Arkadaşım delirmek üzere lütfen cevap

Bu konuda geçen mevzu gerçekse 24 yaşındaki genç kızların bu kadar bilinçsiz ve kendini bilmez olması çok acınası bir durum, üzüldüm cidden. Ben bu kadar saftirik kız kalmamıştır, herkes cin gibidir diye düşünürken yanıldığımı anlıyorum bazen. :27::27::27:

Bence arkadaşına bir şey olmamıştır korkmasın. :60::60:

yani 24 değil 14 yaşında olsa tabii ki farklı yaklaşırsın ablalık yaparsın ama bunun hiç bi tarafında mantık yok bence

belkide arkadaşı değil olayı yaşayan şahıs konuyu açan kişinin kendisidir ve çekindiği için arkadaşım demiştir

valla yorum yapmak herkesin kendi insiyatifi, herşeye neden dalga geçti gözüyle bakılıyor anlamdım, insan espri yapamaz mı, hep sıfırcı hocalar gibi böyle :20: ciddi mi olmalı, üstelik konu sahibi kendisi için bile sormamış, kk dan olmayan 3. bi şahıs için,
24 yaşında kadın, ve uykusunda ilişkiye girse uyanırmıydı diye soruyor
valla buna espri yapılır kusura bakmayın, dalgayla espri arasında fark var
kimse kimseyi aşağılamadı bence burda herkes esprili ya da ciddi fikrini yazdı

belkide arkadaşı değil olayı yaşayan şahıs konuyu açan kişinin kendisidir ve çekindiği için arkadaşım demiştir

bu yinede bişeyi değiştirmez, insan sosyal ortamlarda birbirine espiri yapar hatta anne babsına bile espiri yapar bunda anormal bişey yok, bi durum komikse, ona göre yorum yapılır banada burdaki çok ciddi yorumlar garip geldi ama saygı duydum

bu yinede bişeyi değiştirmez, insan sosyal ortamlarda birbirine espiri yapar hatta anne babsına bile espiri yapar bunda anormal bişey yok, bi durum komikse, ona göre yorum yapılır banada burdaki çok ciddi yorumlar garip geldi ama saygı duydum

aynen katiliyorum:71:
bugune kadar kimseyi assagilayicak yorumlarda bulunmadim
ne reelde nede burda, belki farkinda olmadan birilerini kirmis olabilirim
ama bu konuda kimsenin kimseyi assagiladigini, dalga gectigini dusunmuyorum...

hep ciddi yorum yaparsak nerde kalir o KK nin samimi ortami
bence bu forumu digerlerinden farkli kilan en buyuk ozelliklerinden biri samimiyet

Haha :60: Zavallım yüksek lisan mı okuyormuş birde? :60:Tavsiyem, önce kendini geliştirsin..

Güvenmediği adamla kırıştırmasaymış. Güvenmiyor maden aynı yatakta işi ne?? Bu kadar şüpheliyse sorsun adama güzelce.

Hanımlar lütfen,Editör tarafından uyarılmanıza rağmen konuyu geyiğe çevirmeye devam ediyorsunuz.

Yıl 2011 sorulan soruya bak diyorsunuz fakat gerçekten bilgi sahibi olmayanlarında öğrenmesine imkan vermiyorsunuz.Yıl 2011 ama burası Türkiye hala insanlar soru sormaya öğrenmeye utanıyor,bari sizler hemcinslerinizi anlamaya çalışın.

Konu fake'se zaten ortaya çıkar ama ya değilse,rica ediyorum konuyla alakalı yorum yapınız.

daha 3 aydır sevgili olduğu birinin yatağında işi neymiş acaba???
namus sadece 2 bacak arasında değildir ve sevgilisinin onu neden terk ettiği apaçık ortada;
daha 3 ayda benle aynı yatağa giren kızdan hayır gelmez demiş işte çocuk..
Arkadaşın belli ki çok dürüst bir insanı kaybetmiş. Bence yerinde başka bir erkek olsaydı o gece olmasa bile mutlaka ilerleyen günlerde işi pişirmek için kollarını sıvardı..
sonra da burada yeni bir konu açardın; arkadaşım bekaretini kaybetti delirmek üzere, diktirsek anlaşılır mı diye...
hey Allah'ım tövbe tövbeee..
:19::19:

namus sadece 2 bacak arasında değildir ve sevgilisinin onu neden terk ettiği apaçık ortada;

Arkadaşın belli ki çok dürüst bir insanı kaybetmiş. Bence yerinde başka bir erkek olsaydı o gece olmasa bile mutlaka ilerleyen günlerde işi pişirmek için kollarını sıvardı..
sonra da burada yeni bir konu açardın; arkadaşım bekaretini kaybetti delirmek üzere, diktirsek anlaşılır mı diye...

3 ayı bıraktım 3 yılda da yatağa gitse hadi girmeyi de bıraktım, ilişkilerinden hayır gelmeyen birliktelikler olan günümüzde; bir kadının bir kadına böyle bir yorumda bulunması, hemcinsini aşağılamasına üzüldüm açıkçası...
Aynı yatakta uyumak demek illa ki sizin deyiminizle 'mercimeği fırına vermek' mi oluyor?
Garip...
Kendi hemcinsimizin kadını 'evlenilecek kız, eğlenilecek kız' diye kategorilere ayırmasına yazık diyebiliyorum sadece... :19:

bunu yargılamak ne size ne bize düşer.namusun iki bacak arasında olmadığını söylüyorsunuz üstüne bir tonda hakarete varacak söz sarfediyorsunuz.namus kriteri nedir acaba?el ele tutuşmamakmı gözlerine bakmamakmı aynı koltukta oturmamakmı aynı yatakta uyumamakmı nedir yani

kızlar ne yaparsa erkekler onları alır ne yaparsa almaz? bu çok incitici bişi.

şimdi bu yoruma göre erkek arkadaşıyla aynı yatakta uyuyan kız namusu düşük evlenilmeyecek hemen terkedilecek bir kız ama erkek güvenilir(onunla ilişkiye girmediği için aman ne büyük lütüf ne dürüstlük) namuslu aile babası erkek oluyor.nasıl oluyor ya eylem aynı eylem ama kız taraafından bakılınca kötü erkek tarafından bakılınca test edilmesi gereken ulvii bir davranışş

bazen bazı şeyleri aklım almıyorrrr.

3 ayı bıraktım 3 yılda da yatağa gitse hadi girmeyi de bıraktım, ilişkilerinden hayır gelmeyen birliktelikler olan günümüzde; bir kadının bir kadına böyle bir yorumda bulunması, hemcinsini aşağılamasına üzüldüm açıkçası...
Aynı yatakta uyumak demek illa ki sizin deyiminizle 'mercimeği fırına vermek' mi oluyor?
Garip...
Kendi hemcinsimizin kadını 'evlenilecek kız, eğlenilecek kız' diye kategorilere ayırmasına yazık diyebiliyorum sadece... :19:

evlenilecek kız-eğlenelicek kız kategorisine ben ayırmıyorum,
kızlarımız kendi değerlerini bilmedikleri için eğlenilecek kız kategorisine giriyorlar-ki bu çok üzücü maalesef.
ve daha önce de söylediğim gibi illa ki mercimeği fırına vermek gerekmiyor, namusu iki bacak arasında sanıp her haltı yiyen; bi o işi yapmadığından kendini çok namuslu sananlar da ayrı bir konu zaten.

Konu nereden nerelere geldi ..
Bu kin, kavga, öfke neden? yapmak isteyipte yapamadıklarımız yüzündenmi, kocamıza kızıp en çaresiz kimse ondan çıkarmakmı, geçmişteki hatalarımız yüzünden hayata olan isyanımızdan mı?
Hala niye uyumuş, neden yatmış, niye öyle niye böyle..
Aşk gibi güzel birşey varmı ya? Dokunmak , dokunulmak günahmı sevdiğine?
Ne istiyoruz sevişmeyip savaşalım mı?

Şu konuyu açan arkadaş bu yorumları okuyunca online olacağını zannetmiyorum.
Kimseyi yargılamak bize düşmez.

bunu yargılamak ne size ne bize düşer.namusun iki bacak arasında olmadığını söylüyorsunuz üstüne bir tonda hakarete varacak söz sarfediyorsunuz.namus kriteri nedir acaba?el ele tutuşmamakmı gözlerine bakmamakmı aynı koltukta oturmamakmı aynı yatakta uyumamakmı nedir yani

kızlar ne yaparsa erkekler onları alır ne yaparsa almaz? bu çok incitici bişi.

şimdi bu yoruma göre erkek arkadaşıyla aynı yatakta uyuyan kız namusu düşük evlenilmeyecek hemen terkedilecek bir kız ama erkek güvenilir(onunla ilişkiye girmediği için aman ne büyük lütüf ne dürüstlük) namuslu aile babası erkek oluyor.nasıl oluyor ya eylem aynı eylem ama kız taraafından bakılınca kötü erkek tarafından bakılınca test edilmesi gereken ulvii bir davranışş

bazen bazı şeyleri aklım almıyorrrr.

:7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7:
altina imzami atarim

Konu başlığımız "eğlenilecek kızlar,evlenilecek kızlar"değil ya da namus kavramı değil..Lütfen konuyla ilgili mesajlar yazınız,konu dışı mesajlar silinir ve uyarı sebebidir.

eğer sevgilisi içkisine ilaç atmadıysa kız mutlaka anlar... ki öyle bi durum bile olsa hayal meyal bişiler hatırlar. yanii benim filmlerden bildiğim bu:D
ayrıca bekareti varsa zaten kanaması olur,acısı olur. üzülmesin ama böyle riskli işlere de bulaşmasın bence..

şaka mı bu yada böyle bir topic açmak çok ilginç.. sorduğu soru da çok mantıklı değil tüm yorumları okumadım ama dalga geçilmeyecek gibi değil..

enteresann :61: :61:
Sanırım arkadaşınız ilk defa böyle bişey yaşamış ve şimdide pişmanlık duyuyor.
Eğer uyutulmamışsa mutlaka hissederdi merak etmesin
Ama Bundan sonra böyle bişey yaşayacağı insana iyice güvensin yeterince tanısın sonra pişman olacaksa mademm

şaka mı bu yada böyle bir topic açmak çok ilginç.. sorduğu soru da çok mantıklı değil tüm yorumları okumadım ama dalga geçilmeyecek gibi değil..

Yani hala tam gaz ben alay ederim açılan başlıkla, yardımcı olmam diyorsunuz..Ya ''çok saçma'' deyip susun birşey yazmadan, ya da saçmada gelse yardımcı olmak için birşeyler yazın..Bu yazdığınız yorum mesaj kirliliğinden başka birşeye yaramıyor.. Mesajı yorumlamanız istenmemiş, yardım edilmesi istenmiş.

Ne kadar uzatılmış konu..

Back
X