- 23 Ocak 2021
- 85
- 26
- 3
- Konu Sahibi lilacandgooseberries
-
Söyleseniz gidip sanki oyuncuya söylicez yani x sana aşık olmuş diye.vallahi ben söylerim ama hiç gizli iş yapmadım ondan :) şimdi sorsam söyleyeyim mi diye kızabilir falan korkuyorum :))
bence de çok güzel ama değiil :) yetiştirecek illa biri çıkabilir ondan korkuyorum :))Bence kim olduğunu düşünmekten fikre odaklanamıyoruz.Şahsen ben gidip yetiştirmekle uğraşmam ama çıkar belki öylesi de. Selin Genç di mi, o çok güzel. Hele ki en son giydiği gelinlik.
İyi de kim olduğu belli değil ki. Her ünlünün bir aşık olanı vardırbence de çok güzel ama değiil :) yetiştirecek illa biri çıkabilir ondan korkuyorum :))
hjhahahahahahaha ya çok haklı yorum :) nokta atışı fikriniz de varsa alabilirimm :)Arkadaşlar konu sahibi arkadaş çok ünlü sayılmaz yazmış, bütün 1.MN üzerinde takipçili hesapları yazmışsınız. Az ünlü anlayışınız bu mu? Biraz daha nokta atışı tahminler lütfen.
o anlamda demedim ama daha önce yaşanmış sanırım ondan çekindim :/S
Söyleseniz gidip sanki oyuncuya söylicez yani x sana aşık olmuş diye.
Az ünlü o ola bilir belkiPerşembe Günleri akşamları SOLYANıM oynuyor acaba oyuncu Serra miiii
çok da aklıma yatmıştı yaMadem ünlüyü bulamıyorum o zaman yorum yapayım konuyla ilgili.
Brooklyn Nine-Nine izleyenler bilirler Gina'nın güzel bir sözü var "Ünlüler aslında hayranlarından nefret eder" diye
Televizyondan birine aşık olmak saçma ama çiçek göndermek falan daha saçma olur. Her hayranına karşılık verecek değil kadın. Arkadaşınız stalk yeteneklerini kullanıp kadın nerelerde takılıyor baksın sonra da bir mekanda karşılaşıp tanışmaya çalışsın bence. Tabii yasaklar kalkınca mümkün olur anca bu dediğim.
ay allah askina yetistirilse ne olacak onlara gunde kac dm geliyordur acip okumazlar bile.bence de çok güzel ama değiil :) yetiştirecek illa biri çıkabilir ondan korkuyorum :))
Belkkiii tatlı bir kıza benziyorAz ünlü o ola bilir belki
ama milyon takipçili biri değil kiii belki kazara görür :) Ben şahsen onları ayrı ırk olarak görmediğim için olabilir dedim. Klasik örnek tarkan :)ay allah askina yetistirilse ne olacak onlara gunde kac dm geliyordur acip okumazlar bile.
ben de bir tavsiyede bulunayim bence bu isin olmayacagini arkadasiniza anlatmaya calisin. benim en yakin arkadasim cok unlu birinin kiziyla sevgiliydi surekli magazinlere cikiyorlardi, simdi ayrildilar baya da oldu ama cocugun adi hala “x’in sevgilisi” olarak kaldi. bak o arkadasim bile bir unlunun kiziyla zamaninda sevgili oldugu icin gunde 20den fazla dm aliyor, sizin o unlu mesajlari gormez bile.
Adresi belli mi ki? Belli ise ilk göndersin çiçek çikolata not ile kendini tanırsın ufak ufak sonra gidip ziyaret etsin? Üstünlüğü yok kimse nin bu hayatta abartmasın alt tarafı kamera karşısında para kazanan insanlar yahuay olur mu ki öyle bir anda bilemedim ki not mu yazsın sizi şurada bekliyorum diye :))
Peki baş harfi Merve Bulut mu?bence de çok güzel ama değiil :) yetiştirecek illa biri çıkabilir ondan korkuyorum :))
bence de öyleler zaten sadece pat diye olabilir mi diye düşündüm :) izdivaç programı gibi kendini tanıtmaya kalkmaz ama yeterince bilgi de vermez kesin o yüzden nasıl tanıtabilir diye düşüneceğiz artık :))Adresi belli mi ki? Belli ise ilk göndersin çiçek çikolata not ile kendini tanırsın ufak ufak sonra gidip ziyaret etsin? Üstünlüğü yok kimse nin bu hayatta abartmasın alt tarafı kamera karşısında para kazanan insanlar yahu
O değilde o dizideki biricik çok güzel bence.Belkkiii tatlı bir kıza benziyor
hahahahahahha :) değil ama siz bulmaya baya odaklanmışsınız bugün o isim çıkacak galibaPeki baş harfi Merve Bulut mu?
Ya bana özelden yazsanıza. Vallahi kimseye demem.hahahahahahha :) değil ama siz bulmaya baya odaklanmışsınız bugün o isim çıkacak galiba
Ozaman sürekli hediye yollasınbence de öyleler zaten sadece pat diye olabilir mi diye düşündüm :) izdivaç programı gibi kendini tanıtmaya kalkmaz ama yeterince bilgi de vermez kesin o yüzden nasıl tanıtabilir diye düşüneceğiz artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?