Arkadasim dogum günümü unuttu

Eee canım böyle biriyle niye arkadaşlık ediyorsun??? Kız, benimkini kutla pasta yap köle senin ne doğum günün ne kendin umrumda değil diyor .Alınmak yerine hayatınızdan çıkarsanız mı acaba?????
Sürekli verici olarak birilerini hayatınızda tutmayın,kutlamıyorsa kutlamayın sırf karşılık bekleyerek yaşamayı bırakın.....

Ayy en sevmediğim arkadaş türü. Bencil, kendi çok değerli ama başkasının canı cehenneme.. Hayır isteyecek, bekleyecek yüz de var kendisi sizinkini unuttuğu halde :)
Yapmayın. Bir şey derse de unutmuşum kusura bakma sen de benimkini unuttun ben bir şey dedim mi sanki diye söyleyin lafı çatır çatır. Kendisi prenses başkası o kadar da önemli değil diye düşünüyor herhalde.
Bu arkadaşın dışında çok yakın arkadaş değilse unutulur ya normal. Hatta yeri gelir insan o hayat yoğunluğundan, derdinden yakın arkadaşın bile unutabilir. Önemli olan tavır, gönül almayı bilebilmek.

Demek istedigimi cok iyi anlamissiniz tesekkur ederim. Yakın arkadasiz her hafta 4 5 kez gorüsüyoruz uzaktan arkadasim olsa zaten alınmam ama kendine gelince sunu yap bunu yap diyip benim dogum gunumu bile hatirlamamasi düşündürtmüştü sadece. Bir dogumgunu kutlamadı diye kalbini de kirmak istemem kimsenin ama ta sakarya da oturup 3 ayda bir gorustugum kiz arkadaslarim bile kutlayip dibimde olan kizin kutlamaya tenzzul etmemesi garip geldi.

Aslında tam tersi unutulmasına müsade etmeyip hatırlatıp bana pasta yap bile diyomuş konu sahibine.
Yakın arkadaşsa bence bu da okey. Gerçekten çok yakın arkadaşım doğum günüm için bir şey yapsın istesem arar sipariş veririm. Niye çekineyim ki? Konu sahibi de istediği siparişi versin arkadaşına. Ama benim kast ettiğim gerçek anlamda yakın arkadaş.

Üff herkes önemsemiyor işte dogumgunlerini bir kabullenin artık. Siz de kutlamayin zaten böyle karşılıklı kutlaniyorsa kutlamayin da insanlar bir rahatlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…