- 1 Ocak 2022
- 6.239
- 24.034
- 298
Eee canım böyle biriyle niye arkadaşlık ediyorsun??? Kız, benimkini kutla pasta yap köle senin ne doğum günün ne kendin umrumda değil diyor .Alınmak yerine hayatınızdan çıkarsanız mı acaba?????Normal bi arkadaş icin dedigin tabi ki gecerli kendi dogum gunu icin pasta yapmami bekliyo kutlamami bekliyo ki yaptım yaparım da Ama bana gelince unuttum çekiyo. Dogum gunlerine takılmayan umursamayan birisi olsa alınmam ama kendine gelince umursuyor karsindaki insana gelince umursamiyosa alınırım.
Ayy en sevmediğim arkadaş türü. Bencil, kendi çok değerli ama başkasının canı cehenneme.. Hayır isteyecek, bekleyecek yüz de var kendisi sizinkini unuttuğu halde :)Normal bi arkadaş icin dedigin tabi ki gecerli kendi dogum gunu icin pasta yapmami bekliyo kutlamami bekliyo ki yaptım yaparım da Ama bana gelince unuttum çekiyo. Dogum gunlerine takılmayan umursamayan birisi olsa alınmam ama kendine gelince umursuyor karsindaki insana gelince umursamiyosa alınırım.
Ayy en sevmediğim arkadaş türü. Bencil, kendi çok değerli ama başkasının canı cehenneme.. Hayır isteyecek, bekleyecek yüz de var kendisi sizinkini unuttuğu halde :)
Yapmayın. Bir şey derse de unutmuşum kusura bakma sen de benimkini unuttun ben bir şey dedim mi sanki diye söyleyin lafı çatır çatır. Kendisi prenses başkası o kadar da önemli değil diye düşünüyor herhalde.
Bu arkadaşın dışında çok yakın arkadaş değilse unutulur ya normal. Hatta yeri gelir insan o hayat yoğunluğundan, derdinden yakın arkadaşın bile unutabilir. Önemli olan tavır, gönül d
Yakın arkadaşsa bence bu da okey. Gerçekten çok yakın arkadaşım doğum günüm için bir şey yapsın istesem arar sipariş veririm. Niye çekineyim ki? Konu sahibi de istediği siparişi versin arkadaşına. Ama benim kast ettiğim gerçek anlamda yakın arkadaş.Aslında tam tersi unutulmasına müsade etmeyip hatırlatıp bana pasta yap bile diyomuş konu sahibine.
Üff herkes önemsemiyor işte dogumgunlerini bir kabullenin artık. Siz de kutlamayin zaten böyle karşılıklı kutlaniyorsa kutlamayin da insanlar bir rahatlasin3 yillik universite arkadasim her dogum gununu hediye alarak kutladım. Gecen sene minibuste bu hafta dogum gunum dedim ve o an farketti alel acele sevgilisiyle makyaj malzemesi almıstı. Bu sene soylemedim ve dogum günümu unuttu hala bilmiyo 4 gün gecti. Sevgilimle kutladik hikaye aticam instagrama buyuk ihtimalle gorucek yazarsa sizce nasil bir tavır sergilemeliyim ne yazmalıyım. bir daha dogum gununu kutlamıcam ama kimsenin kalbini de kırmak istemiyorum ama mesafemi de koymak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?