- 23 Ocak 2021
- 85
- 26
- 3
- Konu Sahibi lilacandgooseberries
-
ay kadın sadeliği seviyor öyle takı meraklısı gibi değil fotoğraflardan anladığım kadarıyla. Hadi çiçek yolladı diyelim merhaba ben (isim) size çok hayranım vesaire vesaire diye mi gitsin bilemedim ki ayol heyecan yaptım :)Ozaman sürekli hediye yollasınufak ufak notlarla sapıklar gibi
Şimdi ben de hevesinizi kırmak istemem ama ayrı ırk değiller evet fakat çok başka dünyaları ve sınırları varama milyon takipçili biri değil kiii belki kazara görür :) Ben şahsen onları ayrı ırk olarak görmediğim için olabilir dedim. Klasik örnek tarkan :)
niye öyle dedin ki her zaman öyle olmaz bence :/İnsan ünlü birine hayran olur ama aşık olmaz olmamalı. Ne evlilik yürür ne aşk ne sevgi .
sete gidip elinde çiçekle beklese?ay kadın sadeliği seviyor öyle takı meraklısı gibi değil fotoğraflardan anladığım kadarıyla. Hadi çiçek yolladı diyelim merhaba ben (isim) size çok hayranım vesaire vesaire diye mi gitsin bilemedim ki ayol heyecan yaptım :)
e napacak ki :) illa bir girişim olmalı değil miBen de her gün hangi oyunculara aşık oluyorum... Arkadaşınız saçmalamasın sakın çiçek falan göndereyim, gittiği kafelere gideyim falan demesin sonra çok utanır bu günleri düşününce
farkli irk degiller zaten ama cok takipci olunca insan gelen mesajlara bakamaz. ornegin sevgilimin 10k takipcisi var dm okumuyor. sacma sapan seyler yazan cok oluyor yani. bu kendini farkli gormek degil vakit bulamamak falan. hele de unlu biriyse bilmiyorum mesaj atmakla olacak is degil.ama milyon takipçili biri değil kiii belki kazara görür :) Ben şahsen onları ayrı ırk olarak görmediğim için olabilir dedim. Klasik örnek tarkan :)
Hayal dünyasında yaşıyorsunuz gibi geldi bana ama hayırlısı olsun.e napacak ki :) illa bir girişim olmalı değil mi
yani bilmiyorum bu kadın bana öyle büyük sınırları var gibi gelmedi . Köpeğini gezdirdiği bir yer varsa oraya mı gitsin o da köpeğiyle napsın :)Şimdi ben de hevesinizi kırmak istemem ama ayrı ırk değiller evet fakat çok başka dünyaları ve sınırları varErgenlik dönemimde fanı olduğum ünlülerle karavana girip oturmuşluğum bile vardı ancak samimiyet ne kadar ilerlerse ilerlesin o iş sette kalıyordu Ama mesela çoğu zaman fanı olduğum kişilerle tanışmadan önce oynadığı dizinin set çalışanlarıyla tanışır setlere de öyle giderdim (şimdi boş zaman kaybı diyorum)... Öyle direkt çiçek vs yollamak direkt fan gibi yapar ancak set çalışanlarına ulaşıp onlarla bir arkadaşlık kurarak oyuncuya belki bir yanaşma ihtimali olur arkadaşınızın
büyük cesaret bunu beğendim ama ya sonrası ? Ayrıca herkes birbirine mesafeli davranıyor bu aralar nasıl olur bilemedim :)sete gidip elinde çiçekle beklese?
Ben dalga geçildiğini düşünüyorum cidden çok ilginç bir konuYaşiniz kaç?ciddi ciddi tanisacak diyosunuz sanki kadinda onu bekliyordu.ben olsam dalga gecerdim siz usenmemis bide konu acmissiniz
24'e doğru merdiven dayadı niye öyle dediniz ki dalga geçmek falan ayıp olurYaşiniz kaç?ciddi ciddi tanisacak diyosunuz sanki kadinda onu bekliyordu.ben olsam dalga gecerdim siz usenmemis bide konu acmissiniz
Buna benzer bi konu daha acilmisti sirf meraktan insanlar yazsin diye uydurulmus.Ben dalga geçildiğini düşünüyorum cidden çok ilginç bir konu
Şu cumlenizden konunun fake oldugu belli24'e doğru merdiven dayadı niye öyle dediniz ki dalga geçmek falan ayıp olur
neden böyle farklı davranılıyor ki ben fikir istedim sadece . İnsan sonuçta üzüldüm bu dediğinizeBen dalga geçildiğini düşünüyorum cidden çok ilginç bir konu
nasıl düşünmek istiyorsan öyle düşünebilirsin ama fake değil :/Şu cumlenizden konunun fake oldugu belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?