Arkadaşım buluşmaya gelmedi.

bunda ne var şimdi hakaret içerikli mesajlar yazmışsınız gerçekten çok ayıp... evet çouk işi olduğunu söylemiş ama görüşelim de demiş kız o kadar hazırlanmış kim üzülmez böyle durumda...çok büyütülcek bişi değil sırf bu durumdan dolayı bi insana menfaatçi damgası vurmak kimsenin haddi değil..kimse kırıcı mesaj yazmasın..sorunu önemsemeseniz bile uygun yorum yapmalısınız bence...:20::20::20::20:

Saol cnaım. Ama şunu da unutmamak lazım burda herkes kendi kalitesine göre yorumlarda bulunuyor :)

Kızlaarr meğer olay farklıymışş bu malşuan ilişkisi var diye gözüküyor facebook unda. Demekki bu yüzden ilgisiz duyarsız davranmış geçen gün msj attım seni affetmedim bi özür diler insan diye. Rest çekmeler filan bende takmıcam seni dedi. Sonrada iyi akşamlar diyip kesip attı en son kızdım baya hiç cvp vermedi. Benden sonra çıktığı kızla barıştı büyük ihtimal başka biri olduğunu sanmıyorum bu ilişkisi olduğu kişinin. Ona öyle bi laf koymak istiyorum ki hani yanlız kalınca yine gelirsin ayağıma koşarsın bana diye ama kararsızım tepki verip vermeme konusunda.. Dalga geçesim var bi yandan.. diğer yandan da ilişkisinin olduğunu filan gördüğümü belli etmek istemiyorum benim face imde ekli değil kendisi bn baktım onunki açıkmış öyle gördüm.

Konunu okudum canım. Aslında bri insan istekleri yerine gelmediği zaman üzülür sen onu tekrar elde etmek istemiş olabilirmisin. eski sevgilden arkadaş olmaz ki. sen bir umutla gittin sonra işler istediğin gibi gitmeyince üzüldün sanırım ben öyle hissettim ... Oğlan senin eski sevgilin dostun değil artık yada arkadaşın. belkide senin için böylesi hayırlıdır. her işde bir hayır vardır. Artık eski şeyleri düşünme yeni bir sayfa aç kendine.

evet neden sordun..

Sormamın nedeni şu. Tanıdığım ne kadar kuaför varsa hepsi de çapkın. Yaşı büyük ve olgun olanları kastetmiyorum tabii. Genç olanları kastediyorum. Birçok kuaförümü bana asıldıkları için değiştirmek zorunda kaldım. Bence uzak dur yani. Haaa aralarında iyileri var mı var tabiiki. Ama çoğuu çapkın işte. Siz sadece arkadaşmışsınız ama adama baksana kendine sevgili bulduğu an sizi unutmuş. Ne biçim arkadaşlık bu.

Son düzenleme:
tamamda senin eski ciktigin cocuk
sen her yalniz kalisinda seni teselli etmek zorunda degilki
onunda isi gucu vardir
biraz bencilce davraniyorsun gibime geliyor
yarin bir gun bir kiz arkadasin oldugunda yada sevgilin oldugunda
onu aramayacaksin bile
durust degilsin gibime geliyor

Back
X