Normal bi arkadaş icin dedigin tabi ki gecerli kendi dogum gunu icin pasta yapmami bekliyo kutlamami bekliyo ki yaptım yaparım da Ama bana gelince unuttum çekiyo. Dogum gunlerine takılmayan umursamayan birisi olsa alınmam ama kendine gelince umursuyor karsindaki insana gelince umursamiyosa alınırım.alt tarafi arkadas yani koca degil anne degil niye hatirlasin?
omrum oldukca 3 yakin arkadasimin dogumgununu unutmam. ben unutsam beynimin derinleri unutmaz 30 eylul 26 subat eylul
geri kalan tonlarca arkadasim var hicbirini hafizamda tutamam. buna kirilan da kırılsın yani ne olacak
cok gereksiz bir trip icindesiniz (bu 4 eylul olan beni hep unutur, burcumu bildigi icin ayin öylesine bir günü arar bazen "unuttum mu erken mi oldu" diye
bazen de ben mesaj atarim "yarin dogum günüm, hiyarlik edip unutma diye hatirlatiyorum" yazarim :)
ne olacak yani
ha sevgilim/kocam desem unutma lüksü bile yoktur haftalar onceden planini yapmali, iyi hazirlanmali. ama arkadasim hatirlasa neee hatirlamasa ne
cani sagolsun
e yapma sen deNormal bi arkadaş icin dedigin tabi ki gecerli kendi dogum gunu icin pasta yapmami bekliyo kutlamami bekliyo ki yaptım yaparım da Ama bana gelince unuttum çekiyo. Dogum gunlerine takılmayan umursamayan birisi olsa alınmam ama kendine gelince umursuyor karsindaki insana gelince umursamiyosa alınırım.
Unutmuş olabilir bu çok normal bir şey3 yillik universite arkadasim her dogum gununu hediye alarak kutladım. Gecen sene minibuste bu hafta dogum gunum dedim ve o an farketti alel acele sevgilisiyle makyaj malzemesi almıstı. Bu sene soylemedim ve dogum günümu unuttu hala bilmiyo 4 gün gecti. Sevgilimle kutladik hikaye aticam instagrama buyuk ihtimalle gorucek yazarsa sizce nasil bir tavır sergilemeliyim ne yazmalıyım. bir daha dogum gununu kutlamıcam ama kimsenin kalbini de kırmak istemiyorum ama mesafemi de koymak istiyorum.
Narsist o zaman arkadaşınız ,görüşmeyin siz de .Normal bi arkadaş icin dedigin tabi ki gecerli kendi dogum gunu icin pasta yapmami bekliyo kutlamami bekliyo ki yaptım yaparım da Ama bana gelince unuttum çekiyo. Dogum gunlerine takılmayan umursamayan birisi olsa alınmam ama kendine gelince umursuyor karsindaki insana gelince umursamiyosa alınırım.
Yani esas mesele bu aslında.Normal bi arkadaş icin dedigin tabi ki gecerli kendi dogum gunu icin pasta yapmami bekliyo kutlamami bekliyo ki yaptım yaparım da Ama bana gelince unuttum çekiyo. Dogum gunlerine takılmayan umursamayan birisi olsa alınmam ama kendine gelince umursuyor karsindaki insana gelince umursamiyosa alınırım.
Aslında tam tersi unutulmasına müsade etmeyip hatırlatıp bana pasta yap bile diyomuş konu sahibine.Demekki o kisi òyle gunlere anlam yuklemiyor.
Sen neden israrla her yil hediyesini alip deger veriyor ve beklentiyede giriyorsun?
Bazi insanlar var hayatimda asla unutmam cunkú onlarda beni unutmaz hediyeler vs. Alinir, bazilari vardir sadece kutlar geceriz, bazilarinada hic kounsu olmaz dogum gunleriinin.
Kisiye góre davranisi ògrenmekisin
Deger gòrmek guzelde zorlamayla olmuyor malesef isteAslında tam tersi unutulmasına müsade etmeyip hatırlatıp bana pasta yap bile diyomuş konu sahibine.
Siz bakmayın buradaki özensiz insanlara. Kendin bir şeyi umursamasan bile karşındaki umursuyorsa dikkat edeceksin, konu ne olursa olsun. Zor bir şey de değil yani. Artık herkes Google takvim kullanıyor. Ben unutma ihtimalim olan insanlarınkini oraya kaydediyorum, senelik tekrarlama işaretliyorum.Normal bi arkadaş icin dedigin tabi ki gecerli kendi dogum gunu icin pasta yapmami bekliyo kutlamami bekliyo ki yaptım yaparım da Ama bana gelince unuttum çekiyo. Dogum gunlerine takılmayan umursamayan birisi olsa alınmam ama kendine gelince umursuyor karsindaki insana gelince umursamiyosa alınırım.
kendi beklentileriniz karşılanmadı diye başkasından özür beklemek ya da mesafe koymak çok abartı. anneniz degil sonucta hayatınıza 20 yıl sonra giren biri sizin dogdugunuz günü her sene hatırlayıp hediye almak zorunda degil. hatırlamaması da size deger vermediginden degildir eminim.3 yillik universite arkadasim her dogum gununu hediye alarak kutladım. Gecen sene minibuste bu hafta dogum gunum dedim ve o an farketti alel acele sevgilisiyle makyaj malzemesi almıstı. Bu sene soylemedim ve dogum günümu unuttu hala bilmiyo 4 gün gecti. Sevgilimle kutladik hikaye aticam instagrama buyuk ihtimalle gorucek yazarsa sizce nasil bir tavır sergilemeliyim ne yazmalıyım. bir daha dogum gununu kutlamıcam ama kimsenin kalbini de kırmak istemiyorum ama mesafemi de koymak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?