Arkadaşım çok üzgün.

="Bir-Dost, post: 45954202, member: 744260"]Tabi ki mümkün
Evleniyorsun evlilik cüzdanı veriyorlar
Kimlik hala eskisi gibi, düzeltmek istersen gidip yeni kimlik çıkartıyorsun
Gitmezsen de cebinde eskisi gibi duruyor medeni durumu kısmında 'bekar' yazılan kimlik

Kadınların ayrıca kütüğü değişiyor
Eşinin memleketi yazıyor

Ben dilekçe verip kızlık soyadımı da ekletmiştim eşimin soyadının önüne
dilekçeyi evlenirken mi verdiniz sonradan mı? Ben evlenirken bir hafta önceden dilekçe vermek gerekiyormış biz üç gün içinde evlendiğimiz için alamadım soyadımı. İçimde kaldı doğrusu. Şimdi nüfus müdürlüğüne gidip dilekçe yazsam alabilir miyim acaba? Bi bilginiz var mı:)

Öğretmen maaşı yetmediği için adam hafta sonları ek işte çalışıyor olabilir. Bunu itiraf etmek istememiş olabilir.

Evet belki de
Ama garip olan şeyler var
Ben o yüzden arkadaşıma hep olumsuz şeyler söyledim belki bana kırılmış bile olabilir
Ama bir insanın aylar boyunca her hafta sonu ortadan kaybolması yine de mantıklı gelmiyor
Belki ben çok negatifim.

Evli olması yüksek ihtimal. Evli olup kimliğinde bekar olan bir sürü tanıdığım var. Hafta sonları ailesinin yanına gidiyordur.
Aa bir de; vatan hainlerinin kitabını asla okumam, tavsiye de etmem!

Evet evli olması yüksek ihtimal.
Orhan Pamuk konusuna gelince size saygım var
Konuyu Orhan Pamuk için açmadım ama.
En son istediğim konunun bahsettiğiniz yere kayması.

Evet arkadaşlar hepiniz sağ olun
Konuyu arkadaşıma yolladım.
Umarım düşünceleri değişir.
Benim de içim rahat eder.

Umarım bu kişinin düşşncelerimle hakkına girmemişimdir. Ya da arkadaşımı yorumlarımla mutsuz etmemişimdir.
Dediğim gibi sonuçta yaşayan o olduğu için belki haklı belki de bizim gördüğümüz gibi göremiyor.
Hayırlısı olsun demekten başka çare kalmıyor.

bence dikkat çekmeye çalışıyor gizemli haller falan bi halt yediğini sanmam anı defterine gelince bi erkeğin bunu yapması ilginç fazla duygusaldır çok aşıktır kızı etkilemek için yapmıştır :KK14:

Nüfusa gidip sorup öğrenin ya :) T.C var ise herhangi bir hastaneden tanık vs. varsa mernis sistemi hastanede çalışan personele açıktır . T.C verip kontrol edebilirsiniz. Boşanmış olsa dahi yazıyor :KK53:

Biri bana catal yapistirilmis defterle gelse ben ayakkabimi falan da verirdim herhalde al bunu da yapistir diye
Kiz asik olmus ama bence cok komik:p

benim eski erkek arkadaşım da benimleyken hafta sonları özellikle hiç telefonuna bakmazdı.meğer bikaç takıldığı kız varmış:)))))))

Adam öğretmen değilmişdir. Asıl mesleği kamyoncuymuştur. Hafta içi yol yapıyordurmuş. Haftasonu ailesiylemiştir. Adam evlimistir. Ayrılmalıdırmışsın.

Bizim bi komsu vardi. İmam nikahiyla evlenmis karisi ve cocuklari koyde yasardi adamda kadinlarla sehirde para yerdi. Kimligine baksan o adamda bekardi ama onu bekleyen bi kadin ve cocuklari vardi. Neyse arkadasinin konustugu adama hayatta güvenmezdim ben olsam

Biri bana catal yapistirilmis defterle gelse ben ayakkabimi falan da verirdim herhalde al bunu da yapistir diye
Kiz asik olmus ama bence cok komik:p

İşte arkadaşım etkilenmiş
Onda da var biraz diyorum gariplik.
Gerçi tek yaptığı çatal falan yapıştırmak olmamış
Gerçekten etkileyecek şeylerde biliyorum ben.
Bu son bir kaç ayda tek konumuz bu arkadaşımla.
Mesela arkadaşıma düşük yaptığımı söyledim 30 saniye sonra bana ya napıcam ben bu Adamla diye sordu. Tek konusu bu adam.
Biz arkadaşımla yüz yüze görüşemiyoruz zaten ama yeri geliyor 2 saat bir uygulamadan konuşuyoruz
Tek konusu bu Başka konusu yok.
Kafa sürekli bu konuyla meşgul.
E ben bu linki verdim ona okuyacak biliyorum ama bazen bende bunalıyorum dinlemekten.
Tek istediğim bu olanların normal olmadığını anlaması.

Take away kahvesinin kapagini anladimda, restorandan catal calmak ne la? Yasin kac senin?
Take away kahvesi dimi o? su kartonlardan? yoksa restorandan kahve fincanini arakladi?

Back
X