Arkadaşim cok baglandi?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Cok yakin bi arkadasim var.Bir ay önce falan bi arkadaslik sitesinde sanirim biriyle tanismis.Asker bu adam.Şuan kibrista gorev yapiyo.Batiya bi yere gelecekmis daha sonra ve geldigi yerde 8sene falan kaliyomus.Surekli konusuyolarmis.Birbirlerini hic gormediler.Arkadasim dun dediki.Bir ay sonra cocuk buraya gelicekmis.Bir ay kalicakmis.Kiza demiski cocuk.Ailene beni soyle demis.Bir ay sonra yuzuk falan takilir diyo arkadasim.İstemeye gelicek diyo.Uzulmesin diye tam diyemedim kiskaniyon dicek.sadece dedim ki bi gelsin ondan sonra soyle bak dedim.Boyle bi evlilik olabilir mi acaba

Hayal kurmak bedava nasilsa..
Beyini kullanmakta bedava ama nedense hayal kurmak daha kolay geliyor insanlara.

Belki gorusunce birbirlerinden nefret edecekler. Agzi kokacak, konusmasi bos gelecek,tavrini begenmeyecek vs vs.. liste uzar gider. Belki adam psikopat, yalanci, dolandirici vs vs.. yani hemen gelecek isteyecek tavri yanlis.

Bana laf soyler.Ama o kadar heyecanli anlatiyo ki.Bi an diyorum cocuk ciddi mi acaba.yoksa kim der ailene soyle.Ama tahminen burda bir ay kalicak cani sklcak.O yuzden konusuyo cocuk

Hayal kurmak bedava nasilsa..
Beyini kullanmakta bedava ama nedense hayal kurmak daha kolay geliyor insanlara.

Belki gorusunce birbirlerinden nefret edecekler. Agzi kokacak, konusmasi bos gelecek,tavrini begenmeyecek vs vs.. liste uzar gider. Belki adam psikopat, yalanci, dolandirici vs vs.. yani hemen gelecek isteyecek tavri yanlis.
Yaa en azindan bi kez gorselerdi

Bana laf soyler.Ama o kadar heyecanli anlatiyo ki.Bi an diyorum cocuk ciddi mi acaba.yoksa kim der ailene soyle.Ama tahminen burda bir ay kalicak cani sklcak.O yuzden konusuyo cocuk
Arkadaşın resmini falan görmüş mü ? yoksa sadece yazışmalardan yola çıkıp hayal dünyasına dalıyor ?

Back
X