o gruptaki insanların gözü önünde sizi rencide etmek icin istemiş olabilir. Keşke siz de grupta sordugunda ilgisiz gibi davranıp bir kac gun sonra özelden sorsaydınız, oradan fotoyu atsaydiniz.. ama art niyetli bir insan zaten bana özelden attı fotosunu adam beğenmedi diye imada edebilirdi.. yani bana hiç iyi niyetle gelmedi
Hiçbir bir kötü niyeti yoksa dahi her insan akıllı davranmakla mesuldür. Kimse kimsenin onurunu, gururunu dusuncesizce hareket edip kıramaz.. size özelden sormalıydı.
Ben buhayatta insanlar tarafından çok canı yanmış biri olarak artık böyle şeyleri affetmiyorum direkt Allah'a havale ediyorum

Ben de pek iyi niyet göremedim. Bu tür konular özelden birebir konuşulur. Herkesin olduğu grupta ulu orta konuşulmaz ki. Arkadaşınız ya çok düşüncesiz düz biri ya da kötü niyetli.

adam olumsuz dönüş yapmışsa bile özelden dönüş yapılması gerekir diye düşünüyorum

43 yıldır ne arkadaşlar edinip ne arkadaşlar silmiş biri olarak hiç iyi niyetli gelmedi. Hatta özellikle yaptığını düşünüyorum. Size de tecrübe olmuş. Böyle herkesin içinde sonucu rencide edici şeyler yapan biri olursa bunu önceden sezip şakayla karışık cevabını verin. Sonra da aa sana şaka da yapılmıyor çok alınganlık yaptın deyiverin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X