• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım esime küfretti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynısı başıma geldi hemen yazayımm ama ben arkadaşınızım 🤣 arkadaşıma kocası küfür etti bence bir kadının kaldıramayacağı şeyler yaptı bende o an sinirle ama yaptığı o.cocuklugu dedim sonra dönüp bana sen benim kocam hakkında böyle konuşamazsın dedi 😅 hiç unutmuyorum tokat yemiş kadar olmuştum. İçimden şey diye bağırdım aloooo kocan sana daha ağır küfürler ediyor, olmadık ithamlarda bulunuyor ben sinirle o cümleyi kurdum diye ben mi suçlu oldum 🥲

Okuyunca çok ağır bir cümle gibi gelebilir ama adamın yaptıklarının yanında hiçbir şeydi hani şöyle olmuştum bu kadarı da olmaz gibisinden 😅 normalde de benden küfür duyan insan sayısı epey azdır 🤷‍♀️ o gün bugündür kimsenin hayatına yorum yapmam

Ay ne abarttınız. Kocanızım yaptıklarını nasıl sindirdiniz? Onları sindirenin buna ağzını açmaması lazım. Neyse tmm tmm hadi küs. Biz arkadaşınızın sağlığı için izin verdik
Arkadaşıma anlattim cünkü adı üstünde dost arkadas hepimiz hayatimizdaki ailemizdeki sorunlari güvendigimiz birilerine anlatiyoruz anlattik diye bu onlara küfür etme hakki vermiyo saygi cercevesinde destek olabilir baskasida arkadasima kufretse düşüncem aynı olurdu

Merhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
o arkadaş sana fazla lütfen bitir arkadaşlığını 🙏🏻

Benimde sürekli ahlak yoksunu eslerini anlatıp dert yanan arkadaşlarım var. Ayrık diyorsun ayrılmıyor, şöyle böyle dene diyorsun yine duymuyor. Tek amacı içindeki derdi anlatıp hafiflemek oluyor. Dinle dinle dinle bir yere kadar başka da birşey konuşulmuyor. Ben de içimden bu sekil kufrediyorum seninki ağzından kaçırmış 🤣

Siz haklisiniz sayın yargıclar
Tamam haklısın sen kocanı şikayet et, onun yüzünden hasta ol kimse kocişine laf söylemesin. Burada anlatıyorsun,sana herkes fikrini söylüyor ama yok onuda beğenmiyorsun. Ne diyelim sana hayırlı dert çekmeler mi? Yoksa aman canım o senin kocandır mı? Anlatma o zaman

Benim anlamadığım geçmişinde memelerini vs öptüren konu sahibiyse, kendi yaptıkları yüzünden takıntı yaptıysa kocasının neyini şikayet ediyor

Arkadaş sizin arkanızda kapı gibi durmuş ama sonunda o suçlu ilan edilmiş pesss. Bundan sonra bir derdiniz olursa sakın ha sakın kimseye anlatmayın. Tehlikeli bir arkadaşsınız. Eleştiri kabul etmeyen, sadece dert anlatarak enerji sömüren.

Ettiyse etti,
Er kişi dediğini yapandır.
Söyle faaliyete geçsin bacım...

Bu arada unutma reklamın iyisi kötüsü olmaz. Çok da anlatmayın !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X