• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir arkadaşım bana ahlaksız teklifte bulundu,üzerimde baskı kuruyor.Ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var.
Benim bana hiçbir değer vermeyen bir sevgilim vardı,ayrıldık ama uzun süre unutamadım.O dönem sürekli bir sosyal medyadan arkadaşıma anlatıyordum.Başta konuştuğum kişiyi kadın sanıyordum ama adammış.Bana sürekli “aşk menfaattir, o adam sana bir şey katmıyor” gibi şeyler söylerdi.Bugün ise tamamen şok oldum.Bana, “Beni uzun süredir psikoloğun gibi kullanıyorsun.Bu bana haksızlık çünkü ben seninle ilişki yaşamak istiyorum” diyerek açıkça ahlaksız bir teklifte bulundu.
Tabii ki tepki gösterdim ama tepkimi “yersiz” buldu.“İlişki yaşamak normal bir şey, benimle beraber olursan o adamı unutursun” gibi saçma, manipülatif konuşmalar yaptı.
Bu kişi benim eski sevgilim tarafından tehdit edildiğimi biliyor.Hatta eski sevgilimin yeni sevgilisine benim adımı kullanarak mesaj atacağını, eski sevgilimin de ben yaptım sanıp tehditlerini gerçekleştireceğini,eski ilişkimizi aileme söyleyeceğini söyledi.Ailem beni evden atar diye korktuğum için de üzerimde baskı oluşturuyor.Bu adam karısını defalarca aldatmış, karısı da adam paralı olduğu için ses çıkarmayan biri.Bana “psikoloğun oldum” diyerek aslında psikolojik baskı kurduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Onunla nasıl tamamen bağımı koparırım? Bu baskıdan nasıl kurtulurum?Gerçekten çok rahatsız oldum ve kendimi tehdit altında hissediyorum.
Polise gidip mesajları ver. Onlar gereğini yapar.

bu yorumjna bakilirsa evli oldugunu biliyordun orasi yalan dogru söyle
Evli olduğunu biliyorum zaten en başta söyledi adam benim umurumda değil ki ben asla bir şey yaşamam onunla.Öldurseler daha iyi.O erkek olduğu için bu bir ihtiyaç karşılıklı olarak giderelim gibi düşünüyor benim duygularımı önemsemiyor.Sert bir dille reddettim zaten.Bir şey de yapamaz.Bir şey yapmaya kalkarsa ben de karısına anlatırım mesajlari var elimde benimle bir şeyler yaşamak istediğine dair.Daha önce karısı Ukraynalı sevgilisine bir şey dememiş ama benim gibi kızı yaşında birine teklif ettiğini duyarsa farklı olur.Adamın dediği cümle şu zaten ben karımı seviyorum karım çok iyi bir insan ama ben ona bütün imkanları sağladım artık andropoza girmeden önce farklı şeyler yaşamak istiyorum diyor.Kendinde bunu hak görüyor.Ben karımı iyi yasattim hakkım gibi düşünüyor.Parasi da çok daha önceki genç sevgilileri de parasını yemiş.Benim içim almaz böyle şeyleri para için veya tehditle kimsenin sevgilisi olamam.

Evli olduğunu biliyorum zaten en başta söyledi adam benim umurumda değil ki ben asla bir şey yaşamam onunla.Öldurseler daha iyi.O erkek olduğu için bu bir ihtiyaç karşılıklı olarak giderelim gibi düşünüyor benim duygularımı önemsemiyor.Sert bir dille reddettim zaten.Bir şey de yapamaz.Bir şey yapmaya kalkarsa ben de karısına anlatırım mesajlari var elimde benimle bir şeyler yaşamak istediğine dair.Daha önce karısı Ukraynalı sevgilisine bir şey dememiş ama benim gibi kızı yaşında birine teklif ettiğini duyarsa farklı olur.Adamın dediği cümle şu zaten ben karımı seviyorum karım çok iyi bir insan ama ben ona bütün imkanları sağladım artık andropoza girmeden önce farklı şeyler yaşamak istiyorum diyor.Kendinde bunu hak görüyor.Ben karımı iyi yasattim hakkım gibi düşünüyor.Parasi da çok daha önceki genç sevgilileri de parasını yemiş.Benim içim almaz böyle şeyleri para için veya tehditle kimsenin sevgilisi olamam.
duygularini önemsese ne olur yani birliktemi olacaksin benim dedigim bastan beri erkek oldugunu biliyordun bastan beride konustun dertlestin simdi kandirma bizi bizde burda yalan cikarma uzmani olduk yemeyiz yani 🤣karisina desen ne olur karisi alismis öyle kabul etmis zaten 🤣hemen alakani kes engelle hicbirsey yapamaz yaparim diyenler asil korkak bunun kanunda yerini bilmiyor galiba seni korkutuyor aklinca kanma uzak dur Allah korusun kiz insan korkar böyllerinden direk baglantini kes

duygularini önemsese ne olur yani birliktemi olacaksin benim dedigim bastan beri erkek oldugunu biliyordun bastan beride konustun dertlestin simdi kandirma bizi bizde burda yalan cikarma uzmani olduk yemeyiz yani 🤣karisina desen ne olur karisi alismis öyle kabul etmis zaten 🤣hemen alakani kes engelle hicbirsey yapamaz yaparim diyenler asil korkak bunun kanunda yerini bilmiyor galiba seni korkutuyor aklinca kanma uzak dur Allah korusun kiz insan korkar böyllerinden direk baglantini kes
Hayır bilmiyordum erkek olduğunu.Yillarca kullandığı kadın sahte hesabı var ve hesap gerçek gibi duruyor.Türkler şikayet eder diye yabancı bir kızın fotoğraflarını kullanmış.Paylaşımlarinda hep yorum var.Alakami kestim zaten.

Hayır bilmiyordum erkek olduğunu.Yillarca kullandığı kadın sahte hesabı var ve hesap gerçek gibi duruyor.Türkler şikayet eder diye yabancı bir kızın fotoğraflarını kullanmış.Paylaşımlarinda hep yorum var.Alakami kestim zaten.
yani sen tanimadigin bir insana herseyini anlatiyorsun hani detay ,kimlik bilgilerini niye veriyorsun ki neden yazisirsin o ögrenmis teknigi böyle insanlari kerhanelere düsürürler kiz dikkatli ol engelle korkma hicbirsey yapamaz o cok mesguldur

Back
X