- Konu Sahibi hotcouture
Çok sevindim canım o şizofrenden kurtulduğuna.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar,
evet uzun zaman oldu unutmuşum bile...okul bitene kadar kızdan uzak durdum diğer arkadaşlarımla eğlendim hatta çevrem genişledi :) Okulun bittiği günn bunu şutladımgörüşmedik ve üniversiteyi kazandım başka şehre gidiyorum istese de beni tehdit edemez artık onun da kendine yakın bi arkadaşı oldu onla lezbiyenlik yapıyo sanırım yada beni kıskandırmak için anlatıyordu hep bunla geziyorlarmış falan..
Aman Allah'ım bu ne kadar hain bir insan!!! Bu nasıl hastalıklı bir arkadaşlık, ne tehlikeli bir kız :O :O vallahi aklım çıktı burda. Normal bi insan olsa karşındaki al karşına sakin sakin konuş, duygularını anlat derdim ama kız kaba tabirle "deli" .. Nasıl oldu da göremedin bu kızın böyle olduğunu da onca şey paylaştın bununla töbe töbeee.. Sana tek tavsiyem bu kıza he canım he gülüm yapıp, harıl harıl gizli gizli ders çalışman ve böylece şehir dışında bi okul kazanıp yeni bir hayata, yeni "normal" arkadaşlıklara yelken açman. Bence lezbiyen olma olsalığı da gerçekten hayli yüksek..Sonuçta yeni birşey değil, lezbiyenlik var ve erkek eşcinsellerdeki kadar dış görünüşle kendini belli eden bi durum değil. Daha zor ayırt edilebiliyor lezbiyenler, ama seninki tanıma çok uygun :S :S :S
evet.
şuanki durumumuz da şöyle;
onunla hiiiç bir şeyimi paylaşmıyorum.hiçbirşeyi anlatmıyorum.koz olarak kullanabilir.
gel dediginde bahaneler uydurup gitmiyorum.biryere gittiğimde ondan habersiz gidiyorum.yalancı oldum çıktım onun yüzünden.ama beni zorunda bırakıyor.
Merhaba arkadaşlar,
evet uzun zaman oldu unutmuşum bile...okul bitene kadar kızdan uzak durdum diğer arkadaşlarımla eğlendim hatta çevrem genişledi :) Okulun bittiği günn bunu şutladımgörüşmedik ve üniversiteyi kazandım başka şehre gidiyorum istese de beni tehdit edemez artık onun da kendine yakın bi arkadaşı oldu onla lezbiyenlik yapıyo sanırım yada beni kıskandırmak için anlatıyordu hep bunla geziyorlarmış falan..