Arkadaşım bu çocuğa nasıl bir mesaj atsın ?

hilalkiz

'O' her şeyi işitendir,sesini mutlaka duyar...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
1.223
704
43
Bayanlar size yakın bir arkadaşım için yazxıyorum.Biz napcağımızı bilemedik.

Hoşlandığı biri var. Bir sağlık görevlisi hoşlandığı kişi. Ayağı ile ilgili bir durum oldu bizim kızın bu sayede tanıştılar.Sürekli kontrole falan gitmesi gerekiyordu.Ve çocuktanda hoşlandı. Gittiğinde gayet sohbet ediyolardı. Bizim kız da sağlıkla ilgili bir şey sorma bahanesi ile buna instagramdan msj atmış çocukta cevap yazdı o sayede takipleştiler. Bizim kızın mesleği ile alakalı bir yerden laf geliyor kontrol sırasında , kıza hani bize pasta sözün vardı getircektin diyor ki instagramda öyle bir söz falanda yok ortada, bizim kızda bunu lehine cevirip kontrole pasta ile gidiyor aslında amacı orda çocuğa açılmakmışta hasta gelmiş :KK35:

Neyse pastayı verdikten sonra kız şey diyor sizde hiç kibar değilsiniz insan pastanın yanında gel bir kahve içelim demez mi diyor malesef o sırada hasta geldiği için olay yalan. kız ayrılıyor yanından iki saat sonra çocuktan şöyle bir msj geliyor
"Çok teşekkür pasta için düşünmen yeterliydi:) kusura bakma sen gittikten sonra yaklaşık 2 saat işim hiç bitmedi ama kahve olayını telafi ederiz :)
bizimkide rica ederim diyor orda olan bi olayla ilgili kahve içerken onu da anlatırım :) diyor

aradan bir hafta geçti hala msj yok bizimki duramıyo tabi msj atcam diyo ne yapsın bu kızcağız? uzun oldu kusura bakmayın

Son düzenleme:

Hoşlandığı biri var. Bir sağlık görevlisi hoşlandığı kişi. Ayağı ile ilgili bir durum oldu bizim kızın bu sayede tanıştılar.Sürekli kontrole falan gitmesi gerekiyordu.Ve çocuktanda hoşlandı. Gittiğinde gayet sohbet ediyolardı. Bizim kız da sağlıkla ilgili bir şey sorma bahanesi ile buna instagramdan msj atmış çocukta cevap yazdı o sayede takipleştiler. Bizim kızın mesleği ile alakalı bir yerden laf geliyor kontrol sırasında ve kıza hani bize pasta sözün vardı getircektin diyor ki instagramda öyle bir söz falanda yok ortada, bizim kızda bunu lehine cevirip kontrole pasta ile gidiyor aslında amacı orda çocuğa açılmakmışta hasta gelmiş :KK35:

Neyse pastayı verdikten sonra kız şey diyor sizde iç kibar değilsiniz insan pastanın yanında gel bir kahve içelim demez mi diyor malesef o sırada hasta geldiği için olay yalan. kız ayrılıyor yanından iki saat sonra çocuktan şöyle bir msj geliyor
"Çok teşekkür pasta için düşünmen yeterliydi:) kusura bakma sen gittikten sonra yaklaşık 2 saat işim hiç bitmedi ama kahve olayını telafi ederiz :)
bizimkide rica ederim diyor orda olan bi olayla ilgili kahve içerken onu da anlatırım :) diyor

aradan bir hafta geçti hala msj yok bizimki duramıyo tabi msj atcam diyo ne yapsın bu kızcağız? uzun oldu kusura bakmayın

Arkadaşınızın hoşlandığı çocuğun hayatında biri olabilir mi?

Ve de diyeceğini demiş arkadaşınız başka mesaj atmasın.

Arkadaşınızın hoşlandığı çocuğun hayatında biri olabilir mi?

Ve de diyeceğini demiş arkadaşınız başka mesaj atmasın.
yani instagramda falan talan etti bir şey çıkmadı etiketlendiklerine de baktı ama...

Bence hiiiç bişey yapmasın daha napacak zaten pasta masta götürmüş.çocuk zaten istese yaZardı bin kere yoğunluk falan bahane...

Bence hiiiç bişey yapmasın daha napacak zaten pasta masta götürmüş.çocuk zaten istese yaZardı bin kere yoğunluk falan bahane...

o da doğru da telafi ederiz deyince ne bileyim ya..

pek, sizce öyle bir mesaj atan adam ilgileniyor mudur ? sonuçta hiç bir şey de demeyebilirdi

Erkekler kendilerine ışık yakan kadınlara karşı çok bonkördürler, neden bir şey demesin ki?

Arkadaşınızın ilgilendiği bariz, gururu okşanmış, karşılık vermiştir.

Her mesaja dönüş yapan adam ilgileniyor olsaydı erkeklerin çoğu günde onlarca ilişkiye başlardı.

Bir de her ilgilenme olumlu ya da ciddi anlam taşımaz, arkadaşınız çok net belli etmiş hoşlandığını, devamı da gelir ve hoş bir sohbet olur diye karşılık vermiş olabilir.

yani instagramda falan talan etti bir şey çıkmadı etiketlendiklerine de baktı ama...

Herkes ilişkisini sosyal medyada ilan etmiyor ki hayatında biri olması kuvvetle muhtemel.

Erkekler kendilerine ışık yakan kadınlara karşı çok bonkördürler, neden bir şey demesin ki?

Arkadaşınızın ilgilendiği bariz, gururu okşanmış, karşılık vermiştir.

Her mesaja dönüş yapan adam ilgileniyor olsaydı erkeklerin çoğu günde onlarca ilişkiye başlardı.

Bir de her ilgilenme olumlu ya da ciddi anlam taşımaz, arkadaşınız çok net belli etmiş hoşlandığını, devamı da gelir ve hoş bir sohbet olur diye karşılık vermiş olabilir.

Herkes ilişkisini sosyal medyada ilan etmiyor ki hayatında biri olması kuvvetle muhtemel.

ben çok saf düşünüyorum galiba ya hiç bu ayrıntılar aklıma gelmiyo malesef :oops:

Kesinlikle yazmasın hatta o yazdığında da ağırdan alsın.
Erkekler nankör varlıklar. Biz kadınların en büyük hatası erkekler bir adım gelince bizim onlara iki adım gitmemiz.
Böyle olunca da erkeklerde bizi kaybetme, üzme korkusu olmuyor.
Bunları çok güzel tecrübe ettim. :KK53:

Kesinlikle yazmasın hatta o yazdığında da ağırdan alsın.
Erkekler nankör varlıklar. Biz kadınların en büyük hatası erkekler bir adım gelince bizim onlara iki adım gitmemiz.
Böyle olunca da erkeklerde bizi kaybetme, üzme korkusu olmuyor.
Bunları çok güzel tecrübe ettim. :KK53:
ben bu taktikleri bir kenara yazayım da belki bana da lazım olur bir gün :KK52:

Beklemede kalsın arkadaşın,daha fazla birşey yapmasın, eğer hoşlandıysa o adım atacaktır zaten.

Hoşlandığı biri var. Bir sağlık görevlisi hoşlandığı kişi. Ayağı ile ilgili bir durum oldu bizim kızın bu sayede tanıştılar.Sürekli kontrole falan gitmesi gerekiyordu.Ve çocuktanda hoşlandı. Gittiğinde gayet sohbet ediyolardı. Bizim kız da sağlıkla ilgili bir şey sorma bahanesi ile buna instagramdan msj atmış çocukta cevap yazdı o sayede takipleştiler. Bizim kızın mesleği ile alakalı bir yerden laf geliyor kontrol sırasında , kıza hani bize pasta sözün vardı getircektin diyor ki instagramda öyle bir söz falanda yok ortada, bizim kızda bunu lehine cevirip kontrole pasta ile gidiyor aslında amacı orda çocuğa açılmakmışta hasta gelmiş :KK35:

Neyse pastayı verdikten sonra kız şey diyor sizde hiç kibar değilsiniz insan pastanın yanında gel bir kahve içelim demez mi diyor malesef o sırada hasta geldiği için olay yalan. kız ayrılıyor yanından iki saat sonra çocuktan şöyle bir msj geliyor

Msj atsın nolucak , kaybedeceği bir şey yok. Olursa olur olmazsa geriye kalan sağlar bizimdir mantalitesi ile hareket eder.

Back
X