Babası oğluna borç para veriyor iş kursun diye. Kadın o paradan hak istiyor. Bu biraz bencilce geldi bana.
Eğer arkadaşınızın imzaladığı kağıt anlaşmalı boşanma için protokolse geçerliliği vardır diye biliyorum...
Çünkü bir arkadaşım da boşanırken böyle bir protokol imzalamıştı... Çocuğun velayetinin annde kalması şartıyla erkeğin malvarlığıla ilgili herhangi bir hak talebim olmayacaktır diye bir kağıt(yani protokol) imzalamıştı. Ve hakim de bu protokol doğrultusunda çocuğun velyetini anneye vermişti ve adamın evi ve arabası da adamda kalmıştı...
YAni o protokolde ne yazıyorsa altına imza atıldıysa kabul edilmiş demektir...
Protokolden vazgeçmek için geçerli bir nedeniniz olmalı, tehditle imzalatılmış olması falan gibi....
Eğer arkadaşınızın imzaladığı kağıt anlaşmalı boşanma için protokolse geçerliliği vardır diye biliyorum...
Çünkü bir arkadaşım da boşanırken böyle bir protokol imzalamıştı... Çocuğun velayetinin annde kalması şartıyla erkeğin malvarlığıla ilgili herhangi bir hak talebim olmayacaktır diye bir kağıt(yani protokol) imzalamıştı. Ve hakim de bu protokol doğrultusunda çocuğun velyetini anneye vermişti ve adamın evi ve arabası da adamda kalmıştı...
YAni o protokolde ne yazıyorsa altına imza atıldıysa kabul edilmiş demektir...
Protokolden vazgeçmek için geçerli bir nedeniniz olmalı, tehditle imzalatılmış olması falan gibi....
siz yanlış anlamışsınız. parayı veren adamın babası değil, boşanmak isteyen bayanın babası. adam damadına veriyor parayı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?