- 23 Ocak 2021
- 85
- 26
- 3
- Konu Sahibi lilacandgooseberries
-
Selin Genç!hayıır :))
değiiiiiil :) ya bulmaca çözüyorsunuz resmen hiç fikir yok mu aklınızda :)Hilal Altınbilek diyorum üsenmedim baktim çok fazla köpekle fotoğrafı var
Evet, Jüpiter!Hilal Altınbilek diyorum üsenmedim baktim çok fazla köpekle fotoğrafı var
Gözlük gerekiyor ona aşıksaPerşembe.. çukurova... hilal altınbilek mi yokkksa
hahahahah :)) inat ettiniz bulacaksınız değil mi :). Fikirde de biraz yardımcı olun amaa şimdi ismi söylesem hem alınıp o oyuncuya atılır hem de öğrenen herkes merakını alıp giderr diye endişe ediyorumm :/Selin Genç!
Hazal Türesan?değiiiiiil :) ya bulmaca çözüyorsunuz resmen hiç fikir yok mu aklınızda :)
Neden zor olsun? O kim ki alt tarafı sen ben gibi bir insan? Çicek sepetinden göndersin güzel bir çiçek çikolata? Ünlü olunca farkı ney oluyor onu anlayamadım?o kadar kolay mı bir anda paat diye
O çok ünlü bu o kadar ünlü değilmiş. Kesin yardımcı oyuncuHilal Altınbilek diyorum üsenmedim baktim çok fazla köpekle fotoğrafı var
değiiiil ama soğuk sıcak mı oynayacağız burada yakında. Fikir arıyordum nerelere geldikHazal Türesan?
hahahahah :)) inat ettiniz bulacaksınız değil mi :). Fikirde de biraz yardımcı olun amaa şimdi ismi söylesem hem alınıp o oyuncuya atılır hem de öğrenen herkes merakını alıp giderr diye endişe ediyorumm :/
o kadar ünsüz de değil canıııım :) Yanında bulunan oyunculara bakarsak daha az takipçisi var :)O çok ünlü bu o kadar ünlü değilmiş. Kesin yardımcı oyuncu
ay olur mu ki öyle bir anda bilemedim ki not mu yazsın sizi şurada bekliyorum diye :))Neden zor olsun? O kim ki alt tarafı sen ben gibi bir insan? Çicek sepetinden göndersin güzel bir çiçek çikolata? Ünlü olunca farkı ney oluyor onu anlayamadım?
Ay bu kez cok emindim ya vallahi cok merak ettim neden bilmiyorumdeğiiiil ama soğuk sıcak mı oynayacağız burada yakında. Fikir arıyordum nerelere geldik
Bence kim olduğunu düşünmekten fikre odaklanamıyoruz.hahahahah :)) inat ettiniz bulacaksınız değil mi :). Fikirde de biraz yardımcı olun amaa şimdi ismi söylesem hem alınıp o oyuncuya atılır hem de öğrenen herkes merakını alıp giderr diye endişe ediyorumm :/
özür dileriiimYaaa su an merakimdan, verilebilecek tum gikirleri dokecegim yani. Bu konuyu meraktan olecek kadar issisiz hepimiz sanki, ne ayip dediginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?