- 4 Eylül 2014
- 2.063
- 9.356
- 358
- Konu Sahibi beyaz lale35
Chatgpt'ye anlatın, komutlar sekmesine girip "kocama küfür etmeden beni dinle" yazın, sonsuza dek dinleyecektir. Chatgpt kardeşime kolay gelsin şimdiden 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz hatasını anlayıp telafi ettiyse niye arkadaşınıza çekiştiriyorsunuz eşinizi?Ne olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyse
burda yazılanları takıntı yaparsan bu takıntının teması ne olur? Ben dümdüz okb biliyorum dalından budağından haberim yoktu senden öğrendimSiz haklisiniz sayın yargıclar
Arkadaşıma anlattim cünkü adı üstünde dost arkadas hepimiz hayatimizdaki ailemizdeki sorunlari güvendigimiz birilerine anlatiyoruz anlattik diye bu onlara küfür etme hakki vermiyo saygi cercevesinde destek olabilir baskasida arkadasima kufretse düşüncem aynı olurdu
o arkadaş sana fazla lütfen bitir arkadaşlığınıMerhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
Tamam haklısın sen kocanı şikayet et, onun yüzünden hasta ol kimse kocişine laf söylemesin. Burada anlatıyorsun,sana herkes fikrini söylüyor ama yok onuda beğenmiyorsun. Ne diyelim sana hayırlı dert çekmeler mi? Yoksa aman canım o senin kocandır mı? Anlatma o zamanSiz haklisiniz sayın yargıclar
Ne istiyordunuz burda kocanıza mı arka çıksaydık.Arkadaşınızı haksız bulsaydık sizi tatmin edermiydi bu kadarını çok beklersiniz umarım bu arkadaşınız artık arkadaşınız değilidir.Siz haklisiniz sayın yargıclar
Konuyu yorumlara kapatabilirsiniz. Zaten okb niz var daha fazla burada yazanların da takmayın. Arkadaşınızı da kırmayın artık. Zaten topu topu kac kisi var ki çevrenizde?Tamam yorumlarınız için teşekkür ederim bu kadarı yeterli